לא משנה..תקראו

לא משנה..תקראו

אממממממ..... מישהי מכן (מלפפוניות חמוצות שלי..) , המעריצות הנלהבות (והמשועממות) שמעדיפות (וצריכות , כדי להוכיח לכל החברות שלהן כמה שהן מאאאגניבות) לבזבז את זמנן היקר (או שלא..) בשריצה מתמדת בפורום (המפחיד) הזה , חשבה פעם על משמעות השם של הלהקה (?)המהוללת שלכן ?! חיי המערב... פשששש...מעמיק. אני אשמח לקבל הסבר ממישהי שמבינה ברעיון המרכזי של הפורום (המפחיד) הזה טיפה יותר טוב ממני... ועכשיו.. אני רוצה לעבור לפופ בכלליות...כמובן שמגוון הכלים בסוג מוזיקה הזה הוא אדיר.. החל מגיטרה ממוחשבת , עוברים לתופים ממוחשבים , וזה מגיע אפילו לפסנתר ממוחשב , ואין צורך לפרט. וכאן מגיעה השאלה המתבקשת - למה לאוסף של חסרי כישרון שכל מה שהם יודעים לעשות זה לשיר (וגם זה בקושי) , קוראים להקה ?! לדעתי..להקה הם חבורת אנשים שיוצרים את המוזיקה שלהם , מנגנים , כותבים ומלחינים , ואם לא , ישונה שמם למקהלה , ומיד ! מקהלת ילדי הרחוב האחורי , מקהלת חיי המערב , מקהלת חמש ועוד ועוד... ותחשבו על זה. נוגה

תשובות

שם הלהקה..... הם באים ממערב אירלנד. תפנימי. הקטע של המחשב- אני מאמינה שהתכוונת לתוכנות עיבוד אינסטרומנטליות, את פשוט כל כך מתוחכמת שזה עבר לידך- ההם משומשות בעיקר לטראנסים, ואפילו פאנק. נדיר מאוד שמשתמשים בזה בפופ, וגם אם כן, זה במקרים בודדים- בשירים מסוימים ודרך אגב.... ווסטלייף לא השתמשו בשום טכנולוגיה כזאת בשירים שלהם, יש להם להקה שגם מופיעה איתם, אבל עוד פעם, את פשוט כל כך מאגניבה שהפרטים ההקטנים לא חשובים לך.. מלפפוניות חמוצות שלי? אהמ..... טוב..... ולדעתי, לא המעריצות פה הם חסרות חיים, אלא אלה שמתעקשים להכנס לפה כל הזמן לענות להם תגובות מאגניבות כאלה... שימו לב שהתגובות של עגילבלשון הקולית וחבריה מופיעות בערך חמש דקות אחרי שהשאירו את ההודעה המקורית. המסקנה היחידה היא שפשוט אין להם חיים, והם יושבים כל היום מול המחשב בשביל לחכות לקטול מישהו בזהות ההבדויה שלהם ולהנות מהשנינות של עצמם, ניסיו עלוב לחפות על זה שאין להם חיי חברה אמיתיים במציאות. ...ודרך אגב.... בתור מעריצות של רובי וויליאמס אין לכם כל כך זכות לקטול מעריצות ווסטלייף.... מחכה לתגובות, למרות שאני כבר צופה אותם... `זה פורום.. לכולם יש זכות דעה ואם זה לא מוצא חן בעינייך זה חבל..` יופי מותק. רוצי, יש פוקימון שלכם עינת נ.ב... חזרה לוואקה וואקה- מקהלת ילדי הרחוב האחורי... גדול....פשוט ענק. הרגת אותי. רוצי, חצי פרק כבר נגמר

אז ככה...

