לא משנה מה ולא משנה|זבנג|

De-Panther

New member
לא משנה מה ולא משנה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמה אני מנסה אני אפפעם לא מרגיש שייך זה לא משנה איפה זה אני פשוט לא מרגיש שייך לשום מקום... זתומרת לקבוצות של אנשים... אני פשוט לא מרגיש שייך... ואני לא מתכוון בצבא... כי בצבא הכל סבבה... בצבא העיקר שאני ארגיש נוח... ואני מאוד מרגיש בנוח... אבל מאיפה שבאמת אכפת לי... שזה מחוץ לצבא... שזה חברים... אני פשוט לא מרגיש שייך וזה לא שאני חסר לאנשים חברים שהיו איתי בשכבה... בחצי שנה האחרונה בקושי יצא לי להיות איתם... כשאני איתם הכל סבבה והכל כיף והכל כמו פעם... אבל אני לא באמת מרגיש שייך לשם חברים מהרשת... גם כשאני איתם הכל כיף והכל כמו תמיד... אבל אני לא באמת מרגיש שייך אני תמיד ארגיש כמו צלע שלישית או שאם אני אלך אז אפחד לא ידאג לי... ואני יודע שזה לא תמיד נכון אבל זו פשוט ההרגשה שלי... הרגשה של מישהו שלא שייך... וגם נראה כאילו אין לי יותר חברים טובים באמת... לא מהבחינה של חברים שידאגו לי או שאני אדאג להם או שנדאג אחד לשני וכל זה... אלא מהבחינה של להתייעץ איתי או שאני אתייעץ איתם... כשיש לי בעיה אני מוצא את עצמי מתייעץ עם עצמי... לא עם אפחד אחר... וכבר מלא זמן שאפחד לא בא אליי עם בעיה רצינית כלשהי... ועם בעיות קטנות זה פעם בחודש אני מקבל טלפון או סתם באמצע שיחה מישהו נזכר לשאול... "תגיד... אתה יודע איך עושים ככה וככה באקספלורר??" ואני כותב את זה כאן כי זה פשוט המקום היחידי שעולה לי בראש לכתוב בו את זה... הייתי כותב את זה במקום אחד אחר... אבל שם כולם יכולים לקרוא... גם כאלה שאני ממש ממש ממש לא רוצה שיקראו את זה

יום אחד

כשתרצה, שב פה רגע ותקליד איך מרגישים שייך. כלומר, במילים שלך, תתאר את ההרגשה ההפוכה, גם כדי שנדע באמת על מה אתה מדבר וגם כדי שאפשר יהיה לעזור לך להרגיש שייך. אדם שייך מרגיש ש.... מה?

sh53

New member
ושאלה לדיון-למחשבה - המשך

אם אתה רוצה להיות שייך - זה תלוי בך (האם יש משהו שאתה יכול לעשות למען עצמך כדי להיות ולהרגיש שייך) או שזה בידי אחרים בלבד ורק הם יכולים להחליט/לתת לך את ההרגשה שאתה שייך?

De-Panther

New member
לא יודע../images/Emo6.gif אני מניח|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שכשאני נמצא עם קבוצה של אנשים ואני מרגיש הכי טוב בעולם כאילו לא משנה מה יקרה ויהיה לי טוב... אז אני יודע שאני שייך... זה לא שזה לא קורה וזה לא שזה אפפעם לא קרה... זה פשוט שזה קורה רק פעם בכמה חודשים... כל פעם עם קבוצה אחרת של אנשים... או עם אותם אנשים רק בסיטואציות שונות... אם למשל זה במסיבה של איזשהו חבר שהייתי לפני איזה חודש או יותר... או במפגשי פורומים לפני שנים... וחלק מהזמן בתפוח הזהב האחרון
כשאני מרגיש שאני חלק מכולם... שאני חלק שבאמת משמעותי לכל הכולם הזה... חלק שתורם לאווירה ושהאווירה תורמת לו...

נכון

שזה נשמע כמו הרגשה כזו שקשה להסביר? וזה בגלל שזו הרגשה. לא איזה "אות שייכות" או "מגן האזרח השייך" שמקבלים עם ההצטרפות לקבוצה מסויימת. זו הרגשה. משהוא שבא והולך וקשור לאיך שאתה מפרש סיטואציות. כך הכל עד עכשיו אני מבינה ממך שמדובר באיזו הרגשה שהיית רוצה יותר ממנה בחברת אנשים. OK. אולי אפשר לעבוד על זה. אולי אפשר ללמוד מתי התנאים הכי טובים לקיומה?

אז...

נסה לשים לב בפעם הבאה שאתה מרגיש שייך, מהם התנאים שאיפשרו לך להרגיש כך.

De-Panther

New member
ונניח ואני מצליח...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להבין מה אותם תנאים איך אפשר לחזור על זה שוב??

לא יודעת

קודם נראה אם אתה מצליח להבין את התנאים הללו. יכול להיות שלבד יהיו לך רעיונות ברגע שתדע מה עוזר לך להרגיש שייך. כרגע זה נשמע כמו רגש תלוש שפעם בא ופעם הולך ואין לך מושג מה מפעיל אותו ומכניס אותו לפעולה.

למעלה