לא מרזה...

קארין29

New member
לא מרזה...

שוב אני ולצערי אין חדשות בנושא המשקל. אני אוכלת ממש נכון ומתעמלת כמעט כל יום. והמשקל - כבר חמישה שבועות לא יורד אפילו חצי קילו. אז אני לא מניקה - אז מגיע לי עונש כזה????? כמעט 9 שבועות לאחר הלידה, יש לי עודף של 15 קילו ואני מיואשת. אולי בכלל יש לי בעיה הורמונלית? כאילו הגוף תקוע. מישהי? רעיונות?

מאיו

New member
מה את אוכלת?

תחשבי על זה שהגוף שלך לא חוזר לעצמו בפקודה, לקח לו 9 חודשים וטראומת לידה אחת כדי להגיע למה שהוא עכשיו, אז אי אפשר לחזור אחורה בלחיצת כפתור אחת. האם קיבלת את הוסת כבר? אני התחלתי לשמור רק אחרי שקיבלתי את הוסת (כשמיכל הייתה בת 8 חודשים) ואז הנפיחות התחילה לרדת. גם אני "תקועה" כבר די הרבה זמן, אבל אני יודעת שלרדת לאט זה יותר בטוח וכך יש סיכוי שאצליח לשמור על מה שירדתי.

קארין29

New member
פירוט נוסף

קיבלתי כבר ווסת אחת לפני שבועיים וחצי. לגבי התפריט, הנה יום לדוגמא שלי: בוקר: 2 פרוסות לחם קל מלא עם טחינה + גמבה + נס קפה ביניים: ירק או חטיף תירס צהריים: בשר עוף לא מטוגן + תפו"א/אורז + ירק או מרק ירקות ביניים: נס קפה עם פרוסה או חטיף מתוק ערב: סלט ירקות עם קצת גבינה בולגרית 5%, כף טחינה, 2 פרוסות לחם קל לילה: 2 עוגיות ללא סוכר שתייה: מים בלבד אחת ליומיים: התעמלות במשך שעה וחצי: מתוכם 35 דקות הליכון במהירות 6.3 קמ"ש והשאר עיצוב או עיצוב בחדר כושר ועם כל זה לא אמורים לרדת לפחות חצי קילו בחודש????

אתי אתי

New member
ממליצה לראות דאטנית

צריך להכנס לעומק העניין, בגדול נראה לי סיכוי לא רע שאת דוקא אוכלת מעט מידי, הגוף מגן על עצמו, ואת לא יורדת. שווה שעין מקצועית תבחן את הנושא.

חן123

New member
עשית בדיקות כלליות?

נשמע לי חיוני עד דחוף כרגע תעשי את הבדיקות ותראי שהבלוטה שלך וכל השאר מתפקדים כמו שצריך

למעלה