לא מרגישה חלק מהמשפחה יותר

לא מרגישה חלק מהמשפחה יותר

למרות כל מה שהיה ולמרות כל החילוקי דעות והריבים ביני לבין חברה של אחי שעברה לגור אצלנו לפני כארבעה חודשים, החלטתי שלנתק את עצמי מהמשפחה שלי טוטאלית זה בלתי אפשרי, ובכל זאת דאגתי לבוא לבקר לכמה שעות כל סוף שבוע. אז עכשיו העבירו את אחי מחייל קרבי לטבח שעושה שבוע-שבוע, כדי שיוכל להיות יותר בבית ואולי גם לעבוד ולהתחיל להרוויח כסף. כל השבוע הוא היה בבית איתה, ואני כרגיל הייתי אצל אבא שלי. לפני כמה זמן הספק של המחשב שלי נשרף. אחרי כמה זמן שהמחשב של אחי התקלקל הוא העביר את הספק שלו למחשב שלי לבינתיים. עכשיו כשתקנו לו את המחשב שלו הוא ביקש את הספק חזרה. התקשרתי אליו לבקש ממנו שישאיר לי את הספק שלו לעוד כמה ימים עד שאני אקבל ספק חדש, כי גם ככה הוא צריך לחזור לצבא עכשיו לשבוע שלם. הוא סרב בטענה שגם היא צריכה מחשב. עכשיו אני יודעת מה אתם חושבים... איזה מין דבר מטומטם זה לריב עליו? אבל זה לא העניין הספציפי הזה... זה העיקרון שבדבר. זה שוב מגיע למצב של בחירה בין מה שטוב לאחותו או לחברה שלו, ושוב הוא בוחר בטובתה של חברה שלו על פני אחותו. זה בא לידי ביטוי עכשיו עם העניין הקטן הזה וזה גם בא לידי ביטוי בכך שהביא אותה אלינו הבייתה בידיעה שזה יגרום לי לעזוב. זה מראה על אופי וצורת התנהגות בצורה שחוזרת על עצמה שוב ושוב ואני יכולה להבטיח לכם שזה לא יסתיים בזה. אם הוא מעדיף בטובת חברה שלו מאשר אחותו, שיהיה לו בכיף... אבל שידע שלכל דבר יש את המחיר שלו. למקרה שתהיתם... לא, אני לא מתכוונת לנסוע הבייתה היום. לא היום ולא בכלל. לא כל עוד היא נמצאת שם. סעמק עם שניהם. נמאס לי לבזבז עליהם כל כך הרבה דמעות.

ToryMaster

New member
שירי

אני אוהבת אותך, אני שונאת את העסק הזה, אבל את כל הזמן מתלוננת שהם עושים נגדך ועושים נגדך, מה את עשית שלא היה נגדם ונגד הקשר הזה? אני במקומם, לא הייתי בוחרת באחותי על פני החבר שלי, אני מצטערת, באמת. אף אחד לא צדיק פה, וגם הם לא בסדר, אבל אפשר להבין גם אותך וגם אותם, וזהו. זו האמתצ שלי, ואמ, אם את מעדיפה שאשתוק בפעם הבאה, רק תגידי.

באמת מצטערת לשמוע את זה

אני בחיים לא הייתי בוחרת באף אחד, לא משנה מי זה, גם פני המשפחה שלי. בחיים לא. כי משפחה זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות. מה עשיתי שלא היה נגדם? בוא נחשוב... ניסיתי להפנים את כל זה, למרות כמה שזה הפריע לי, ואפילו התאמצתי להיות מעורבת. לא משנה שזה לא הצליח לי. לפחות ניסיתי, לא? אחרי שתקעה לי את הסכין הזאת בגב ועברה לגור בבית שלי למרות שידעה שזה יגרום לי לעזוב את הבית - הבית שלי, השלמתי איתה. חזרתי להיות חברה טובה שלה. שמעתי את כל הבעיות שלה, ייעצתי לה, ניסיתי לעזור לה... גם בבעיות שקשורות לשניהם. וזה באמת רק בקצרה מה שאני עשיתי שלא היה נגדם. אבל את לא באמת יודעת כל מה שהיה... הייתה תקופה לא קצרה שכמעט ולא דיברנו, ובתקופה הזאת אני מניחה שאיתה כן דיברת. אבל היא בטח לא טרחה לספר את החלקים האלה, הא?

