לא מתעסקים עם EBAY , קראו והפנימו:

ACE OF SPADES

New member
לא מתעסקים עם EBAY , קראו והפנימו:

רק שיהיה ברור לקוראי הפורום את חשיבות הפידבקים ואת חומרת ההתנהלות של EBAY במקרה ומגיעה תלונה. מכר שלי מפעיל 3 חשבונות , ב-2 מהם הוא POWERSELLER ( ברונזה וכסף) ועוד חשבון מינאטורי עם 5 פידבקים. אותו בן אדם משלם לאיביי בחודש בסביבות ה-900$ עמלות ועוד סכום של כמה מאות ל-PAYPAL (בבעלות EBAY). בחשבון המיאטורי שלו הוא מכר מוצר דיגטילי והקונה טען שלא קיבל אותו , לא רק שטען שלא קיבל אלה בו זמנית שלח הקונה מכתב ל-EBAY ו-תלונה ב-PAYPAL. הסכום של כל ה"עיסקה" עליה התלונן הוא 9.99$ . בלי לידע את המוכר ( המכר שלי ) ובאופן כמעט מיידי , חסמו לו את החשבון המניאטורי וסגרו לו גם את חשבון הברונזה ( מצאו כנראה שזה אותו מפעיל) , במזל כנראה עדיין לא עלו על חשבון POWERSELLER כסף שיש לו ולכן עדיין לא חסמו אותו ( עם דגש על המילה עדיין) . כל המוצרים שהיו בחנות של חשבון הברונזה נמחקו ונעלמו ( כמה עשרות) ועכשיו לכשיוחזר החשבון הוא יאלץ להעלות את כולם מחדש. למרות שנתן ב-PAYPAL החזר כספי מלא של 9.99$ איביי עדיין דורשים שהוא (המוכר) ייצור קשר עם הקונה , יתן לו קישור לכתובת באתר שבא הוא כותב שהעיסקה הושלמה מבחינתו ושהכל בסדר , עד אז הם לא יחזירו את החשבון. בנתיים העניין בטיפול כי הוא שלח מכתב ודיבר איתם , ותקווה שלו שהכל יפתר , אבל לא משנה מה יהיה הנזק הגדול נגרם. ובגלל סכום של 9.99$ והכל בגלל שלמוצר דיגיטלי אין מספר מעקב של שילוח למתן הוכחה מיידית על שילוח , וקונה בלי טיפת סבלונות לנסות לפתור את הדברים בדרכי התכתבות רגילים או אפילו לשאול למה הקובץ לא הגיעה אל היעד שלו. עכשיו תקראו , תפנימו ותלמדו . אני מדגיש שוב מה איביי עשו בשורה אחת שמתמצת את הפסיכיות האמריקאית שלהם : EBAY חסמו משתמש שמשלם להם 1500$ עמלות (איביי + פייפל) בחודש , בגלל תלונה על סכום של 9.99$. עצוב , אבל אמיתי.

taltal0n

New member
אגב, מתי מתוכננת החלופה ל- Ebay ב- Google ../images/Emo35.gif

ל- Ebay ול- Paypal .

ACE OF SPADES

New member
לא ידוע עדיין , כבר פורסמו כתבות בנושא

אבל עדיין אין דברים בשטח.

avity

New member
שאלה טובה

איך זה שאין מתחרה רציני לחברות האלה? בכול נושא יש רק חברת ענק אחת, אבל תחרות זה טוב ללקוחות...

vinyl

New member
תשמע, אני מאמין שאם המכר שלך

היה אדם שחשוב לו הרייטינג שלו, האמינות שלו אני מאמין שהיה מסתדר עם הקונה ואולי מפסיד 10$ אבל שומר על שמו הטוב, אבל כפי שכבר ראינו, חלק מהמוכרים הישראלים מאוד קשים וחבל

למעלה