כשהתנתקתי לפני חודש אמרו לי שאם עוברים חודשיים מיום הניתוק ובמידה ובכל זאת ארצה לצפות ברודיאו שוורים שם, אני מקבל חודשיים ניסיון חינם בעת בקשת החיבור לערוץ .....
מונע מני לבזבז זמן לימודים על אליפות ישראל שנת 87 של דניס השרדות בשידור מחזורי. ואני מוריד הכל מהרשת 5 דקות בסוף האירוע. איכות מעולה, ולא קם ב4 לפנ"ב ודופק את שאר היום. ב17 שח האלה , אני יכול לקנות 8.5 חטיפי פסק זמן בארה"ב.
יש רק זירה אחת שהיא באמת מעניינת ( וכולנו יודעים על מי מדובר ) כל היתר זה ליגות סוג ד' ומטה ואם הם היו יותר מזה zufa כבר היו קונים אותם כבר אמרתי פעם כשzufa קנו את סטרייקפוס מונופול זה לא טוב לאף אחד חוץ מלבעלים שלו
אבל בלטור היא ליגה אחושילינג, אני לא יודע כמה יצא לך לראות, אבל היא ליגה ליגה. יש את הזירה הכי טובה קוראים לה UFC, ויש עוד זירות שהן משמעותיות ושצומחים וקיימים בהם לוחמים סוף.
זה משחק לטובתנו כי אנחנו רואים את כל הלוחמים הטובים. הסגירה של הHW בסטרייקפורס זה אחד הדברים הכי טובים שיכולנו לבקש. במיוחד בארץ שלא צריך לשלם 50$ לאירוע.
אפשר לשלם משהו כמו 40$ לחצי שנה של אירועים בפייסבוק (אם אני לא טועה), זה בערך 4$-5$ לאירוע ומקבלים גם את האירועים היותר קטנים (FX FUEL) ובאיכות שידור יותר טובה. גם אם אגו היו ממשיכים לשדר נראה לי יותר שווה לשלם בפייסבוק בעיקר בגלל האיכות.