לא משחק אבל מעניין ביותר

dor and more

New member
לא משחק אבל מעניין ביותר ../images/Emo152.gif

מה הם 7 (לפחות) הדברים הכי הזויים שאתם עושים ביומיום? דברים שאנחנו לא יודעים עליכם התמכרויות מוזרות מנהגים אפלים הרגלים מעניינים בקיצור, הבנתם ויש 7 !! אני יודעת שיש !!

dor and more

New member
אחותך משעממת... ../images/Emo46.gif

זה רק כדי להתחמם אני עובדת על פרוייקט יעסיק אותך חודש.

moon line

New member
../images/Emo140.gifמה אני ראשונה? חחח

קודם כל איזה כיף לכתוב פה! דורוש זה לא חושפני מדי? טוב אני מוכנה לחשוף : אני אוהבת לרקוד בבית עם ה-MP בפול ווליום ותאמינו לי שזה נראה מצחיק שרק אני שומעת את המוזיקה (וואו כמה אייקונים - קשה הבחירה)
- happy new year

dor and more

New member
זה או שאני אוכלת או שאני כותבת לכן,

מנהגים אפלים אמ.... א. אני לפני הדיאטה, הייתי קמה באמצע הלילה הולכת למטבח לוקחת 4-5 וופלים וחוזרת למיטה... ב. אני רוקדת ברחוב עם הMP ובואו נגיד שאין לי שירים רגועים, כאילו לשמוע את "אני לא נשאר לבד" של היהודים זה פשוט לקפוץ ולנער ת'חתולה באמצע הרחוב, אנשים מסתכלים אבל אני לא יכולה הלפסיק, פשוט לא יכולה. מכה. הכי מצחיק לראות אותי בשר שר בסולו גיטרות, זה לא זה פשוט ביזיון איך אני עושה צורת גיטרה עם היד, פאדיחות. ג. אני בבוקר לפני שאני שוטפת פנים או מצחצחת שיניים או הולכת לשירותים או שותה קפה- מדליקה את המסנג'ר. ד. הייתה לי תקופה בחיי ששמעתי מזרחית - לא פשוט לי להודות בזה אבל זאת האמת. ה. עכשיו ברגע זה : יש עליי גרב אחת שחורה וגרב אחת לבנה. ו. אני לפעמים מדברת לעצמי לפני שיחה חשובה עם מישהו או אחריה... מנסה לחשוה מה להגיד או מה הייתי צריכה הלגיד בקול רם.. עם הפרצופים והכל לפעמים אפילו מול מראה. ז. אין לי דבר שביעי או שיש לי ואני לא רוצה לספר לכן בכל זאת אתן צריכות להשאר חברות שלי ...

eilati27

New member
טוב. נראה מה יוצא מזה...

כל בוקר, איך שאני קמה, דבר ראשון אני מסתרקת.. לא יודעת למה, זה המצב!
כל היום אני משחקת באזניים.. חחח מגיל מאוד קטן אני עושה את זה.
אני לובשת חולצות רק בהתאמה עם נעליים.. לדוגמא: חולצה אדומה, ג'ינס ונעל אדומה.. לעולם לא צבע אחר.
ואני מכורה לסיגריות! זהו.. יא משעממת.. תביאי משהו מעניין!!

למעלה