לא משחקים, שברו את הכלים..

לא משחקים, שברו את הכלים..../images/Emo4.gif

רציתי לשתף אתכם בבעיה שמאוד מאוד מטרידה אותי, ואני מחפש דרכים להתמודד ולפתור אותה.. אז ככה,..אני בן 41 פרוד, נמצא במערכת יחסים מקסימה עם בחורה מדהימה שאני מאוד מאוד אוהב... אנחנו יחד כמעט חודשיים, ובכל התחומים יש לי איתה חיבור מדהים!!! אבל... הבעיה היא בתחום התקשורת, ובמקרה הזה אדבר רק עלי !! אם אני מנסה לזהות מה הטריגר שגורם להתנהגות של ל"התפרץ" אז לפעמים אני שומע ממנה מילים שגורמות לי לחוש כאילו אני מאבד את הקרקע שמתחתי... אני חושב לעצמי איך היא יכולה להגיד דבר שכזה..איך אפשר להמשיך ולחיות אחרי הדברים האלה..איך היא חושבת/אומרת את זה עלי.. למרות הניסיון לרדת לסוף דעתי באותם רגעים, הרי שזה קשה לי לחשוב בבהירות מה עובר בראשי בדיוק באותם רגעים כי זה כל כך מהיר וזאת בעצם הבעיה שלי...תגובה אימפולסיבית משהו של מעין שובר את הכלים ולא רוצה להמשיך ולשחק.. קצת קשה לי לנתק את החלק שלה בכל הסיפור, ולפעמים (לא תמיד)המחשבה שלי בורחת לאיך היא לא היתה בסדר.. לזה כמובן מתלווים משחקים של אגו, כאילו מי יפייס ראשון, והנה לכם 24 שעות של "ברוגז" ששוב, יכולים לחסל את היחסים האלה.. וחבל לי מאוד !!!!! לפעמים הדברים שלה היו באמת פוגעים ובאמת חמורים, ולפעמים באמת פחות, ולי חשוב ברגעים כאלה לא להיתפס לבהלה, להגיב בהגיון, לנסות ולענות במתינות ולא איזה תגובה שנשלפת בלי מחשבה... הדפוס הזה שלי יכול לחסל את היחסים ביננו, וזה משהו שאני לא רוצה בו. חשוב לי מאוד לטפל בזה , ולמרות שאני די מודע לזה , לפעמים זה חזק ממני. אני מוכן לענות בכנות על כל שאלה, כאן או במסר. תודה לעונים.

magenta73

New member
איפה החיבור המדהים פה?

ממה שאני קוראת, אתם משחקים משחקים של ילדים. פוגעים אחד בשני, מנסים לעקוץ, להכניס, לצאת צודקים, לצאת חזקים יותר... מתעללים זה בזה... אולי פה ההנאה? תבדוק עם עצמך כמה ממה שהיא אומרת קשור אליה ולא לסרטים שיש לך מהעבר. כמה זה קשור לפה ולעכשיו ולא לדברים שעברת עם פרודתך, שמעלים לך את הפיוזים, כפי שנאמר. תבדוק מה באמת מה מפריע לך, מה באמת מפריע לה. תדברו. באמת. תתקשרו. בלי תקשורת, אין יחסים....

די מפליא אותי התשובה שלך..

ממך דווקא ציפיתי לתגובה חכמה הרבה יותר. אבל כנראה שאני לא בסדר, וה הרושם שיצרתי בהודעה ששלחתי. ולך אני רוצה להגיד שאני מאוד את התשובות שלך בפורום סינגלס. את הבחורה הכי חכמה שם !!! ללא פסק !! שבת שלום.

shelly1975

New member
תראה

אם אתה מעריך את מרבית התשובות שלה, חוץ מאשר התשובה שלה אליך, תחשוב אולי זה כי היא נגעה בנקודה רגישה. כי היא צודקת. זה נראה באמת כמו משחקי מוחות ילדותיים וזה מראה על תקשורת לקויה.

שלי, ענית לעצמך..

