לא ניתן לתאר עד כמה אני שונא את האו"ם האנטישמי שונא-ישראל ותומך הטרור

ביטניקט

Well-known member
השרה מאי גולן מנפצת לרסיסים את כל השקרים של ערוצי התרעלה והתבהלה נגדה ונגד פעילותה בנאום בלתי מתפשר!

לא מפליא בכלל, ככה עובד השמאל. בשקרים, צביעות וסתימת פיות.

השרה מאי גולן בנאום תקיף באו"ם: "אתם דוברים של כנופיות אונס וסנגורים של טרוריסטים!"

"Hamas VIOLATED Women & The UN EXCUSED It!" May Golan's BRUTAL UN Takedown!

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
השרה מאי גולן מנפצת לרסיסים את כל השקרים של ערוצי התרעלה והתבהלה נגדה ונגד פעילותה בנאום בלתי מתפשר!

השרה מאי גולן בנאום תקיף באו"ם: "אתם דוברים של כנופיות אונס וסנגורים של טרוריסטים!"

אין מה לשנוא את האו"ם. הוא לא שווה שנסתובב עם תחושות שנאה בקרבנו. גם כי הארגון פשוט באמת לא שווה שנפגע בעצמנו באופן כזה וגם בגלל שמדובר הלכה למעשה בארגון די חסר חשיבות ממשית. זה אגב מצער בפני עצמו. הרעיון מאחורי הקמת הארגון היה טוב וחשוב. הבעיה שהיישום דפוק. בעיה נוספת היא שאיש לא פועל לתקן את זה, אולי מתוך אי-הבנת הבעיה בכלל. כל שנותר לנו במצב כזה הוא לחשוף את ערוות הארגון ברבים כפי שמאי גולן ככה"נ עשתה כאן. כמו כן הגיע בהחלט הזמן לשקול צעדי תגובה חריפים יותר נגד האו"ם. לא רק פרישה מהוועדה לזכויות אדם למשל, שכל עניינה הנפקת החלטות נגד ישראל וכל קשר בינה לזכויות אדם מעבר לכך ובכלל, דמיוני. אלא מהארגון כולו. אין לנו מה לפחד מצעד כזה על אף שיש בו גם מינוסים, והוא בהחלט צפוי להרתיע את הנהגת האו"ם. נכון לרגע זה הנהגת הארגון יודעת שהיא יכולה לתקוף את ישראל חדשות לבקרים ולא יקרה שום דבר. אבל הכרזה ישראלית שהאו"ם וישראל לא עוד, עשויה לעורר שם תגובות של מדינות 'תמות לב' (יחסית) שסוף סוף יפקחו עיניהם ויבינו שיש כאן בעיית אמת ושהיא לא של ישראל דווקא.

חנן44

Well-known member

אני שונא את החמאס, את חיזבאללה ואת האירנים
אבל יותר מכל אני שונא ביביסטים

Harrington

Well-known member
מנהל
לביביסטים אין השקפת עולם
הם עבדים נרצעים של המלך
כמו במולדתם המצחינה מרוקו
גם אם זה היה נכון (וזה כמובן לא, בטח שלא באופן גורף), עדיין מה שייך לשנוא אותם בשל כך? נניח שהביביסטים (מה שזה לא יהיה בדיוק) כולם ללא יוצא מן הכלל הם אכן אנשים בלי השקפת עולם, בלי דעה, חסרי השכלה, בורים ועמי ארצות, שרק מעריצים את 'המלך' בגלל שהם לא יודעים לעשות משהו אחר. מה בין זה לבין "יותר מכל אני שונא ביביסטים"? במקרה (המצוץ מהאצבע) שאתה מתאר, התחושה הנכונה כלפי אנשים כאלו היא שוב רחמים. בודאי לא שנאה.

כאמור, בליבי אין אלא רחמים על מי ששונא אחרים בגלל עמדתם הפוליטית. בין אם תרצה להכיר בהם כבני אדם שחוכמתם והשכלתם לא נופלת מזו שלך ושל חבריך ובין אם תרצה לראות בהם אנשים פשוטים ומסכנים שלא מבינים מאומה מחייהם, אם אתה באמת ובתמים ולא סתם כהצגה כלפי חוץ "שונא" אותם, אתה המסכן בחבורה, לא הם.

ביטניקט

Well-known member
גם אם זה היה נכון (וזה כמובן לא, בטח שלא באופן גורף), עדיין מה שייך לשנוא אותם בשל כך? נניח שהביביסטים (מה שזה לא יהיה בדיוק) כולם ללא יוצא מן הכלל הם אכן אנשים בלי השקפת עולם, בלי דעה, חסרי השכלה, בורים ועמי ארצות, שרק מעריצים את 'המלך' בגלל שהם לא יודעים לעשות משהו אחר. מה בין זה לבין "יותר מכל אני שונא ביביסטים"? במקרה (המצוץ מהאצבע) שאתה מתאר, התחושה הנכונה כלפי אנשים כאלו היא שוב רחמים. בודאי לא שנאה.

כאמור, בליבי אין אלא רחמים על מי ששונא אחרים בגלל עמדתם הפוליטית. בין אם תרצה להכיר בהם כבני אדם שחוכמתם והשכלתם לא נופלת מזו שלך ושל חבריך ובין אם תרצה לראות בהם אנשים פשוטים ומסכנים שלא מבינים מאומה מחייהם, אם אתה באמת ובתמים ולא סתם כהצגה כלפי חוץ "שונא" אותם, אתה המסכן בחבורה, לא הם.
זו תוצאה ישירה של שטיפת מוח והנדסת תודעה אינטנסיבית של התקשורת השמאלנית במשך שנים רבות ואפילו עשורים שלמים.

ortodox

Active member

דווקא די מובן מאליו. בסולם הרגשות האנושיים, השינאה אצלכם די בטופ. ולא, לא אני אמרתי, נתן אשל כבר איבחן נכונה ודי מזמן.

ביטניקט

Well-known member
דווקא די מובן מאליו. בסולם הרגשות האנושיים, השינאה אצלכם די בטופ. ולא, לא אני אמרתי, נתן אשל כבר איבחן נכונה ודי מזמן.
אין שנאה יותר גדולה משנאת החינם של השמאל, ולא רק בישראל. אני לא חושב שהיתה עוד שנאת חינם בעוצמה כזאת של שטיפת מוח והנדסת תודעה מאז שנות השלושים של המאה הקודמת, בעוד שאנחנו הולכים ומתקרבים לשנות השלושים של המאה הנוכחית. רק שאז זה היה בימין והיום כמעט 100 שנה אחר כך זה בשמאל.

למעלה