לא מתחבר לשרת

ari92

New member
לא מתחבר לשרת

שלום יש לי מחשב עם WINDOWS 98 מותקן טרי, המחשב מתחבר לספק אולם אי אפשר לגלוש או להתחבר לשרת הדואר. הסיסמה נכונה החשבון משולם. מה יכולה להיות הבעיה? (באופן מוזר בנתונים על החיבור ,כתוב שהוא מחובר ב-115,000 BPS )

eYaL

New member
תגובה

בעיה..נסה קודם כל לענות על השאלות האלו,יהיה לי יותר קל לעזור לך: האם אינך מצליח להכנס לשום אתר או שזה לאתר ספציפי? עם איזו חברה אתה מחובר? האם תוכנות אחרות כמו אייסיקיו מצליחות להתחבר? eYaL

ari92

New member
לאייל

א.אני לא מצליח להכנס לשום אתר. ב. מדובר בספק אינטרנט מקומי בסין (כן...כן). ג. את ICQ עוד לא התקנתי אז אני לא יכול לבדוק. ד. המחשב לא שלי,ובמחשב שלי בבית אני יכול להוריד דואר מה-ACCOUNT של המחשב הבעייתי ,לכן לא נראה לי שהבעיה בצד של הספק. תודה

gal25

New member
אפשרות נוספת...

היי יכול להיות שההגדרות שלך לא מוגדרות נכון קליק ימני על האייקון של ההתקשרות שלך ותבחר מאפיינים. בעמוד הכללי תוודא שהוא לא מחייג עם אזור חיוג, בשלב השני עדיין תחת המאפיינים תלך ל``סוגי שרתים`` תוריד את כל מה שמסומן שם בוי,כמו ``אפשר תחיסת תוכנה,התחבר לרשת,וכו` אתה מוריד מכולם את הוי ורק למטה בסוגי פרוטוקולים אתה משאיר את tcp/ip מסומן וזהו... במקרה שזה לא עובד תתקשר לתמיכה של הספק שלך בהצלחה

למעלה