אז הם באים ממערב אירלנד. נחמד. נחמד נחמד , אבל לא קשור. למה לא קשור ?? הנה סיפור : יש לי חברה טובה , במקרה הזה ,נקרא לה ג`. אותה ג` , היא אחת הבנות הכי מושפעות שקיימת. מתישהו , נחתה לנו בארץ מכה (כאילו שחסרות לנו..) , קראו לה מוזיקת פופ , רוב החברות שלה באותו זמן , הקשיבו ללהקת הבנים `בקסטריט ראט` , שבעקבותה צצו להן עוד ``להקות`` בנים כמו פטריות אחרי גשם ביער אורנים. אותה בחורה , שמעה במקרה על להקה המכונה `ווסטלייף` , היא נסעה לה לחנות דיסקים , קנתה דיסק שלהם , התלהבה , והתחילה להיות אחת הגרופיות הכי מטורפות שקיימות. כמו שאמרתי מקודם , אותה בחורה היא במקרה אחת החברות היותר טובות שלי , והיא דואגת לספר לי כל ידיעה חדשה שהיא שמעה ממישהו על אותה ``להקה``. לא מזמן , היא סיפרה לי , שללהקה שהיא כל כך אוהבת קראו פעם westside שזה בעצם הכינוי של כנופיות בארה``ב ובכלל. עכשיו , המנהל המוזיקלי שלהם או סתם מישהו שיושב לו מאחורי הלהקה וחושב איך הם יכולים להרוויח עוד כסף מעשיית ``מוזיקה`` ממוסחרת שכזו , אמר להם שיש יותר מדי להקות שוקראים להם ככה , אז הם צריכים לשנות את השם , כדי שאותן גרופיות של הלהקה לא יתבלבלו עם להקות אחרות , או משהו בסגנון.. אז הם שינו את השם לwestlife כמו שכבר הבנת , עכשיו..לדעתי , השם הזה צץ לו ברגע , בלי שום טיפת מחשבה או רגש , סתם ככה , זרקו מילה כדי להחליף את הside וזה מה שיצא. ואין שום קשר לזה שהם ממערב אירלנד. וזהו ועוד פעם אני רוצה לעבור לפופ בכלליות.... המילים , המילים בשירי פופ בזמן האחרון , כל כך דביקות , כל כך חוזרות על עצמן , ונמאס. פשוט נמאס מהליריקה בגרוש , מילים יד שניה להמוני העם. מוזיקה היא לא מוזיקה כשהיא זבל מלאכותי שלא יוצא מהלב. תוחזר הנשמה לשירים , לעזאזל איתכם. ומה שהמעריצים לא מבינים , זה שיש אנשים אחרים לגמרי , שיושבים מאחורי הקלעים וחושבים לעצמם - ``למה שלא נפתה שלל ילדות תמימות חסרות ביטחון באהבה נכזבת ונרוויח עוד כסף מזה?`` וככה , תוך כדי ניצול הבורות של מיליוני אנשים בעולם כולו , מרימים עוד ``אמן`` פופ ומגבירים את התופעה המאוסה הזאת. ובקשר לזה שמשתמשים בתוכנה לעיבוד ווטאוור..בשביל יצירת עוד סוגי מוזיקות , זה בכלל לא קשור , אני דיברתי על משהו מסוים , וזה שלווסטלייף יש להקה שמופיעה איתם..אז אולי אותה להקה מנוצלת , שלא זוכה לשום כבוד , אולי מחברי הלהקה כן , אבל מעריצים של ווסטלייף , אני מתארת לעצמי לא מכירים את אותה להקה שמנגנת, ולא אכפת להם כל כך , כי כמו שווסטלייף כל כך מרוכזים באיך שהם נראים , ודואגים להוכיח לי את זה בכל פעם שמראיינים אותם , ואני ממש בספק אם זה מעניין את כל המעריצים שלהם שיש להם להקה. וזהוווו , יום טוב. נוגה.

בת כמה את בכלל......

