לא נעים היתי במד"א

לא נעים היתי במד"א

-היום היה לי חום משהו כנמו 3 שעות ולא ידעתי מה לעשות כי חיכיתי שהוא ירד ואז התחיל לי הקוצר נשימה והלכתץי למדא. אחותי היתה בתל אביב והיא נסעה אלי והיתי לבד . התחלתי לרעוד והמחט הכי דגולה פגשה את היד שלי ואעוד איפה? ביד.. ישר עשו לי פינוי לסורוקה ואז תפסתי את הזאת יש טיפלה בי ואמרתי לה עם ההנשמה של החמצן שזה עובר שלא ילחיצו אותי אני מתגברת ובאמת התגברתי היא נתנה לי זריקה של סטרואידים לוריד והיתי חסרת אונים אבל ברנשית צלצלה אלי וניסתה להצחיק אותי ואחותי חח נראה לי שכשאני אפגוש אותך רק מלהסתכל לך בעינים אני אצחק חח. הרופא הזה שטיפל בי היה נחמד הוא החזיר אותי הביתה עם האוטו שלו . אחרי הטיפול חזרתי בוכה ומחר יש לי עוד ספירת דם. היום זה כאב לי הדקירה. לא יכלתי שלא לקבל חלחלה מהמחט הענקית שראיתי אותה לכל ורך היד שלי. נראה לי שרק בגלל זה רעדתי הרופא נזף בי שאני לא נחה מספיק ולאמ כינה ת עצמי לניתוח של האיקמן מה הוא סתום? והיה חרא באמת שהיה חרא כל כך חיכיתי שאחותי תגיע אבל לקח לה המון זמן. ישבתי שם עם האינפוזיה וחיכיתי שהדלת תפתח. זה לא שלא אכפת לה... היא פשוט .. בטח היא לא הספיקה זה הכל.. תוםץ

תום תום ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. מה יצא בבדיקות? גלי

נאן

New member
תום תום../images/Emo24.gif

תום אני שמחה לקרוא שאת כבר יותר טוב מאתמול. הדאגת אותנו אתמול. דקירות זה לא דבר נחמד בכלל.... אבל המטרה שלהם לרפא אותך.... חיבוק נאנוש

למעלה