לא מריץ לי סרטים i paq 1910

jooki

New member
לא מריץ לי סרטים i paq 1910

יש לי 1910 הורדתי כמה סרטים שמותאמים לו מבחינת רזולוציית מסך וכו' (מהאתר pocketmovies.net שאגב יש בו סרטים וסרטונים מגניבים ) אני מקליק על הפעלה דרך הדיויקס והוא מראה לי את הסרט בפסים על המסך לעומת זאת את הפס קול הוא משמיע בצורה רציפה אם אני עוצר את הסרט (pause) והוא מראה לי את הפריים שעליו הוא עומד בצורה ברורה ,משהו מוזר שם במחשב שלי הסרט רץ בצורה טובה עזרו לי תודה רבה ג'וקי

היתה לי את אותה התופעה

האתר הזה באמת מגניב אך כל גרסאות ההורדה שבו לא מתאימות ל MEDIA PLAYER או שכבדות עלין.אתה, אני משער שעובד עם MEDIAPLAYER אם כי לא ציינת אחרת. אחד משתי האפשרויות לפניך: פשוט להמיר את הקובץ שהורדת לפורמט WMV שנתמך ב MEDIA PLAYER או פשוט להוריד תכנת ניגון סרטים אחרת- ןיש עשרות ברשת שתומכת בסוג הקובץ שהורדת אבל מה שבטוח קודם כל עליך לבחור סוג פורמט אליו תצמד ומאותו הרגע תחפש רק סרטים בפורמט הזה או שתמיר אליו את כל מה שאתה מוריד. הפוקט פיסי הוא מכשיר חמוד וטוב אך לעולם לא יהיה חזק כמו פיסי ביתי לכן תצמד לפורמט אחד אחרת תצא מדעתך

אפשרות שלישית

אם באמת הפורמט מתאים ורק נתוני הסרט כבדים על התכנה שנה את נתוני הסרט(גודל מסך מהירות פריים ואיכות סאונד) בעזרת כל תכנת קידוד שהיא

למעלה