לא נעים...דעתכם..

v rossi

New member
לא נעים...דעתכם..

שלום לכולם. לאחרונה השתחררתי מצה"ל והתחלתי ללמוד מה שרציתי כל חיי- קונדיטוריה. במקביל התחלתי לעבוד בקונדיטוריה שמייצרת קינוחים ועוגות לבתי אוכל ידועים במרכז. בגלל חוסר ניסיון שלי גם במקום עצמו וגם בענף בכלל אני עושה לא מעט טעויות. בעלי הבית ממש בסדר איתי ואחרי שהם כועסים קצת הם מסבירים שלא נורא וככה לומדים ולאט לאט ולשאול בפעם הבאה. הבעיה שזה הופך להיות ממש מוגזם ואני כבר לא יכול להתסכל להם בעייניים מרוב שלא נעים לי. הם כל כך בסדר איתי ויש להם עסק צעיר יחסית ולא מגיע להם להפסיד בגללי. מצד שני אני ממש רוצה לעבוד אצלם ולהתקדם בתחום... דעתכם...

היי../images/Emo140.gif

יהיה לנו קל יותר להגיב אם תפרט לאלו טעויות אתה מתכוון. תן דוגמאות. כל מי שמתחיל לעבוד טועה, גם בהמשך טועים מדי פעם. עצם העובדה שאתה מודע לטעויות ולוקח לתומת ליבך את ההערות אומר שאתה תהיה בסוף עובד מצטיין

v rossi

New member
טעויות מקצועיות של חוסר ניסיון..

לערבב דברים לא נכונים.. להפעיל מכשירים בצורה לא נכונה.. בכל מקרה, החלטתי להתקשר לבוס ואמרתי לו שאני חייב לשתף אותו במה שעובר עלי. בסופו של דבר הכל בסדר, סיכמנו שאני עובד מעכשיו רק כשאני מרוכז ומפוקס גם אם זה אומר לבוא יותר מאוחר, ללכת יותר מוקדם, לקחת הפסקות וכו'...

כל

הכבוד לך וכל הכבוד לבוס שלך. חשוב לדבר. הוא מבין כמה העבודה חשובה לך וכמה אתה מצטער כשאתה טועה. אני בטוחה שאתה תלמד ותצליח. יום יבוא ואתה תלמד תלמיד חדש

למעלה