אני מעריך את מרבית התשובות שלה, לא את כולן.. ואת יודעת מה?? זה לא מדוייק להגיד הערכה לתשובות, אלה הערכה אליה עצמה לאחר שקראתי פה ושם תשובות שלה, ניתן להבין שמדבור בבחורה אינטלגנטית. לגבי התשובה המדוברת אני חושב שהיא טועה בגדול, וזה לא אומר עליה כלום, מהסיבה הפשוטה שהיא לא מכירה לא אותי, לא אותה ולא את מערכת היחסים. ועוד משהו, גם אנשים שאני מעריך טועים, וגם אנשים שאני מעריך זכותי לא לקבל את התשובה שלהם. שבוע טוב.

Vdrums

New member
נכון היא לא מכירה, זה בד"כ

מה שקורה באינטרנט, אתה מקבל דעות של אנשים מבחוץ שלא מכירים לעומק את הנפשות הפועלות ואולי ככה אתה יכול למצוא פיתרון או רעיון מעניין.

אבל, אבל , אבל...

חייב להיות קשר בין השאלה לבין התשובה. נכון, זה "רק" אינטרנט, אבל אי אפשר להבין מה שלא נכתב, וכל הפליאה שלי היא בגלל שמדובר באחת שאני מחשיב את דיעותיה לפחות מקריאה פסיבית שלה ושל הודעותיה. יום טוב.

magenta73

New member
תגובות בגוף שלישי

לא ממש עובדות בפורומים, כשכולם יכולים לקרוא... בכל מקרה... אם אתה רוצה תשובה, אמיתית, שתוכל לעזור, הדרך היחידה היא, האמת, להוציא את כל הקלפים החוצה. ממה שכתבת, אני עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי. וכן, לא מכירה אותך, אותה וכן הלאה. עניתי לגמרי ולחלוטין, ממה שנגלה לי מההודעה שלך. תקבל או שלא תקבל. זכותך.

לא מקבל, זה ברור, ובכל זאת..

חייב להסביר לך על מה הפליאה בקשר אלייך... את ההודעה הזאת, אבל במדוייק כתבתי בכמה פורמים, מודה. רק כאן ורק אצלך, או דווקא אצלך, קיבלת את הרושם כאילו ואני מצטט.. "איפה החיבור המדהים פה?ו magenta73 ו 11:04 | 26/08/05 ממה שאני קוראת, אתם משחקים משחקים של ילדים. פוגעים אחד בשני, מנסים לעקוץ, להכניס, לצאת צודקים, לצאת חזקים יותר... מתעללים זה בזה... מהשאלה שלך מתברר כאילו תיארתי פה איזו מערכת סדיסטית מזוכיסטית שכל מטרתה היא לגרום כאב זה לזו , ולא היא !!! דיברתי על תגובה לא נכונה שלי למשבר שקורה פעם ב.. יום טוב. ובכל מקרה, כמו שכתבת אני יכול רק לקבל או לא את דברייך.

Vdrums

New member
זה פורום. אם אתה מחפש תגובות

שיתאמו את תדעותיך תפתח לעצמך קומונת סגידה.

זה פורום???..תודה שהארת את עיני..

ואני לתומי חשבתי שמדובר בקומונת סגידה.. 2 מנהלים לפורום ושניהם לוקים בהבנת הנקרא? הייתכן. אני מצידי סיימתי, שיהיה לכם המשך יום נעים. שלום ולהתראות.

the match maker

New member
לא יפה לשבור כלים....

קודם כל, עודף אגו זה ממש לא טוב. זה ממש לא משנה מי מתפייס ראשון, ואם מערכת היחסים הזו חשובה לך באמת, זה ממש לא אמור להוות שיקול מבחינתך. שנית, נסה לחשוב יותר על הדברים שאתה אומר. האם אתה היית רוצה לשמוע את הדברים שאתה אומר, מכוונים אליך? כל פעם שאתה מתכוון לומר לה משהו, עצור, תחשוב, ותגיב. תנסה להתאמן על זה לבד, עם חברים או משהו כזה.... חוץ מזה, נראה לי שיש לה גם חלק בנושא. ניסיתם לדבר על זה פעם? אולי גם היא מגיבה באימפולסיביות יתר? בעיות בתקשורת בדר"כ קשורות ב 2 הצדדים ולא רק בצד אחד, כך שאין מנוס מלדבר על זה ולטפל בזה ביחד.

למעלה