לא נכון שירן כן גרה איתם!לא פאייר!

לא נכון שירן כן גרה איתם!לא פאייר!../images/Emo125.gif

five-closer to me atb-let u go anrique inglacias-escape bubba sparxxx-lovely anastacia-One Day In Your Life outkast-whole world kylie minogue-please stay forever young-לא זוכר ת´שם של הלהקה 112-it`s over now 112-peaches and cream aaliyah-more then a woman faith evans-like this before faith evans feat eric benet-geogry peorgey kieth sweat-twisted gypsy kings-spanish california hotel lucy peral-without u

DreamS_HunteR

New member
הערוץ החדש של YES...../images/Emo4.gif

ארוץ בסדר, אבל רוב השירים ישנים..

antidrockler here i come!

יושב על הגדר מאזין לציפורים יושב על הגדר מחטט בתחתונים יושב על הגדר שובר את הראש על הכתפיים אחת שתיים שלוש[חה חה חה] פזמון: כןןןןןן זה אני! כן זה אני!!! זה שחי על הגבעה יושב כרגע על הגדר מדבר עם החבר´ה נשמע קצת מפגר? בית ב: מצלצל בפעמון רוצה את החיים בחזרה מוצא פתק בין הדלת שאומר: אין לי חברה! מחטט בכיס מוצא נרקיס מקדיש אותו לאיש דופק חשיש כן אני איש אדיש חם אוהב אך לא רגיש שומע רוק מאפשר לדם לזרום מוצא אותי מפרפר למוות בין חיים לבין תהום רוצה את החיים בחזרה נאבק להישאר אך זה קשה להתמסטל ולא להתפגר פזמון: כןןןןןן זה אני! כן זה אני!!! זה שחי על הגבעה יושב כרגע על הגדר מדבר עם החבר´ה נשמע קצת מפגר? בית ג: רוצה לשמוע את עצמי מדבר לא רוצה ללחוש רוצה למות לחיות את החיים בלי כאב ראש אני מנגן על הגיטרה מלטף את החתול שנייה אחרי לוקח סם ונהיה מסטול

למעלה