לא משתחרר ממנה

לא משתחרר ממנה

היי לכולם,חייב לשחרר ולפרוק.ביומיים האחרונים הרבה על זה.אני בן עשרים וחמש עוד מעט והיא הייתה שנתיים מתחתיי.
לפני 3-4 חודשים בערך נפרדתי מהחברה שהייתה לי.היינו ביחד שנתיים וחודשיים.היה לנו טוב,היו כמה תאקלים פה ושם אבל נורא הסתדרנו סה"כ.

אני פשוט יושב וחושב עכשיו על כמה היה לנו טוב ביחד,וחושב על הצחוקים שלנו והרגעים האלה.
אני חושב שהאכלתי אותה הרבה חרא בגלל שלא הייתי סגור על עצמי,ואני יודע שהיא הייתה בחורה מקסימה,אבל לא יכלתי לסחוב עוד.לא יכלתי שהיא לא עובדת ולא מקדמת את עצמה,לא עם העובדה שאני מסתכל על בחורות אחרות ולא מרוכז בה.הרגשתי רע עם זה.גם עם העובדה שלא יכלתי להעריך מה שיש לי והרגשתי פשוט חרא של בנאדם.

אז החלטתי\נו להיפרד וכל פעם לא הצלחנו באמת להיפרד כשנישארנו בקשר.ניפרדנו איזה פעמיים שלוש לפני. ואז טסתי לחו"ל לבד לכמעט חודש. ואמרנו: זהו,נפרדים.חותכים.וגם בחו"ל קישקשנו פה ושם עד שבחו"ל אמרתי לה שחלאס,מוחקים מהפייסבוק,לא מדברים ולא כלום.

חזרתי לארץ והיה לה חשוב לדעת שהכל בסדר איתי ועדיין שמרנו על יחסים טובים למרות שאמרנו שחותכים.חודש בערך מאז שחזרתי לא ראיתי אותה(יום לפני הטיסה התראינו פעם אחרונה).אז דיברנו חצי שעה ככה אני זוכר,והצעתי תו"כ שיחה שניפגש.ניפגשנו כמה ימים אחרי זה.שאלתי אותה מה דעתה שנחזור אולי,שננסה וניתן לזה עוד צ'אנס. 'דן(בדוי),אני רוצה לדעת שאתה סגור על עצמך'.ירדו לי קצת דמעות,אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס כי אני מרגיש שאולי השתניתי,אולי משהו השתנה שם בקופסה ועכשיו אפשר להמשיך אחרי שחזרתי מחו"ל.

יומיים,יומיים!אחרי זה התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני מעדיף שלא ניפגש יותר.חבל לעשות לה עוד רע.רוצה להיפרד.'דן,מספיק,נמאס לי.אני לא יכולה יותר.אם אתה לא יכול,פשוט תשחרר אותי.'

ואמרתי לה שאני משחרר אותה.אבל אז התחיל הסיבוך שלי.

אני מרגיש כלכך מאוכזב מעצמי.מהעובדה שחשבתי שהשתניתי אבל המציאות הראתה אחרת.מהעובדה שהאכלתי אותה חרא בלי שהיא עשתה לי כלום.מרגיש כלכך אשם על זה,על הציפיות שהיו לי מעצמי שאולי יכלתי להישאר איתה.מהעובדה שאולי עכשיו מישהו אחר נותן לה משהו שאני לא יכלתי לתת(קינאה?ברור).לפני שלושה שבועות בערך היא רצתה להוסיף אותי בפייסבוק ואמרתי שאני לא רוצה.היא רצתה להגיד לי שהיא מרגישה שיש בינינו איזה דיסטנס לא בריא,ואמרה שהיא תשמח אם נהיה בקשר גם כידידים ובלי שום קשר למה שהיה היא עדיין אוהבת אותי בתור בנאדם ואני אדם מדהים וכל מה שהיא רוצה זה שאני אהיה מאושר.אמרתי שאני מעדיף שלא נהיה בקשר ושגם היא בנאדם מקסים.
לי זה יעשה רק רע.זה מתחיל עם התכתבויות,לפגישה פעם-פעמיים בשבוע,ואז חוזרים להיות שוב חברים ושוב נשאבים למעגל התסבוכת הפנימית שיש לי.
אני יודע שאני יכול לחזור אליה אם אני רוצה(ואני רוצה),וזה יכול להיות קאמבק רציני,אבל אני יודע שזה רק מגעגוע ומצימאון אליה.אחרי חודש חודשיים,זה יתפוגג ושוב פעם אני אוכל חרא.אני מנתק כל מגע,לא רוצה לחזור לזה.לא שלחתי לה סליחה אם פגעתי,לא אשלח לה עוד שבוע יומולדת שמח,כלום.לא מאגו,לא משינאה,פשוט רוצה להתנתק מזה.אם אני אשלח הודעה,מילה,אסתכל בפרופיל,אני פשוט אחשוב על זה ועליה כל היום.אני לא יכול.
אין לי ראש לזוגיות ולהשקעה,אני לא רוצה חברה,זה לא מתאים לי.אני לא יודע אם בכלל אני בנוי למחויבות ונגזר עליי לחיות עם אהבות קצרות וזהו.בלי ציפיות ובלי אכזבות.מה שנכון היום לא יהיה חייב להיות נכון מחר.

פשוט מתגעגע לצחוקים שלנו ביחד,למגע ולעדינות שלה.האם אני חושב על לחזור פעם?הלוואי.אבל לא,לא עכשיו.לא כשאני כלכך לא שלם עם עצמי,כועס,מאוכזב,נלחם עם עצמי על מי שאני.לא כשאני עוד נושא רגשי אשמה וכעס.

חייב להשתחרר!חייב להפסיק להיות מאוכזב!

וצריך אתכם!

spaysi8

New member
שמע, קורה לך מה שקורה לרבים,

ואני חוויתי על בשרי.
בנים שלא היו סגורים על עצמם, רצו לחוות ולהכיר וזרקו אותי, אחד מהם א"כ היה איתי בקשר הדוק שנתיים ולדעתי הייתה בו חרטה אך היה מאוחר מידי לתקן.

אם אתה לא בטוח במאה אחוז,
אז מה שעשית מצוין, אין טעם להיות איתה ולהשלות אותה, כשאתה לא מחויב במאת האחוזים.

מאכזב את עצמך, נכון, אבל זה ישתנה בעתיד אני מאמינה,
לדעתי היא פשוט לא הבחורה הנכונה עבורך, כי עם כמה שאתה אוהב,
לדעתי תוכל לאהוב יותר- ואז לא תרגיש ככה.

תעבור הלאה לדעתי..

LightMyWay

New member
נשמע שאתה פוגע בה כל הזמן..

..עם חוסר ההחלטיות שלך.
היא לא בובה שאתה יכול לשחק בה כשתרצה.
אם אתה יודע שאתה לא מסוגל לעמוד בקשר איתה אז תתנתק ממנה לגמרי.
אני יודעת שזה קשה, אבל זה באמת לטובת שניכם.

כנראה שאתה צריך לעבור תהליך ארוך עם עצמך עד שתהיה מוכן להיות בקשר.

למעלה