לא נכון מטרת ההתנתקות איננה לשבור

לא נכון מטרת ההתנתקות איננה לשבור

את הקיפאון הבינלואמי כלפי ישראל! בעיני השמאל לצערי מטרת ההתנתקות היא הפסקת הטרור באופן חלקי וממשי מה שהם אינם מבינים זה שהמתנה החד צדדית הזאת תביא רק לטרור נוסף ולחיזוק קשר הטילים עם ערי ישראל. ההתנתקות מביאה לנסיגה ולהתחזקות הטרור-ימין ההתנתקות מביאה לנסיגה וקירוב לשלום -שמאל אני כמובן תומכת באי ההתנתקות !

יופי חוחית דארלינג

1. תלמדי לשרשר, לחצי על ההודעה אותה קראת ולה את מעוניינת להגיב ולחצי על "הוסף תגובה" בסוף אותה הודעה, ולא במעלה הדף. 2. אין בעיה עם כך שאת ימנית זה מן הסתם לגיטימי לחלוטין בעיני. אין גם בעיה עם כך שאת מתנגדת להתנתקות. אך מדוע את מתנגדת לקירוב לשלום? את בעצם מכריזה על עצמך בריש גלי כמחרחרת מלחמה? זה תמוה בעיני. ימין לא בהכרח שווה לפשיזם, את יודעת.

סמית תגובה.

אני לא אתייחס לחלק הראשון של ההודעה שלך מן הסתם. ולחלק השני: תן לי אינטרס אחד - למה אני לא רוצה שלום? או יותר נכון למה שמישהו לא ירצה שלום? העלתי רק את הניסיון הפתטי שלך על הדף. אה ואגב אתה יודע מי המציא המושג "מחרחר מלחמה" -סטלין...רק כדי שתדע למה אתה בדיוק משווה אותי... ופשיזם?!? טוב אתה לא קצת מגזים הרי קודם האשמת אותי בסטלינגרציה כלומר קומוניזם...תחליט ילד ... אני אמרתי שההנתקות תביא לטרור מיותר ונסיגה חד צדדית ואני מאמינה בזה שככל שניסוג ממקומות בארץ הקטנה שלנו (במיוחד באופן חד צדדי ללא הסכם ) זה מיותר...כלומר ,למה אנחנו ניסוגים? אין לנו אפילו הסכם של תן וקח... פשוט נותנים מתנות לטרור? כנראה העם לא רואה את המציאות ופשוט נסחף אחרי הזרם.

שאלה לחוחית..

מה את מעדיפה
מדינה עם רוב יהודי או מדינה על כל שטחה של א"י אך בלי רוב יהודי

שאלה מוזרה ...

אני מעדיפה רוב יהודי במדינה היהודית הקיימת ללא ויתורים (כולל רצועת עזה) מה זה לא ברור?

למעלה