לא נותר דבר מלבד הגעגוע... :(

a d i d a s 2 1

New member
לא נותר דבר מלבד הגעגוע... :(

בנות, יקרות... טליטל קבלה מסר עם שני סרטונים מהאלג'יר ותוכנה בשם קוויקטיים כדי לראות את הסרטונים (ולא התוכנה של נוקיה אילת אבל את תותחית בכל מקרה) לא יודעת אם היא באיזור, אבל מי שתרצה שתודיע לה ותקבל את הסרטונים האלו... הייתי בגן עדן ונרדם על החולות (לא להבהל מהצרחות שלי ושל זואי ברקע...ושל השאר גם) בקיצור יום טוב לכולם... טעון רגשית משהו.. ביי!

קניה 1

New member
אוףף אני צכה ללכת...

ביי מאמושקות

a d i d a s 2 1

New member
קניה לא משרשרת נכון!?!

זה כמו סרסור בלי זונות..יאללה ביי באמת הפעם

talytal

New member
קיבלתי, והקטעים בדרך! ../images/Emo140.gif

בגלל שהם בפורמט שלא ייפתח ברוב המחשבים, אני עובדת עליהם קצת, ועוד מעט הם יועלו! נראה לי שכדי לחסוך שוב את כל התהליך שכל הפורום עושה
, אני אשלח את הוידאו למי שכבר ביקשה את הקבצים בפעם הקודמת. אם מישהי לא ביקשה אז ומבקשת עכשיו, או להיפך (
) בבקשה להגיב כאן. והמון המון תודה, נשיקות
וחיבוקים
לאילתי שצילמה ועדידס שהעבירה! מתוקות!!!

שונית 7

New member
שוב אלף תודות לטליטל עדידס אילתי

כל הכבוד לכן. נהניתי מאד

תודה מתוקות, החזרתם אותי לערב קסום!

איזה מזל שאילת העבירה אלייך והעלת לכאן .. תשמעי , איזה קטע, .. זה התחיל במחמאה שנתתי לאילת,זכרתי ב'נרדם' שהוא חייך אליה ולמצלמה שלה וראיתי הכל ואז נודע לי שזה מוקלט ובמצב לראות,איך שמחתי.. ..מרגע ששמעתי הזכרתי לאילת חזור והזכר (אבל באמצע היא נסעה לחופשה אז חיכיתי עוד קצת..) .. וכבר שהקטעים הגיעו אליי זה לא עלה אצלי בגלל התוכנה הזו .. אז כמובן הצעתי לה להעלות את זה לאשפית המחשבים..הלא היא את!! והנה לא טעיתי והקטעים הגיעו לכאן להזכיר לכולנו את ההופעה המיוחדת אז תודה לשתיכן ו.. לי !!

kapit5

New member
שוב תודה לטליטל ואילתי וכל הבנות

שצילמו בהופעות.כל הכבוד על ההשקעה להנאת כולנו. אני עומדת בפני פיטורין על תקן אי תיפקוד........"איפוא אמא?........"מה שוב במחשב?....."ניגמרו לי הגרביים/תחתונים....." ".....מה יש לאכול?....." אני- "אמא עסוקה-תכינו לבד........!!!!!!"
אבל אני לא אשמה-זה הכל בגלל זקי........

Karina85

New member
תודה מתוקותיי

טליטל עדידס ואילתי תודההה למרות שכבר אילתי שלחה לי תודדדההה יפות שלי!

שונית 7

New member
קרינה :קיפחתי אותך מתוקה?אם כן

אז אלפי תודות גם לך גם על הקטעים המדהימים בסילבר!!!!!!

Karina85

New member
למה קיפוח מאמי???

אני לא אמרתי כלום... אבל בכיף חחח...

למעלה