לא נוהג לכתוב פה.. תמיד יש

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
לא נוהג לכתוב פה.. תמיד יש

פעם ראשונה.. מצטער מראש אם ההודעה שלי תיראה לכם כמו "צרות של עשירים" וואטאבר.. אבל חייב לפרוק את זה איפשהו.. מתוך הודעה בפורום אופנועים: הורים..? בטח שמעתם על זה :\ אני מתכוון להתחיל השבוע ללמוד על 50 סמק ונראה כאילו ההורים עושים כל מאמץ אפשר למנוע את זה ממני... אין לי כבר כח למריבות ולוויכוחים, הם כנראה לא מבינים עד כמה חשוב לי העניין וכמה אני נחוש בדעתי להשיג את המטרה שכרגע נראית כמעט בלתי אפשרית, אבל עוד קצת.. עוד טיפה ואני אצליח. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=8&art_id=321 קראתי את המאמר הזה עשרות פעמים, אני כל כך מזדהה עם מה שכתוב שם, כל מילה ומילה פשוט כאילו נכתבה עלי. לא אוותר... בסוף אצליח "אני מבין את הדאגה של המשפחה, אבל כשזה פוגע באושר שלך, כאן אני מפסיק ולהבין ולא מוכן לשמוע..." תודה והמשך נסיעה בטוחה לכם ------------- אז החלום שמאז ומתמיד היה נראה כל כך רחוק ובלתי אפשרי להשגה... הוא קרוב מתמיד וזאת הזדמנות שאני אתפוס חזק חזק בידיים ולא אתן לה לחמוק ממני. לילה טוב :\

dors

New member
וכמו רוב השרשורים פה,

לא כתבתי את זה במטרה לקבל כמה חיבוקים [למרות שזה תמיד נחמד :$] סתם הייתי חייב לפרוק את זה..

דור ^_^../images/Emo60.gif

הנחישות שלך ראויה להערצה O: בכל אופן, קראתי את הכתבה ואמרת שאתה מזדהה איתה לחלוטין. אולי תנסה לתת *להם* לקרוא אותה? קראתי גם את השרשור בפורום אופנועים והדבר האחרון שאתה צריך זה שאני אכתוב לך כמה אני מבינה את ההורים שלך נכון?
אבל בתכל'ס, כמו שאני מבינה אותם אני מבינה גם אותך ^_^ ואין לי מה להגיד יותר בהצלחה לך ^_^ [הייתי מצטטת לך משהו אבל אני שונאת להיות פלצנית כזו D:]

dors

New member
תודה :[

וניסיתי להראות להם את המאמר.. לא חושב ששינה משהו בהם בקשר לעניין :\

אין לי מילות עיצה...

אני התחלתי לרכב כשלא הייתי זקוקה לאישור ההורים שלי. גם אז זה לא היה פשוט מבחינתם... אבל בשורה התחתונה אני מאמינה שאין מה להלחץ...אם החיידק נמצא אצלך,יהיה לך בסוף רשיון...לטוב ולרע...

מוּסקט

New member
נכון...

ואני מתביישת להגיד שמצאתי שהיה מאוד קשה לי לתמוך ברצון הזה שלך מסיבות אישיות שהפריעו לי להגיד משהו כל כך פשוט: כשתהיה גדול תוכל להחליט כל מיני דברים בחייך, כולל זה. תודה קוקי

תודה לך../images/Emo24.gif

לפעמים אנחנו אומרים משפט שנראה לנו פשוט והוא משנה חיים של אדם אחר. את עשית את זה בשבילי לפני כמה שבועות.

למעלה