לא נכנס לכאן הרבה אבל..

aMiT157

New member
לא נכנס לכאן הרבה אבל..

ואני יודע שאתם יותר מעודכנים ממני אבל שמעתם את "סולחת לעצמי"???? כי לא ראיתי תגובות על השיר הזה.. סוף סוף שיר מרגש שג'ואל מבצעת! גם חדר ועוד חדר האקוסטי מהמםם הרבה יותר יפה לדעתי. לשמוע את הקול שלה יותר מאשר רק את המוזיקה. לדעתי אם עושים שירים "רגילים" ולא האוסים לא כדאי לעשות אותם אצל דיג'יי כי זה יוצא מלאכותי מידי ולא טבעי. אבל בסך הכול אהבתי!

אנחנו נורא מאושרים שאהבת את השירים

אם לא היית אוהב היינו מורידים אותם מהרשת וא הדיסקים מהמדפים תודה רבה שאתה אוהב אותם חחחחחחחחחחח

אור enjoy

New member
מה קשור לא לעשות אצל דייג'י

דודי עושה לה את כל הלחן והכל תאמין לי שהוא עובד על כל שיר ושיר מאוד קשה .אין לי מושג מאיפה הבאת שזה נשמע מלאכותי חחח וכן אני מסכימה איתך שזה שיר מהמםםםםםםםם!=] ולמה אין עליו תגובות?! לי ספציפית, מאוד מאוד קשה לעכל אותו עדיין למרות שעבר כמעט חודש מאז שהאלבום יצא .

aMiT157

New member
שלום אור

אני גם מתעסק במוסיקה ולדעתי זה נשמע מלאכותי. אם ג'ואל הייתה מקליטה אצל מפיק מוסיקלי פשוט ההקלטה הייתה יוצאת יותר נקייה וטבעית. צריך להבין במוסיקה בשביל לדעת מה זה מלאכותי ואיך נשמעת הקלטה של דיג'יי לעומת הקלטה של מפיק מוסיקלי רגיל. שומעים שדודי עובד קשה על השירים. לא אמרתי שלא. אבל אפשר יותר לדעתי.

אור עזבי היא פאטתית..

זה לא משנה אדון עמית ברגע שמקליטים באולפן זה לא משנה מי מקליט זה משנה איזה אולפן זה לפי הדיבור של הילד בן 2 הזה את לא מבין כלום !

aMiT157 מה ניסגר איתך?

אתה אומר שג'ואל תעשה שירים רגילים אצל מפיק מוזיקלי ולא אצל דיג'י רק שגם את השירים השקטים שאתה אומר שאתה אוהב ומרגשים אותך אז גם אותם עשה דיג'י דודי שרון מה שזה אומר לך זה שדודי יודע לעשות גם את זה וגם את זה ביי

aMiT157

New member
חח כנראה לא הבנתם אותי. קחו אוויר שנייה

לא אמרתי שהשירים לא יפים. אמרתי שזה יוצא קצת מלאכותי. מי שמבין במוסיקה יבין מה זה מלאכותי ומי שלא לא משנה. זה שזה נשמע מלאכותי יש אנשים שאוהבים ועובדה שאתם כאן בגלל זה. לדעתי זה פחות יפה. כול אחד ומה שהוא אוהב. זה שההקלטה מלאכותית ולא נשמעת טבעית זה עובדה אין להתווכח על זה. כול ההקלטה מלאה בתיקונים של מחשב והפלייבק מאוד מידי. הקול של ג'ואל מאוד דומיננטי בפני עצמו ככה שכול דבר שמוסיפים לו מאוד בולט. מפיק מוסיקלי בדרך כלל למד משהו נוסף פרט לטכנאות סאונד ויכול להדריך אותה "פה יותר רגש.. פה יותר לדייק" וכו' אני מאוודדדדד מכבד את ג'ואל ודודי שרון, את כול אחד בפני עצמו ואת שניהם כצמד. הם הגיעו למקומות שאפשר להוריד בפניהם את הכובע. עד כאן פינתי להיום חחחחחח אני הייתי AMIT157. נתראההה ותלמדו לקחת בקלות. לא קיללתי או השפלתי. זו דעתי וזכותי להגיד מה שאני רוצה. שבת שלומלום!

זכותך להגיד מה שאתה רוצה, אבל לא פה !

לך תגיד במקום שאנשים מעוניינים לישמוע את זה

aMiT157

New member
ואאאוווווווו

ממש לא מעניין אותי אם אתם רוצים לשמוע או לא!!! בחיים לא פגשתי כזה קובץ של אנשים חסרי כול ומושפעיםםםם!!!!!!!!! אתם מעוררים בי בחילההה!!! (ואני מתכוון רק לאלה שענו לי!) אמא'להההההההההההההההההההההה בייייייייייייייייייייייייייייייי

ELIRAN ZOAR

New member
הלו הלו אדון עמית .. תביט היטב בתמונה!!!

כדאי לך לרכוש תמוצר, זה יקל עלייך ואם אתה רגיש לאופטלכוס.. אז יצא חדש תרסיסכוס... הוא ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.. ובלי חומרים אלרגניים ועכשיו תיסעעעעעעע כבר

למעלה