לא מרגישה נוח לכתוב פה על זה אבל מרגישה לבד

Raindrop23

New member
לא מרגישה נוח לכתוב פה על זה אבל מרגישה לבד

שוב פעם בפעם האלף תרופה עושה לי תופעות לוואי וצריך להפסיק, הפעם זצים בראש/Brain zaps.
לא טוב לי ואני מרגישה לבד וגם לאמא שלי קשה והיא לא יודעת איך לעזור. עייפתי מזה ומהכל.
אני לא אפגע בעצמי אז בבקשה לא לקרוא למשטרה, אני רק כותבת כדי לפרוק.
האמת שלא הרגשתי נוח לכתוב את זה פה ואני לא מרגישה שייכת עם כל החרא הזה (סליחה על השפה) אבל אלה החיים שלי וקשה לי.
אז לא רק שאמא שלי לא יכולה לעזור וכבר אין לה כוח אלי, לחברה הטובה שלי גם יש הרבה צרות בחיים שלה ולא נעים לי להטריד אותה והיא לא יכולה לעזור.
ובמיוחד כשאמא שלי לא יכולה לעזור זה מלחיץ אותי כי היא הבן אדם הכי קרוב אלי ואם היא לא עוזרת אני כבר מרגישה לבד ועצוב לי ורע לי ואני מרגישה שאין לי לאן לפנות.
ואני הכי שונאת שאומרים לי כמו שאמא שלי אוהבת לומר "רק את יכולה לעזור לעצמך". אם הייתי יכולה הייתי עוזרת לעצמי. לא מספיק שאני צריכה להיגמל מהתרופה הזו, כנראה שלא.
הרבה דברים לא מספיקים, כל הדברים הרעים שקרו לי ואני בן אדם טוב, זה הגיע לי? לא חושבת אבל זה קרה בכל זאת. ואיבדתי שליטה ואני לא יכולה לעזור לעצמי, אני צריכה עזרה, מה לעשות.
סליחה שהטרדתי אתכם, פשוט הייתי צריכה לפרוק.

נעמי155

New member
אני מבינה שקשה לך

בדיוק כשם שאני מבינה שלאמא שלך קשה. ברור לי וודאי גם לך, שאם היא ידעה איך, היא היתה הראשונה להושיט לך יד.
כאמא אני יכולה לספר לך, כמה מתסכל לראות ילד שלך סובל (מכל סיבה שהיא), ושאין לך את הכלים והיכולת לעזור לו.
אולי לא תאהבי את זה, אבל כנראה שבאמת רק את יכולה לעזור לעצמך.. ואני יודעת שקשה ליישם, כי גם את לא יודעת איך
ולכן, את לא אמורה לעשות את זה לבד, אלא ע"י עזרה מקצועית... שם תקבלי את הכלים ותוכלי לעזור לעצמך לצאת מהמצב הזה.
הכי חשוב, לא להשבר !!!! אני משוכנעת שקיימת העזרה לה את זקוקה, ועם מאמץ והכוונה נכונה, תרגישי הרבה יותר טוב.
שולחת לך

Raindrop23

New member
נעמי

את צודקת. תודה רבה על ההבנה, המילים הטובות והחיבוק. מקווה שארגיש טוב יותר בקרוב.

למעלה