"לא נמאס???" - הודעה לכולם

L e s t a t

New member
"לא נמאס???" - הודעה לכולם

פתאום כולם כאן הפכו לי לקיבוצניקים ובקיבוצים של כולם מסתובבים אנשי זאב, ערפדים, נערים ששוחטים חתולים ומדמיינים שהם שטניסטים, שלדים מוזרים, עב"מים עם שאיפות להשתלט על העולם, מוכרת עצבנית שנראה שראתה יותר שנים מהתנ"ך של סבא ומה לא? אני לא יודע מה אתכם אבל אני לא חושב שהייתי נכנס לתוך קיבוץ שיש בו יותר מפלצות מאשר בספר בודד של ה. פ. לאווקראפט שלא לדבר על לגור בכזה מקום. מילא, בן אדם אחד היה כותב "אני גר בקיבוץ ויש כאן מלא סיפורים שמסתובבים סביב איזה מקרה אחד ש[הכנס אגדה אורבנית כאן]". אבל כולכם סובבים סביב אותו הנושא. נראה כאילו זה ה"In" האחרון לכתוב על מחומשים ומדורות.

Outlast

New member
מצטערת, נולדתי כאן...../images/Emo181.gif

לא בטוחה שהבנתי את הקטע- זו תלונה, הארה/הערה או סתם, אממ... שיתוף? יכול להיות שלקיבוצניקים יש יותר סיפורים מהחיים (או מהדמיון), והם משתפים בהם את הפורום, זה הכל. זה מה יש...

"לא נמאס!!!"

אני לא מבין, יש פה בעיה עם קיבוצניקים, לפחות אצלנו לא נאנסים ע"י הדוד בגיל חמש כמו בעיר, או אין ילדים קטנים שנכנס להם משהו לראש והם הולכים לרצוח נהג מונית, אצלנו סיפורים זה סיפורים שעברו דורות ובוא אני אגיד לך סוד: רוב הסיפורים הם נכונים, לפחות בבסיס שלהם, אולי זה משתנה מדור לדור אבל הבסיס הוא נכון... ואני גם אגיד לך למה: כי בקיבוצים יש אחוז התאבדות גבוהה!!!

Outlast

New member
או בתמצות- ../images/Emo181.gif

אצלנו לא נאנסים ורוצחים, אלא מתאבדים... יחי אנחנו!

L e s t a t

New member
שמע

אני חי בקיבוץ ומעולם לא ראיתי שנעשים כאן רציחות למינהן. אחוז ההתאבדות גבוה, נכון, אבל מה הקשר? שבכל פעם שמישהו מת מתחילים להמציא אגדה אורבנית על הרוח שלו? לא הגיוני.

Idan91

New member
תראה..

ידוע שבקיבוצים רמת הרכילות היא גבוהה בהחלט, ואני בטוחה שחלק מכם חוו את זה על בשרם. בנוסף, לאנשים באשר הם יש נטיה לא ברורה לנפח סיפורים שהם שומעים.. אתה מחבר את שתי העובדות בייחד- והרי לך מגוון אגדות אורבניות תוססות.

Idan91

New member
אהההה...

אני לא יודעת למה אתה נורא כועס על כל דבר שאתה רואה... אבל בתכל´ס, מה זה משנה? או למה זה אמור להימאס? אנשים מספרים סיפורים ששמעו, וזה הכל.. מה שכן, גם אני שמתי לב לריבוי הקיבוצניקים כאן... (בסדר, בסדר, גם אני מודה באשמה!!)

LINKIN PARK!!!

New member
תגידו, השתגעתם?...

למי אכפת אם זה קיבוץ, עיר או אפילו בגדד. העיקר שכותבים סיפורים, וזה גם לא משנה אם הם אמיתיים או לא, העיקר שיהיו יפים.

missundaztood

New member
לא נמאס.

מה זה משנה? מה זה משנה מה מקור האגדה? אם מספר אותה ´קיבוצניק´ או עירוני (ששמע אותה מקיבוצניק
) העיקר שהאגדה טובה וכתובה טוב. בין אם האגדה כתובה ע"י קיבוצניק\ית או לא גם כך רוב האגדות מוכרות בגירסאות שונות לא משנה איפה את\ה גר\ה כנראה שכבר שמעת את האגדה הזו או משהו דומה. אז במקום להתלונן על מקור האגדה או האדם שמספר אותה תהנו מהאגדות האורבניות המצמררות שפה ותוסיפו גם כמה משלכם.

missundaztood

New member
נהדר

מה יש לא להבין? אתה מתלונן על כך שאת רוב ההודעות כותבים קיבוצניקים על דברים שהתרחשו בקיבוץ וזה נמאס לך. בכל מקרה אין סיבה נראית לעין לחפש היגיון באגדות - הן מומצאות. וזה ממש לא משנה אם כ-ו-ל-ן קרו בקיבוצים (ואפילו באותו קיבוץ) לא נראה לי שיש אדם אחד בפורום הזה שבאמת ראה רוח רפאים או גמד מכת השטן. אז רוב האנשים בפורום קיבוצניקים והם הביאו אגדות שהתרחשו בקיבוצים אז מה? זה ממש לא משנה!

missundaztood

New member
התכוונתי...

"...אז רוב האנשים בפורום הם קיבוצניקים והם הביאו אגדות שהתרחשו בקיבוצים...."

Idan91

New member
אהההההה...

ואני כבר עברתי על כל רשימת הפורום בחיפושים אחר פורום "קיבוצניקים"...

למעלה