לא נמאס לכם עדיין ????

• פותח הנושא rigi
  • פורסם בתאריך

rigi

New member
לא נמאס לכם עדיין ????

למה שלא תעברו לנושא אחר.... יש לי אחד... ת ר ב ו ת הנהיגה בארץ.. מתי היא תעבור שינוי רציני? למה אני צריך לצאת מהבית רגוע...ואחרי 5 דקות להיות בקריז על: זה שחתך אותי... זה שלא ראה אותי.... זה ששכח לתת זכות קדימה... זה שחייב לעמוד ראשון ברמזור..... מתי יבינו שחוסר ניסיון גורם לתאונות ולא מהירות מתי יבינו שהתשתיות בארץ גרועות. מתי הכל ישתנה ? ואל תגידו לי שאי אפשר לשנות.. אנחנו יכולים לשנות בעצמנו !! רק תגידו לי אייך !

kitt

New member
יש רק טעות קטנה, אתה רוצה לדבר

על תרבות הנהיגה בארץ.... הבעיה היא שאין כזה דבר :-(

© DrorZi

New member
אז מה אתה מציע ?

אני אישית מדליק את המערכת ונהנה ממוסיקה טובה, מקווה שזה שמתפרע לפני ימצא את הסמיטריילר הקרוב ביותר ולא יפגע בשום פרטי אחר, כי הדבר היחיד שמצער אותי זה הרוגים שלא באשמתם. אין מה לעשות לדעתי, זה צריך להתחיל בגיל צעיר וזה יקח שנים, צריך להשקיע בתשתית, והכל הכל מתרכז לכסף, ברגע שיהיה תקציב ימצאו האנשים שירצו לעשות את זה, אבל אנחנו יודעים לאן הולך התקציב ואם לא לשם אז לביטחון. את אף אחד לא מעניין היום עוד הרוג פחות הרוג, יש יותר הרוגים בכביש מכל דבר אחר לא טבעי ובכל זאת לא מגיע מאית תקציב ממה שמגיע לכוחות הביטחון למשל, אנשים בארץ לא מודעים לזה שתשתית סלחנית חוסכת הרוגים, שחינוך מגיל צעיר יכול לעזור, שמשטרה שתקפיד על אנשים שמתפרעים ולא על מהירות תעשה עבודה נאמנה יותר, ועוד היד נטויה .... בקיצור, אף אחד לא ממש מוכן לשמוע אותנו כרגע, אז במקום להתעצבן, אני שמח שהבן אלף לא פגע בי, הלך להתנגש בקיר בטון ונתן לי הזדמנות להתענג על עוד כמה צלילים מהמערכת שלי. B-) דרור זי

rigi

New member
איזו מערכת...??

פרט הדגם (דגמים )ונקנק...

© DrorZi

New member
הרכיבים הקריטים של RF :)

אני לא רוצה לפרט יותר מידי (והסיבות אולי ברורות) קומפוננט קדמי של RF FNX מגבר של RF סאב 12 B-) דרור זי

rigi

New member
לי יש שתיים

1- סדרה 1 2 פאנ`צ 200 על שתיים המשובח !!

rigi

New member
סוף הדרך !

הבעיה הוא שהוא מחולק לחמש יציאות שזה קצת קצת קצת מגביל אותו אבל הוא בהמה דיי רצינית!

© DrorZi

New member
לאלאלא לא ה 600A5, ה 600A4 :)

והוא חיה רעה ! פעם היו לי שלושה מגברים והיום רק אותו, מחזיק לי את כל האוטו. שלא לדבר על איכות הקומפוננט להם שאני ממש ממש ממש מרוצה מהאיכות. B-) דרור זי בפול ווליום

rigi

New member
אני רוצה להחליף

את הרמקולים יש לי את ה-SS של סרווין ווגה...אם טוויטרים של A.I אני מת ל-T.I החדשים....

66

New member
הדרך לשנות

היא כנראה להחליף את המדינה באחת אירופאית

flat

New member
נהגת פעם באיטליה?

זה יותר גרוע מלנהוג בכביש מלא בנהגי מוניות באמצע ת``א אבל ההבדל שם שכל אחד יודע איפה הוא ואיפה הנהג השני וגם יש קצת יותר כבוש הדדי אז זה לא משנה איך נוהגים אלא התרבות המוטורית ולראייה אתה גם יכול לנסות לנהוג בכיכר הניצחון בפריז.

