לא משתתפת לרב בפורומים (קוראת סמויה)

רונית158

New member
לא משתתפת לרב בפורומים (קוראת סמויה)

למדתי הרבה מנסיונם של אחרים ולכן רציתי לשתף הורים נוספים בחוויה המרגשת שלנו. אני אמא לילד בן 15 נולד והתפתח רגיל לכל דבר. בגיל שנה, סמוך למתן חיסון משולשת התחילה רגרסיה בהתפתחות שלו שהלכה והחמירה לאורך השנים. עם הזמן הוגדר הילד כאוטיסט ונלוו לזה בעיות התפתחותיות והתנהגותיות שונות. כיום הוא נמצא במסגרת מיוחדת. בשנתיים האחרונות חלה, לצערי, הדרדרות נוספות במצבו שבאה לידי ביטוי, בין היתר, בהתפרצויות זעם אלימות, בשביתות רעב קשות, ובהזקה עצמית. בייאושנו הרב אחר חיפוש עזרה והגענו בסופו של דבר לרפואה המשלימה... שילבנו טיפול הומאופטי אצל מטפל מדהים שמתמחה בטיפול של אוטיסטים ועשינו בדיקה לזיהוי אלרגיות על מנת לבדוק את מצב מערכת העיכול שלו . כיום לאחר 4 חודשים של טיפול התוצאות מדהימות!!! אני בעצמי בשוק... התפרצויות הזעם כמעט נעלמו, הילד התחיל לאכול, ואפילו עלה שני ק"ג במשקל
לא חשבתי שנוכל לעזור לו כ"כ והרגשתי שאני חייבת להעביר את המידע הלאה למי שמחפש תקווה. מקווה שזה מחזק ועוזר.

JacobSk

New member
איזו יופי כל הכבוד

תבדכי עם הומיופת שלך את תכשיר הומיופטי MMR .אם את חושבת שהדרדרות המצב התחיל מחיסון המשולש שווה לבדוק את זה.בהצלחה.

רונית158

New member
זה חלק ממה שעשינו בתהליך..

זה מדהים איך שהשינוי היה משמעותי..אם הוא לא היה מעלה את האפשרות לכך שיש קשר בין השניים בטח לא הייתי עולה על זה לבד..אבל נוספו לזה עוד הרבה דברים ואני מאמינה שנהיה בטיפול עוד כמה זמן אבל האמת היא שלא אכפת לי..אינ קיבלתי מתנה גדולה-את הילד שלי.

מיכל164

New member
אשמח אם תוכלי למסור לי את שמו של ההומאופט

ואת מספר הטלפון שלו. בתודה מראש מיכל.

רונית158

New member
הי מיכל

מאד מאד אשמח לעזור, שלחי לי מסר ואשלח לך את הפרטים..לא רוצה לעבור על חוקי הפורום לגבי פרסום
תודה וערב טוב

ששו1

New member
הומאופט- פרטים

רונית שלום, גם אני מעוניינת בהמלצה על ההומאופט. אמא לילד בן 7, פדד, אהבתי את ההגדרה שלך- קוראת סמויה, גם אני מרגישה כך, בראשית הדרך... איך אתם התחלתם? ומה עשיתם?? אשמח לשמוע. תודה שלומית

למעלה