לא נכון! איך זה יכול להיות?! HELP!!

The Walrus

New member
לא נכון! איך זה יכול להיות?! HELP!!

טוב, בעוד אני גולש באתרי ביטלס למיניהם נתקלתי באתר עם "טעויות בסרטי הביטלס" ומצאתי את הדבר הלא הגיוני הזה: אני רוצה להראות לכם תמונה מהסרט HARD DAYS NIGHT, תחת הכותרת "פול חוזר בזמן": התמונה שהוספתי היא אכן תמונה מדהימה... בסרט HARD DAYS NIGHT, שנת 1963, מופיעה ברקע תמונה שדומה באופן מיסתורי מאוד לתמונה של פול מהאלבום הלבן! איך זה יכול להיות?!

The Walrus

New member
רק לשם השוואה...

...הוספתי בתוך הכוכב את התמונה האמיתי של פול מהאלבום הלבן... הרי היא לפניכם:

The Walrus

New member
איך את יודעת...?

חוץ מהדלי איכות כמעט אין הבדל בין השתיים! אני בדקתי את זה בסרט, וזה ממש דומה לו... אם יש לך את זה בDVD או בוידאו, תבדקי... זה בקטע שג'ורג' עושה אודישן למשהו... לאיזה חולצה או משהו...

The Walrus

New member
כנראה, אולי בגלל זה אני מקיא...

לא, ברצינות, יש קטע שג'ורג' עושה מבחני קבלה לאיזה פרסומת, משהו עם חולצות, ולא ממש הבנתי מה...

דקלה9

New member
לא ממש

הוא צודק. ג'ורג' נקלע בסרט לאודישן והבחור שבתמונה מתלהב מהעובדה שג'ורג' מדבר בצורה שהנוער אוהב (הכוונה היא למבטא הליוורפולי שהיה אז לצורת דיבור חביבה על הנוער) וכמעט מקבל אותו לפרסומת... Idle Hands, האתר שממנו הוצאת את הקטע הזה,הוא אתר ותיק ומקסים ויש בו עוד כמה דברים נחמדים- כמו, למשל, סיפור נפוץ על הקליפ The Fool On the Hill שעדיף שלא אפרט כאן במילים- לכו ותראו שם, הנאה מובטחת

The Walrus

New member
נכון, זה משם...

אבל אין לי מושג מה זה?! אגב, באמת אדר אדיר... יש שם גם "מה התחביב של ג'ון" בסרט HARD DAYS NIGHT, דעה שלפיה הביטלס קידמו עישון מריחואנה בHARD DAYS NIGHT, וכמובן, פרשת "היד התשיעית"... למי מהביטלס יש (פחות או יותר) שלוש ידיים? מעניין מאוד...

The Walrus

New member
אם אתם אומרים...

...אתם יודעים הרבה יותר ממני. למישהו יש מושג מי זה?

למעלה