לא מתאים לי הגיל הזה...מה עושים?

the black nick

New member
לא מתאים לי הגיל הזה...מה עושים?

שלום, אני נער אידיוט במיוחד. לא ניצלתי את החיים שלי כמו שצריך והיום אני כבר בגיל המופלג 18. אבל וואלה, לא מתאים לי להיות בגיל המזורגג הזה. עכשיו תשאלו למה? כי את הגילאים האחרים לא ניצלתי.....לא נהניתי בגיל 15,16,17.....אז אני מרגיש שגם אסור לי להנות עכשיו, כי זה כבר מאוחר מדי. מפחיד אותי לצאת מגיל ההתבגרות, כי אני מרגיש שלא חוויתי אותו בכלל ולא מיציתי אותו. בקושי יש לי חברים, כבר שנים לא הייתה לי חברה..... אני מרגיש שאני כבר מזדקן....אני לא שמח כמו שהייתי פעם, אין לי את המוטיבציה שהייתה לי פעם, השיא שלי מאחורי..... יש לי אפס מוטיבציה ללכת לצבא. אפס מוטיבציה לעבוד. אפס מוטיבציה לסיים תיכון. אני בכלל לא מרגיש בן 18, אני מרגיש בן 14. איך אפשר לשנות את הגיל שלך? אני כל יום מתפלל שאני אצא לרחוב ותדרוס אותי משאית, וזה לא קורה.

MeWithoutU

New member
שלום...

מה זאת אומרת לא ניצלת? מה רצית לעשות שלא עשית?... אף פעם לא מאוחר לעשות דברים שאנחנו רוצים לעשות. חוץ מזה...מה שלא עשית בגילאי 15-17 אתה יכול לעשות עכשיו - רק חכם יותר(= במקום לחשוב על הרע שיש בגיל 18...תחשוב על הטוב. עזוב...גם לי היה את זה כשהגעתי ליום הולדת 18 (לפני 11 חודשים) חשבתי שביזבזתי את גיל ההתבגרות... עד שהבנתי שלא פיספסתי כלום. לא יודעת למה...אבל אני מכירה הרבה אנשים שמגיעים לגיל 18 וחושבים שביזבזו את גיל ההתבגרות... זה משהו פסיכולוגי...חחח יהיה בסדר... שבוע טוב ונפלא(=

the black nick

New member
תרצחי אותי.

לא יהיה בסדר. יהיה רע. או שבכלל לא יהיה....
מה טוב בגיל 18? מה טוב בלהיות קשיש מחורבן?
יאללה איפה המשאית סעמק....

ספירקיXD

New member
אם תמשיך לחשוב שיהיה רע,

אז יהיה רע. או, שאתה מעדיף במקום להמשיך לרחם על עצמך ולחשוב ככה, תלך ותעשה הרבה דברים שאתה רוצה להספיק, ותכיר חברים.. בהצלחה

dead tree

New member
אני מבין אותך לגמרי.

אני רק בין 16 וחצי, ואני גם מרגיש שאני לא מנצל את הגיל הזה. זה נראה לי כאילו זאת תקופה שאתה אמור להיות עם חברים, לעשות שטויות ולצאת למסיבות ולשתות וכל זה... אבל אני לא עושה אף אחד מאלה, כי פשוט אין לי חברים. אני מרגיש שכל יום שאני רק יושב על המחשב זה בזבוז זמן.

DeadGardens

New member
ממש לא

זאת תקופה שאתה אמור לנצל את העובדה שיש לך בגרויות בחינם במקום לעשות שטויות כל הזמן וללמוד כמו שצריך, כדי שאחרי הצבא לא יהיה מצב שתצטרך לשבת ולהשלים בגרויות במקום לטוס לחול. מותר להנות בכל גיל,בכל זמן, אבל עם שיקול דעת.

the black nick

New member
וואי אני ממש מזדהה איתך

אין לך מושג באיזה ייאוש אני נמצא....באיזה בור..... אני כל הזמן חושב על מוות....הדבר היחיד שמחזיק אותי זה המשפחה שלי.

