לא מתוכחים על פוליטיקה

noa128

New member
לא מתוכחים על פוליטיקה

תמיד נמנעתי מלהתוכח על פוליטיקה, מסוג הויכוחים האלה שכל צד מבוצר בעמדתו ואין מצב שתשכנע את העומד מולך לזוז במילימטר מעמדתו לכיוונך
אבל שאלה אחרת לי אליכם - פרישת שינוי מהממשלה בטיעון "לא נהיה שותפים למתן שוחד לחרדים", האם "מוסיפה" בעיניכם נקודות לפוליטיקאים האלה שעשו משהו שהפך לנדיר במפת הפוליטיקה הישראלית - עמדו מאחורי התחייבותם העיקרית לבוחר על חשבון הכסאות בממשלה? אני חושבת שאם היו פועלים אחרת היו מאבדים את הלגיטימציה שלהם - מה דעתכם?

לורליי43

New member
מצד אחד -לא היתה להם ברירה

מצד שני- הם מכינים את המצע לבחירות הבאות.

noa128

New member
כבר קרה שהיו מפלגות שמצאו

את הפרצה שתחסום את "אין ברירה"...
בשלל טיעוני "מתוך הממשלה אנחנו יכולים להועיל יותר ולכן האינטרס הציבורי הכולל דורש הישארותנו בממשלה..." קראתי במוסף של ידיעות אחרונות ששרון הציע ללפיד את אותו סכום כמו לחרדים לצורך קידום הענינים (של הציבור) שמייצגת שינוי, ותשובתו של לפיד הייתה "אני לא יכול מצד אחד לגנות את קניית קולות החרדים ומצד שני לקחת בעצמי מהתקציב"... ואין ספק שהוא בהחלט "קנה" את הקול שלי אם יהיו בחירות בקרוב

לורליי43

New member
אז הוא השיג את המטרה שלו../images/Emo13.gif

הבעיה רק שהוא עוד צריך להסביר לבוחריו, למה הוא השיג כל כך מעט בזמן שהוא ישב בממשלה.

למה? אילו הישגים ניתן להשיג בממשלה?

בכל מקום ביקום, מי שמשיג את מירב ההישגים זו הקהיליה העסקית או דיקטטורים.

לורליי43

New member
תראה, הוא הבטיח שיפור במצבו של מעמד

הביניים, שיוויון בנטל המילואים. אני מנחשת שמעמד הביניים זה אתה ואני ונעה (ועוד כמה)- הרגשת שינוי?

בהחלט. נעשיתי עני יותר, המילואים

נגמרו לי ועכשיו לכלל המעמד שלי יש פחות כסף והרי שיוויון.

לורליי43

New member
כדי לסבר את אוזנך../images/Emo13.gif

אני הייתי חלק מתוך אותם 15 מנדטים, וגם אני לא רואה בזה שנאת חרדים כמו שמנסים "להסביר" כל החוששים משינוי. אז נכון שההשג הכי גדול שלהם היה- שהם ניתקו את החרדים ואת העסקנים הדתיים מהברז, אבל הם הבטיחו עוד דברים, שהם לא עמדו בהם. אפילו פורז אמר את זה בכתבה שהיתה ביום שישי במוסף ידיעות אחרונות (7 ימים).

לא ממש מבין ממתי מתייחסים ברצינות

להבטחות של פוליטיקאים. מה הביג דיל? הרי לא ישבו שם כל הקדנציה ולכן לא הצליחו לממש הכל. הרי זו מפלגה של איש אחד ועוד 14 לוויינים, שלא לומר, אסטרונאוטים. אני מבטיח רק דבר כשאגיע לשלטון: את האמת בפרצוף.

בדיוק הם פשוט מכינים את עצמם

לבחירות הבאות בעיניי הם ממש ירדו לתהום...ואני הצבעתי עבורם חשבתי שמשהו שונה עולה לחיים הפולטיים שלנו ,אבל נוכחתי לדעת שכולם כולם וסליחה מראש אותו ז..........בל

לורליי43

New member
ואם כבר את בפינה הזו../images/Emo13.gif

מה אתם אומרים על השיחרור של עזאם עזאם? ממש רוחות של התחלה חדשה מאז שהחבר עראפת החזיר ציוד.

את מתכוונת לכלב ערפאת? אם תהיה

התחלה חדשה עם הערבים הנחשבים באמת, המצרים והירדנים, באמת יהיה מזרח תיכון חדש.

datnyc

New member
לא ממש רוצה

להכנס לויכוח הפוליטי, אבל איך אנחנו יכולים לבקש מהפלשתינאים להפסיק את ההסתה, אבל למנהיג הכי בולט שלהם אנחנו קוראים כלב? ולא אל תתחילו עם הטיעונים של טרור ו"דם על הידיים"

kisslali

New member
מה שנכון נכון

ואם אתם שואלים אותי זה גם הכוון שיתן הכי הרבה סיכוי לשיפור במצב הכלכלי של כולנו. ללי

למעלה