לא נמאס לכם ממד"א?

לא נמאס לכם ממד"א?

קמתי בבוקר ופשוט גיליתי שנמאס אבל מזה נמאס לי ממד"ש .. אני לא יכולה לשמוע/לדבר,לראות מד"א.. מכירים את התחושה... האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכגשיו התפרקתי אני כבר מרגישה יותר טוב

האמת

שזה קרה כבר לפני חצי שנה אבל אני בהכחשה... לא נמאס לראות את אותם נסיעות.. את החולים/הפצועים.. לשמוע את הסירנה הצורמת.... את ההחיאה שכבר מראש ידעתם שלא תיהיה מוצלחת אבל לנט"ן לוכח שעה להגיע.. את הריח של פלוני אלמוני.. את ההעצבים של כול נרקומן אחרי נרקן.. את הרעב בין הנסיעות.. (במשמרות המעצבנות שאף פעם לא יצא לקנות אוכל). אני לבד פה..?

אצלי הכל טוב

התחלתי לעבור קורס במד"א.. עוד חודש מסיימים אותו אני מקווה. נפלתי על עבודה טובה- שככה אני מסודר

meijin007

New member
האמת שכן.

ישבתי עכשיו 4 חודשים בבית, וכבר שלושה חודשים לא היתי במד"א. הפתעתי את עצמי, אני חייב להגיד. פשוט לא בא לי. אולי בגלל התחנה הספציפית והאנשים שבה, אבל פשוט לא בא לי. אסף.

eranlevi1984

New member
אנשים,אנשים..

מד"א זה כמו אהבה-צריך לטפח,להשקות,לעשות הזרעה....סתם סתם אבל באמת נכון שזה ארגון שוחק ולא קל אז לוקחים הפסקה של שבוע שבועיים אבל לי לא יצא אף פעם שלא להיות במד"א יותר מחודש(עד החיסון שני של צהבתB) כי אני פשוט מכור לזה ולא יכול בלעדי זה ומי שכן מסוגל לוותא על זה כנראה שכל הרעל והדבק כבר לא תופסים אתלו ובאמת אין לו מה לעשות במד"א

BenCarmon

New member
אולי את צריכה

להוריד את המינון??? או לעבור שלב.. למצוא משהו שמעניין אותך יותר...

amitp

New member
שלום שלום

קורה לפעמים, שצריכים מנוחה...
מה גם שמד"א כעבודה זה לא בדיוק גן שעשועים. זאת בסיכומו של דבר עבודה די קשה. כזו שאנחנו אוהבים, שואבים ממנה סיפוק וכו', אבל עדיין עבודה קשה. חוץ מזה שכזה מגיע ממך אני מניח שזה לאחר משמרת של לפחות 16 שעות, נכון?... קחי לך קצת "חופש", תנוחי ונראה מה יהיה..

האמת עמית..:)

טוב הוא צודק אני היתי תוקעת משמרות של מינימום אבל מינימום 16 שעות.. האמת שזה ממש אבל ממש לא בגלל האנשים כי כול בן אדם במד"א לוד לפחות בשבילי זהב... וזה לא המקרים או ככה לפחות אני חושבת פשוט נמאס והתכרתי בצורה מוזרה לא לעלות על נסיעות... רק מכווה שאני כבר לא שוכחת מה עושים (בצחוק), אני יכח לי איזה משמרת בזמן הקרוב... שיהיה לי שמן בין הלימודים העבודה לצבא.. אולי זאות הסיבה... נו טוב הגיע הזמן לישון ותודה לכולם.. חופש זה תמיד טוב.. ועמית שמור על קשר..

afiksambol

New member
תני לי לנחש...

יכול להיות שאני קורא בין השורות הזמנה למשמרת ???

למעלה