MidNight Flame

New member
בגילי הקצת יותר "מופלג"

כמעט 22 אני יכול לומר לך בוודאות שהחיים האמיתיים מתחילים עכשיו ולא ב15-16-17. קח את עצמך בידיים ותתחיל לחיות, תבלה, תצא תהנה ותדע שגם הצבא (אם תתאמץ להגיע למקום טוב בין אנשים טובים) הוא מקפצה בתחום הזה לתוך חוויות נעימות ובין היתר לא נעימות אבל מה שבטוח - חוויות.

אמ..

בלאק ניק? חשבתי שכבר עברנו את זה ושהמשכת בחיים...!! כנראה שלא.. :( טוב, תקשיב, בנוסף לכל הדברים הנכונים אני חייבת לציין שאמרו פה.. אני אוסיף עוד משהו.. : אתה צריך לשמוח שעוד מעט אתה עובר את התיכון והגיל הזה, כי הוא נורא מבלבל, אבל אני מודה שגם להיות בן-עשרה יכול להיות נחמד, אבל בקרוב תגיע לצבא, תכיר אנשים חדשים.. והכל יהיה בסדר:) ואתה לא צריך ללכת ברחוב ולקוות שמשאית תדרוס אותך !! אתה צריך לשמוח ולהיות מאושר שזכית לכזה מזל ( יש אנשים בגילך עם מזל הרבה אבל הרבה יותר גרוע, תאמין לי.. ) ואם אתה בדיכאון כבר די הרבה זמן... אני יודעת?? תלך לרופא ותקנה תרופות נגד דיכאון או שתנסה להוציא את עצמך בלי תרופות! יאללה בהצלחה ואם אתה צריך עזרה, תזכור- תמיד יש לך אותנו!

DeadGardens

New member
גיל מופלג? חחחחחח יא צעיר

בחייך תגיד לי שאתה מסתלבט עלינו. נדירים האנשים כיום שיש להם בכלל מוטיבציה להתגייס, גם לי לא הייתה מוטיבציה להתגייס,אין לי מוטיבציה לשרת ואין לי מוטיבציה גם לעשות קבע. אבל לייף איס ביטצ'. גיל ההתבגרות לא נגמר אוטומטית בגיל 18, פשוט בגיל 18 אתה מקבל את כל הזכויות של אדם בוגר, אם היינו בתקופת אבא אבן היית נחשב כבר לגבר בגיל 13.מעניין מה היית אומר אז. החיים שלך מתחילים רק אחרי הצבא,ולמה אתה מרגיש שעכשיו אסור לך להנות? כי מה? כי אתה לא נער עשרה? בחיי שיש לך גישה דפוקה. "כבר שנים שלא הייתה לי חברה"-אתה כולה בן 18 השם ישמור. בגיל הזה אתה רק צריך להתחיל לצאת עם בנות במטרה של קשר רציני. מה חשבת להתחתן גם בגיל 19 תכף תגיד לי. חברים חדשים תרכוש בצבא ותאמין לי, הם ישארו החברים הכי טובים שלך למשך כל החיים. (בהזדמנות זו אני רוצה להודות לנסטיה ואנה האהובות שלי על זה שהם מחפות על כל הגימלים שהוצאתי.תודה יפות שלי) ואם השיא שלך היה בגיל העשרה, מצבך מצויין. כי השיא של בנאדם זה כשיש לו עבודה מסודרת, אישה וילדים והרבה אושר. כבר הספקת לעשות את כל זה? לא נראה לי. אז השיא שלך לא מאחוריך. לזיין פעם ראשונה זה לא נחשב שיא.

חחח

(בהזדמנות זו אני רוצה להודות לנסטיה ואנה האהובות שלי על זה שהם מחפות על כל הגימלים שהוצאתי.תודה יפות שלי)
חזק. אני מסכימה מאוד עם הנאמר :}

למעלה