לא מתאפשר לבקש חברות בפייסבוק- מדוע?

• פותח הנושא ds31
  • פורסם בתאריך

ds31

New member
לא מתאפשר לבקש חברות בפייסבוק- מדוע?

שלום לכן/ן מזה כשבוע לא מתאפשר לי להציע חברות לאנשים בפייסבוק, האם התופעה מוכרת וכיצד ניתן לפותרה? תודה והמשך ערב נעים

meital always

New member
../images/Emo107.gif הצעות חברות

שני מקורות אפשריים לבעיה- או שפייסבוק חסמו ממך (באופן זמני) את האפשרות להציע חברות כתוצאה מכמות או קצב בקשות חברות מוגזם שעובר על מדיניות האתר. או שיש לך תקלה טכנית בחשבון. כמה שאלות שיעזרו לנו להבין באיזו משתי האפשרויות מדובר: 1. האם בתקופה האחרונה הצעת (או קיבלת) בקשות חברות בקצב ובתדירות גבוהים (יותר מ5-6 הצעות ביום בממוצע)? 2. האם קיבלת אזהרה כלשהיא מפייסבוק בשבוע האחרון (זה בדרך כל מופיע בתיבה אדומה בולטת בראש הדף) ? 3. האם אי פעם בעבר החשבון שלך נחסם על-ידי פייסבוק? 4. האם אתה גולש בגרסה העברית של פייסבוק או בגרסה האנגלית "הרגילה"? 5. האם הבעיה חוזרת גם כשאתה נכנס ממחשב אחר?

ds31

New member
תשובות למיטל

התשובה חיובית לגבי סעיפים 1 ו2. לגבי 3 ו 4 התשובה שלילית ולגבי 5 לא בדקתי.

meital always

New member
אם ככה-

פייסבוק פשוט חסמו ממך את האפשרות להגיש הצעות חברות בתקופה האחרונה, כתוצאה מקצב מוגזם. מכיון שאני מבינה מדבריך שמדובר בפעם הראשונה שאתה נחסמת, רוב הסיכויים שבימים הקרובים החסימה תשתחרר, קצת סבלנות. ממליצה לך כמובן להבא להוריד את קצב ותדירות בקשות החברות, כי חסימה שניה היא בדרך כלל הרבה יותר ארוכה וגורפת. עוד על חסימות בפייסבוק תוכל לקרוא בהודעה שכתבתי בעבר בפורום. בהצלחה...

meital always

New member
בכיף...

הייתי מציעה לך להוסיף אותי כחברה אצלך, אבל...

למעלה