© DrorZi

New member
זו הנקודה !

בכל מקום שבו כולם נגד כולם כל הנהגים מודעים שכולם כמוהם ולכם הם יודעים למה לצפות וממה להזהר ואפילו נותנים את הכבוד המתאים כשצריך (לא שאני בעד נהיגה כזו) בארץ, הצחקתם אותי, אתה תחתוך אותו בגלל שהוא חתך אותך ? למה מי אתה ? מה אתה ? הכביש של אבא שלו ואף אחד לא יעשה את מה שלו מותר, וזה מה שמרגיז אותי !!! B-) דרור זי

אילן די

New member
הזווית האמריקאית

כשהייתי בקליפורניה בפעם הראשונה - פשוט הייתי בשוק מהנהיגה. נסעתי עם אחי בכביש המהיר ובטעות נכנסנו לנתיב הימני שמוביל למחלף ובלי אפשרות לחזור לכביש. טוב, אותתי שמאלה בעודי מכין את עצמי לקרב ההשתלבות חזרה. כשהצצתי במראה ראיתי משהו מדהים פשוט (עבור ישראלי כמוני), הרכב שמאחורי האט...כן, הוא האט בשבילי, והנהג סימן לי ביד (ובחיוך) להיכנס.... שנינו היינו ממש בהלם מהקטע הזה. לדעתי בצפון קליפורניה יש את ריכוז הנהגים האדיבים ביותר (אני אמנם גר בדרום קליפורניה אבל גם פה המצב די טוב). על סמך האדיבות הזו - יש בארה``ב את הצומת עם תמרורי עצור לכל כיוון שפועל בשיטת - הראשון שמגיע - יוצא. וכשמגיעים שני אנשים יחד, פשוט אחד מהם מסמן לשני לעבור. זה עובד נהדר, וזה חוסך רמזור בצמתים קטנים וזה עדיף בלי ספק על צומת רגילה עם שני תמרורי עצור אבל מישהו חושב שזה יעבוד בארץ ? לדעתי אין סיכוי.

תרבות נהיגה

יש לי חבר שכל הזמן מתעצבן בנהיגה, תראה את זה... ההוא חתך אותי... איך הוא נוהג.... ולפעמים הוא רודף אחרי ההוא וצופר לו או אפילו חותך אותו בחזרה, שיראה מה זה. ואני אומר לו, ``עזוב, אתה סתם מקצר לעצמך את החיים ועצבני כל הזמן`` והאמת, אני בד``כ לוקח באדישות את כל השטויות שנהגים עושים, אני משתדל להיות בסדר ובכל מקרה מנסה להשאר רגוע. אבל משום מה, יש כמה דברים שממש מעצבנים אותי ואני לפעמים מגיב. האחד, נניח שאני נוסע באיילון במסלול שמאל בכוונה לעקוף, אבל מה לעשות ולפני יש נהג או שניים שלא כל כך ממהרים לעקוף אז גם אני לא יכול. ואז מגיע מאחורי הממהר, הוא מאותת לי באורות ונצמד אלי מאחורה ונראה נורא כועס. אדיוט, לא אני מעכב אותך וגם אני רוצה לעקוף... וכמה פעמים נקטתי בתרגיל הבא: עובר ימינה ונותן לו לעקוף אותי, ואז חוזר מאחוריו. ואני עושה לו בדיוק מה שעשה לי, הוא לא מבין מאיפה זה בא לו... המקרה השני: אני עומד בסבלנות בתור לפניה, וכל החוכמולגים באים מהצד ומנסים להדחף לפני.... הייתם נותנים להם? המקרה השלישי: שני נתיבים מתמזגים לאחד, הנהגים הנורמליים משתלבים יפה, אחד מימין ואחד משמאל. והחוכמולוגים - מה פתאום שיתנו למישהו להכנס לפניהם, הם שמים פתאום גז ומנסים לגנוב ולהכנס לפני. אבל עם כל הבקורת, בכל זאת הנהגים האלה אינם רוב, רוב הנהגים הם בני אדם נורמליים ונוהגים כראוי. אבל מספיק שאחד מ-10 יהיה כזה, והנהיגה הופכת לסיוט. נסיעה בטוחה לכולם.

למעלה