לא נכנסתי הרבה זמן...

לא נכנסתי הרבה זמן...

למעשה הייתי כאן רק בהתחלה ומאז לא נכנסתי שוב. אז התנצלות על כך. תזכורת קצרצרה: אני 10 חודשים אחרי לידה, עם עודף של 25 ק"ג (לא מההריון אלא מקודם ומ"חזרת התיאבון" אחרי הלידה) שמתוכם ירדתי נכון לרגע זה קרוב ל-7 ק"ג. אני בקבוצה של שומרי משקל. בהתחלה היתה לי מוטיבציה מאד גבוהה ובמשך כחודש וחצי רשמתי כל מה שאני אוכלת. בשבועיים האחרונים "פישלתי" והפסקתי לרשום. הירידה במשקל נמשכת, אבל יש לי הרגשה שבשבוע הבא נראה את אותות הזלזול משבועות קודמים. לפני שבוע וחצי עברתי דירה וזה מה שגרם להקצאת המשאבים שלי לכוון אחר. לכן הפסקתי לרשום ומה שיותר גרוע: הפסקתי לשים לב למה שאני אוכלת. אז נכון, יש דברים שנהיו הרגלים: ההרכב של הארוחות הוא פחות או יותר אותו הדבר. אבל אם לקחתי את העוגיה שהציעו לי בעבודה, או את חתיכת השוקולד שקרצה לי מהמקרר, או אכלתי לחמניה עם משהו בתור ארוחה במקום סלט כי "לא היה לי זמן" להכין, כל זה לא נרשם ולא מסתכל לי בעיניים מתוך הנייר. שלא נדבר על ספורט שזה הנושא הכאוב ביותר (למעשה כל החודשיים האלה עוד לא התחלתי ממש לעשות ספורט). איך מחזירים את המוטיבציה? רחל

חן123

New member
ברוכה השבה

ברכות על 7 הק"ג שירדו! לגבי "איך מחזירים את המוטיבציה"-מה שלי לפעמים עוזר זה לראות איך התקדמתי, כלומר ללבוש בגדים שקודם לא ניסגרו עלי, זה מזכיר כמה ההשקעה משתלמת בהצלחה וברכות לבית החדש חן

טלאפ

New member
קשה לי לעזור לך עם מוטיבציה לספורט

אף פעם לא היתה לי כזאת, בתיכון הייתי כל החודש במחזור רק כדי לא להתעמל. לפני שנתיים עשיתי קורס של סטודיו C ואפילו נהניתי הבעיה היחידה היתה בהתמדה, אני עצלנית מטבעי ואם אני מגיעה הביתה אז כבר קשה לי להזיז את הטוסיק ולצאת שוב ביחוד בחורף. והיום כשיש לי תינוקת זה עוד יותר קשה, כי אין לי מי שישמור עליה בשעות הערב המוקדמות וזה מצריך יותר מדי התעסקות אז ויתרתי לגמרי וזה ממש חבל כי ספורט ורק ספורט עוזר להשיל את הקילוגרמים המיותרים מהמקומות הנכונים. אם אין לך בעיה של שמירה על הילדים אז רוצי להתעמל, תחשבי על זה כעל שעת הפינוק היומית / דו שבועית שלך.

למעלה