ועוד פעם, חזרה לשם......... אם היה לך משהו בין האוזניים, היית חושבת פעמיים לפני שהיית משאירה את ההודעה הזאת. גם כשזה היה ווסטסייד, עדיין יש בזה ווסט, שזה מערב, נכון מאמי? אז.. בואי אני יעזור לך עם המסקנה... המסקנה היא, שהרעיון שהם מהמערב לא השתנה, אלא רק החלק האחרון של השם השתנה. ותמסרי ל`חברה הקרובה שלך`, שאני די מפקפקת בקיומה, שהסיבה ששינו את החלק האחרון היא שכבר יש להקה כזאת בארהב (זה ראשי תבות לארצות ההברית, מאמי), ושינו את זה בגלל זכויות יוצרים. אני אסביר לך את המושג פעם אחרת. אבל מעבר לזה, מגיע לך תודה ענקית, על הארת עינינו בקשר ל`מה שהמפיקים חושבים`. אני מבינה שכולם דודים שלך. והלהקה שמופיעה עם ווסטלייף... את צודקת. תפסו אותם באמצע הלילה, הכניסו אותם לחדר חשוך והכריחו אותם להפוך לנגנים של ווסטלייף. עוד חדשות, מותק- יש אנשים שתופסים את זה בתור הכנסה, לא `חוסר כבוד`. ...וההשנינות שלך ממשיכה לקטול.... בקסטריט ראט.... גדול.... עינת

זה ממש לא עקרוני..

דבר ראשון , אל תקראי לי מאמי. את לא מבינה מה אני אומרת..הא ? אני אומרת שזה בכלל לא משנה שווסט נשאר , הרעיון שהיה להם שם , והמפיק שלהם או מה שזה לא יהיה , לא אהב את השם , אז הם שינו אותו. מה שמעיד על חוסר ביטחון , ואם אני כבר מדברת על חוסר ביטחון , למה ווסטלייף לא כותבים לעצמם את השירים ? הם מפחדים שיצחקו עליהם ? על המילים ?? ש..איך להגיד את זה...חוזרות על עצמן בלי הפסקה ? ``בייבי , אני אוהב אותך , בבקשה אל תעזבי אותי.....`` הנגנים של ווסטלייף - באמת לא הכריחו אותם , ו..אני מניחה שבשביל אנשים מסוימים זה ``כבוד`` לעבוד עם ``להקה`` כזאת גדולה (ומקורית..אני חייבת לציין..) כמו ווסטלייף. עוד דבר , את בכלל מעריצה את ווסטלייף , או שאת כאן כדי להוכיח לכולם כמה שאת צודקת ?! נוגה.

sweet_angel

New member
אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה.......

למרות שנגה צודקת......... אבל את מאלה שמתלהבים מאביב גפן?

תשובההההה

אביב גפן הוא מלחין דגול , והטקסטים שהוא כותב ממש טובים. וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא הזה

sweet_angel

New member
גיחי גיחי

אני נכנסת לכאן כדי לנסות והחזיר בנות כמוך למציאות תפסיקו לאהוב להקות שכל מה שהם עושים זה להוציא ממך כספים הכי מצער זה שבעוד חצי שנה שיפסיקו לשמוע בכלל מווסטלייף את גם תפסיקי בדיוק כמו מה שהיה עם בויזון וספייס גירלז ברגע שהם הפסיקו לשיר באמ טי וי הפסיקו להוציא אליהם פוסטרים ודברים כאלה גם אתם הפסקן לאהוב אותם וזה הוכחה למה שאני מנסה להסביר ברגע שווסטלייף יתפרקו אתן תורידו את כל הפוסטרים מהקירות תזרקו את הדיסקים ותעיפו את האלבום המיוחד עם כל התמונות המדליקות שצילמתם מההופעה וזה כל כך בטוח שיקרה!!!!!!!!!!!! רוצים לדעת מה זאת מוזיקה אמיתית? תתחילו לשמוע מוזיקה אמיתי שלא מדברת רק על אהבה ובולשיט מוזיקה שהזמרים יוצרים מילים שהזמרים יוצרים ולא אנשים שנשכרו כדי לעשות את זה....

למעלה