לא משדרים יותר קרבות

motimoran

New member
לא משדרים יותר קרבות

מישהו יודע למה לא משדרים יותר קרבות של UFC בערוץ אגו טוטאל ? גם לא שידורים חוזרים וגם לא שידור ישיר

lionardo11

New member
תעשה כאן חיפוש לפי אגו טוטאל - להתנתק

ותגלה עולם שלם של סיבות למה אין לערוץ זכות קיום. אני כבר חודש מנותק מהם וכשאני מציץ לבדוק מידי פעם בלוח השידורים שלהם ,אני מגלה שרק הרווחתי 17 ש"ח.

IamStalker

New member
גם אני התנתקתי ואני מאוד שמח

אני מכיר עוד איזה 20 חברה מהמועדון שהתנתקו. כולם שמחים ומשלמים פחות!

lionardo11

New member
אתה קולט מה אמרו לי בהוט

כשהתנתקתי לפני חודש אמרו לי שאם עוברים חודשיים מיום הניתוק ובמידה ובכל זאת ארצה לצפות ברודיאו שוורים שם, אני מקבל חודשיים ניסיון חינם בעת בקשת החיבור לערוץ .....

drorm5

New member
גם אני התנתקתי כבר לפני חודשיים

לפעמים מסתכל ומגלה בתוכניות בחורות אס או אס או שקר כלשהו... נראה לי בסוף ערוץ 5 ירימו את הכפפה (הלוואי!!)

התנתקתי ולא מפריע בכלל

מונע מני לבזבז זמן לימודים על אליפות ישראל שנת 87 של דניס השרדות בשידור מחזורי. ואני מוריד הכל מהרשת 5 דקות בסוף האירוע. איכות מעולה, ולא קם ב4 לפנ"ב ודופק את שאר היום. ב17 שח האלה , אני יכול לקנות 8.5 חטיפי פסק זמן בארה"ב.

IamStalker

New member
בזמן האחרון התחלת לחשוב

שחזרתי בזמן לתחרויות האלה של דניס בשנת 87 לפנה"ס, מה קורה ע הערוץ הזה למה מייצגי הערוץ לא עושים שום דבר בנדון לגבי זה?

IamStalker

New member
את אותם קרבות over and over

למה אין PRIDE למה לא מציגים קרבות של רוסים בימי PRIDE היו המון כל הקרבות של ווצ'נצ'ין , אילוכין , וכל החברה מרוסיה לפני פדור הם היו גם תותחי על.

lionardo11

New member
לפחות הם הצליחו להשיג זכויות שידור לקרבות של

דניס הישרדות.......הישג עולמי.....

no gi

New member
לא, לא דיברתי על מה שיש עד עכשיו

דיברתי על כך שמהחודש הבא, לפי מה שהם אומרים, הם ישדרו שידורים ישירים של זירות MMA מובילות.

משXXX

New member
אין זירות mma מובילות .....

יש רק זירה אחת שהיא באמת מעניינת ( וכולנו יודעים על מי מדובר ) כל היתר זה ליגות סוג ד' ומטה ואם הם היו יותר מזה zufa כבר היו קונים אותם כבר אמרתי פעם כשzufa קנו את סטרייקפוס מונופול זה לא טוב לאף אחד חוץ מלבעלים שלו

no gi

New member
ברור שמונופול זה לא טוב לאף אחד חוץ מלבעלים

אבל בלטור היא ליגה אחושילינג, אני לא יודע כמה יצא לך לראות, אבל היא ליגה ליגה. יש את הזירה הכי טובה קוראים לה UFC, ויש עוד זירות שהן משמעותיות ושצומחים וקיימים בהם לוחמים סוף.

g m b

New member
דווקא במקרה הזה מונופול זה מצוין

זה משחק לטובתנו כי אנחנו רואים את כל הלוחמים הטובים. הסגירה של הHW בסטרייקפורס זה אחד הדברים הכי טובים שיכולנו לבקש. במיוחד בארץ שלא צריך לשלם 50$ לאירוע.

g m b

New member
לא מדבר על אגו טוטאל

אפשר לשלם משהו כמו 40$ לחצי שנה של אירועים בפייסבוק (אם אני לא טועה), זה בערך 4$-5$ לאירוע ומקבלים גם את האירועים היותר קטנים (FX FUEL) ובאיכות שידור יותר טובה. גם אם אגו היו ממשיכים לשדר נראה לי יותר שווה לשלם בפייסבוק בעיקר בגלל האיכות.

g m b

New member
אני חושב שכן

היה אופציה לקנות את האירוע ב-7$ או 36$ לחצי שנה. בימים הקרובים אני ארשם (לקראת 144) ואני אוכל להגיד לך בוודאות.

למעלה