לא ניתן לעקוב יותר אחר דואר רשום לארה"ב

spidermanr

New member
לא ניתן לעקוב יותר אחר דואר רשום לארה"ב

היי.
כרגע ראיתי בפייסבוק כי רשות הדואר החליטה שלא יהיה ניתן יותר לעקוב אחר דואר רשום לארה"ב. אלא רק אם תשלחו ב ECO POST.
ומשלוח שכזה עולה מעל 30 ש"ח .
ניסיתי להכניס מספריי מעקב של מוצרים ששלחתי בתחילת חודש נובמבר, באתר של USPS . וקיבלתי הודעה "USPS Tracking™ is unavailable for this product for ISRAEL.".
אני לא מבין למה אף אחד לא מיידע את השולחים בדואר רשום לארה"ב כי הם לא יוכלו לעקוב אחר החבילה. אז למה אנחנו משלמים על הדואר הרשום?
אנא הפיצו את הנ"ל. חייבים לשנות את הגזרה המוזרה הזאת. זה יאלץ את כל המוכרים לעלות את מחירי המוצרים באופן משמעותי.
חיתמו על העצומה בבקשה:
http://www.atzuma.co.il/doarisraelusa

רני

aleigefen

New member
הייתה עצומה???

כי כרגע אין

באמת מרגיז- מנסים כמעט בכוח להכריח אותנו להשתמש בECO.
אין פעם שבדלפק לא מנסים לשכנע אותי לשלוח באקו במקום ברשום
הרגיל שזול פי כמה... בסוף הם יצליחו.
שבת שלום.

זה לא אשמת דואר ישראל - יש תקלה ב-USPS

והיא לא קשורה לישראל אלא לכל דואר רשום שנשלח לארה"ב מחו"ל.
מצאו זמן בשנה לתקלות.

spidermanr

New member
עידכון מפורום איביי ופייפל - ביטול מעקב אחר דואר רשום לארה"ב

עידכון מחברה בשם גלי בפורם "איביי ופייפל" לגביי מעקב דואר רשום לארה"ב :
"תיקשרתי עם לשכת מנהל התיפעול בירושליים בקשר לזה שכבר אין מעקבים. חזרה אלי פקידה ומסרה שגדי מנהל סחר חוץ של הדואר ביקש למסור שמאיזשהו סיבה לא מובנת USPS החליטו שלא יהיו יותר מעקבים לדואר רשום מהארץ. זה מכה קשה לסוחרי האינטרנט בארץ שמוביל להחזרי כספים ללקוחות שטוענים שלא קיבלו, לפידבקים שליליים, מכה גם לדואר ישראל שמסתמכים הרבה פעמים על המעקב בארה"ב.
עכשיו גם לא תהיה הגנה של פייפל כי חייבים מעקב שרשום שם אם התקבל ואיפה ובדואר ישראל רשום בזמן האחרון סטטוס יחיד "בטיפול לקראת העברתו לחול" גם אחרי שהתקבל אצל הלקוח. גם על זה דיברתי עם דואר ישראל ונאמר לי שהם פועלים לשינוי הסטטוס הלא נכון הזה. הרי הלקוחות חושבים שחבילות לא יוצאות אף פעם מהארץ ועכשיו כשאין מעקב בארה"ב, גם אין דרך להוכיח שיצא מהארץ.
אנא מכם, תתקשרו לדואר לסחר חוץ ותילחצו בנושא, גדי הוא האחראי! ניתן לרשום פקס גם למנכ"ל תיפעול של הדואר היושב בירושליים. הוא הראש לכל, מעל כולם."

למעלה