ToryMaster

New member
אין לי עצבים לזה

אני מנסה שלא להיתקע ביניכם בסיפור הזה, באמת שמנסה. אבל זה בלתי אפשרי. את רוצה לראות שהיא מצדיקה את עצמה? שכולם חושבים שהיא מלאך תמים ואת המפלצת הרעה שכולם רוצים לעשות לה רע? Be my guest, באמת שניסיתי לחשוב מה אני יכולה כדי לעזור לך, כדי שתפנימי שזה לא ככה, אבל לפעמים נדמה לי שאת נהנית להסתכל על זה מזווית המסכנה [ואני לא מאשימה אותך] ואת מסרבת להסתכל על המציאות. את רוצה באמת שאני אסביר לך מה עשית נגדם? עצם העובדה שלא תמכת בהם, ושמההתחלה אמרת שזה לא אמיתי וכדומה, לא מספיק? אני לא באה נגדך, באמת, אבל לפעמים נדמה שחלק מהבעיה בכלל לא קשורה אליהם.

אני שוב מזכירה לך,

את לא באמת היית מעורבת בכל הסיפור ומה שקרה שם. לפחות לא מהצד שלי. בכל התקופה הזאת לא דיברתי איתך על זה בכלל. היא, לעומת זאת, כן דיברה איתך על זה. שמעת על כל מה שקרה בתקופה הזאת - מהנקודה מבט שלה. אני מצטערת, אבל אני באמת לא חושבת שאת במצב שבו את יכולה להחליט מי צודק פה ומי לא, ולמרות המאמצים שלך לנסות לא להיות מעורבת או לקחת צדדים תמיד היה ברור לי את מי את מצדיקה בכל הסיפור הזה, וזה לא מפתיע אותי בהתחשב בנסיבות... לעומת זאת, אם תדברי עם האנשים שכן דיברתי איתם על זה ושמעו בדיוק מה קרה כל יום במשך התקופה הזאת מהצד שלי, אני בטוחה שהם יגידו לך שהם מבינים אותי הרבה יותר. אבל עזבי אותך לרגע כל מה שהיה בהתחלה או בזמן האחרון... האמת היא ששום דבר לא יגרום לי לסלוח לאחי שהעלה את הרעיון להכניס אותה לתוך הבית שלי למרות שידע שזה יגרום לי לעזוב, לאמא שלי שהסכימה לזה למרות שידעה על התוצאות, ולה שעשתה את הצעד הזה למרות שגם היא ידעה על זה ואפילו דיברתי איתה על זה. זה דבר שלא יעלם אף פעם, לא משנה מה. ואת יודעת מה? אפילו אם בהתחלה אני הייתי הכלבה, זה לא מצדיק את זה. שום דבר לא מצדיק את זה.

אז את מי את דופקת פה?

אני מנסה להבין מה יצא לך אם לא תהיי בבית. היחידים שיפגעו הם את, אמא שלך, אחיך השני וזהו. הרי ללירן (לירן?) לא אכפת ממך, אכפת לו רק מחברה שלו, אז את לא פוגעת בו אם לא תהיי בבית. ואם את מנסה לפגוע בו דרך אחיך ואמא שלך, אז זו רשעות כלפיהם. מה את יוצרת בזה? אני חושבת שזה צריך להדליק לך איזושהי נורה של "אני אתחיל להסתדר בכוחות עצמי". הוא רוצה את הספק שלו בחזרה? שיקח. תקני אחד חדש, אני מניחה שכסף זו לא הבעיה. את בכלל צריכה לקחת צעד אחד אחורה מכל הסיפור הזה. תני לו להבין לבד שדם סמיך ממים [עד כמה שזו קלישאה], ולא דרך משחק בקקי, כמו "אני לא אגיע לבית השבוע. בעצם לעולם לא".

אני לא מנסה לדפוק אף אחד

אני עושה את זה בשביל עצמי, כי אני יודעת שיעשה לי רע להיות בבית כשהמצב כמו שהוא עכשיו. הספק זה לא הבעיה... זה מעולם לא היה הבעיה. כאילו אכפת לי מזה
כל העניין הזה היה בשביל הפרנציפ. אחרי שסיימתי לריב איתו על זה וראיתי שהוא מעדיף לעזור לה ולא לי ויתרתי על הספק בשנייה. אני את המסקנות שלי כבר הבנתי. אז מצד אחד זה כן פוגע בי לא ללכת הבייתה, אבל זה גם יפגע בי אם כן אלך לשם... נו שיהיה... שבוע הבא קב"ן.

למעלה