לא מתאים לכל אחד MLM

יהורם 22

New member
לא מתאים לכל אחד MLM

זו הפעם השניה שאני טורח להזהירכם מהשיטה.השמרו לכם והזהרו מכל מי שמתנה לכם אפשרות "לעבוד" בתנאי שתקנו במינימום כסף איזושהיא חבילה שתוכלו להכין ממנה חמוצים בבוא העת.הסתכלו על הדברים אחרת.מי שחפץ בכם כשלוחה שלו יקח אתכם ללא שום התחיבות מצידכם.ועכשיו שימו לב!!! זוהי השיטה היחידה שבה אנשים קונים עבודה בכסף מזומן. יש כאן גם אלמנט פסיכולוגי "אם אתה חושב שאתה טוב,ותחפוץ להיות חלק מאירגון -ת ש ל ם .וחברה לא לשכוח . הפראיירים לא מתים,הם רק מתחדשים בכמויות ענק,ולשכות התעסוקה מלאים בדגים קטנים שרצו להיות כרישים. הכותב תושב ר`ג בן 40,יועץ תעסוקה,מחבר המדריך השלם למציאת עבודה,ומכיר את שיטות גיוס הסוכנים המגוונות והמתוחכמות של הפירמידה.מי שכבר יכול להרוויח כסף באם אל אם)1.5%( יוכל להצליח יותר בכל תחום אחר שלא קשור במציאת קורבנות שכל חטאם חיפוש עבודה.תודה לכם

alophind

New member
לא נעים לי להגיד לך , אבל אתה לא

מבין בשיט מהחיים שלך (ואני מתנצל על הצרפתית שלי) אבל אם אתה בא "להזהיר" אנשים מה MLM , וטוען שהכותב הוא אדם שחיבר מדריך בלה בלה בלה ואז עוד מוסיף שהוא מכיר את שיטת הגיוס של הפרמידה , אז סלח לי , אתה בור. MLM אינה פירמידה . בשבילך מצאתי את הקישור הנ"ל , אני מציע שתקרא , תלמד קצת , ואז תחזור לזרוק כמה מילים גבוהות פה בפורום. (אני לא אומר שזו שיטה טובה או לא , אבל לפחות תהיה מדוייק במה שאתה זורק לאויר) ממש לא יפה. ודרך אגב ישנם חברות אגרסיביות שמנסות לדחוף מוצרים בכח במכירות , אולי הן פרמידות , אבל לא MLM. דרך אגב , חבל ש"ילד" בן 25 צריך להעיר לך על זה.

יהורם 22

New member
אותו עיקרון מתוק

הרווחתי בשיטה הזו ומצטער בדיעבד על "שתקעתי"אנשים שידעתי מראש שהם עומדים להתרסק.אני לא דוגמא כי אני בשלב אחר ועצמאי בתחום שיווקי אחר.תהיה בריא אצבעוני

טרייטל

New member
מכירת חלומות

השיווק הרשתי הוא בהחלט מכירת חלומות , שהיקיצה מהן גורמת לא פעם להתרסקות גם העובדה שנמכרים מוצרי בריאות שמייחסים להם סגולות מופלאות , מבלי שלזה שמוכר יהיה שום יידע מדעי , אלא רק אינטרס להרוויח כסף - הינו מצב אפילו מסוכן. מה שחבל , שמנצלים את המצב הכללי הקשה ואת האבטלה , ומוכרים לאנשים חלומות , שניפוצם גורם להם לשבר נוסף .

מכירת חלומות מתקיימת

הרבה יותר בקלות במציאות של מצב כלכלי קשה. ככל שהמצב יותר קשה כך אנשים נוטים יותר לחפש פתרונות מהירים להתעשרות בין לילה ואז... גם ההתפקחות קשה יותר.... כי היא קרוכה בהתרסקות... בכל מקרה, אני מסייגת את הדברים מכיוון שיש כאלה שעושים מזה כסף מ צ ו י ן ! יש כאלה שמתפקדים מצוין ברשת שלהם, משקיעים מלמדים ומאמנים את כל אלה שנמצאים מתחתם...ואז גם קוטפים את הפירות. לאלה מגיע! אם עשו זאת בדרך ישרה. ועוד משהו, תמיד יהיו אנשים שבכל שיטה או דרך "אכלו אותה". אין דרך שהיא הכי טובה או הכי "נכונה"

למעלה