לא נעים ודי מעורפל

לא נעים ודי מעורפל

אתמול זה קרה לנו בפעם השלישית ! יש לנו ילד נהדר בן 3 ואנו רוצים ילד נוסף מזה כשנה. באפריל האחרון התוודענו לראשונה למושג אין דופק , עובר לא מתפתח , צריך הפלה. לאשתי היו סימנים ודימומים בתקופה שקדמה לכך. היינו בשוק ועברנו את זה (היא במיוחד). לאחר כשלושה חודשים אותו הסרט ואותה הסצינה בדיוק , שוב הכל כמו בפעם הקודמת , לאחר הריון של כמעט 3 חודשים. איכשהו התגברנו והחלטנו לא להסתכל אחורה ולהמשיך הלאה. הרופא אמר אז כי בהישנות מקרה כזה שוב זה דורש בדיקה יותר מעמיקה. אתמול אשתי התחילה הפלה טבעית בבית, עם דימומים קשים נסענו לרופא והוא החליט שצריך להמתין עד שההפלה תסתיים באופן טבעי ואז לנקות. היא דיממה כ – 7 שעות ולאחר מכן נכנסה להפלה/שאיבה , שוב בהרדמה וכל מה שקשור בזה. לשאלתינו מה הסיבות לכך , ומה יש לעשות הרופא ענה שבעוד שבועיים נעשה אני ואשתי בדיקה גנטית ומשם נמשיך הלאה. הוא לא לקח דגימה הריונית לבדיקה ולא כלום. רציתי להבין מה הלאה , כלומר במידה והכל ימצא בסדר מבחינה גנטית מה הבדיקות הנוספות שיש לעשות והוא לא פירט , הוא אמר שיש עוד מה לעשות בעניין. אנו מבקשים לשמוע האם יש דברים שצריכים לדרוש ממנו , אילו בדיקות יש לעשות , למה יש לצפות , מה גורם לכך שנקלטים מיד להריון ובמשך 9 חודשים לערך מאבדים 3 הריונות ??? מבקשים לקבל כל מידע אפשרי/המלצות והכוונות לעתיד בכל הקשור לנושא הכאוב הזה. תודה רבה ויום טוב.

לנזיר הבודד

שלום לך אנילא יכולה לענות לך על השאלות הקשות ששאלת, אבל לא יכולתי להתעלם מסיפורך ורציתי רק להביע את צערי על כאבכם הרב. אני מקווה שתצליחו למצוא את התשובות לשאלות שלכם. יעל

שלום נזיר

קודם כל אני מביעה את תנחומי ומאחלת לכם שההריון הבא יצליח יש לי חברה עם סיפור דומה שלבסוף היתברר שהנוזל שמפרישה הרירית הוא לא מספיק

קטיה 007

New member
לנזיר הבודד

קראתי את בסיפור שלכם כשצמרמורת בגופי עברתם כל כך הרבה ועדיין מדבריך אתה נשמע לי חזק הייתי ממליצה לך לפנות לפורומים שמנוהלים ע"י רופאים אולי להם תהיינה התשובות לכל השאלות שלכם. אני יכולה לעזור לכם רק בתמיכה אין סופית שולחת לכם
חזק כואבת את כאבכם קטיה

morinbar

New member
מקווה שכל הרע כבר עבר והטוב

כבר מתדפק על סף
בריאות ומזל

לנזיר הבודד

כל כך מבינה את הכאב שלך ושל בת זוגתך. אנו חווינו 7 הריונות ויש לנו ילדה מקסימה בת 5 שנולדה בהריוננו החמישי. אז חזקו ואימצו. הדגישו את הביחד שלכם ואת בנכם- כי אלו הם המקורות לשאיבת הכוח הנפשי שמידלדל בצורה משמעותית במקרים הללו. ראשית יש לפרוק את כל הכאב, לבכות לצרוח, לצייר, לפסל, לכתוב- כל אחד בדרכו. ואז להתחיל לצמוח. לגבי בדיקות- הבדיקה הגנטית עליה הוא דיבר היא בדיקת קריוטיפ- אותה לוקחים לשני בני הזוג. בדיקת דם הנותנת תמונה גנטית - אולי יש איזושהיא בעיה. בדיקות נוספות הן צילום רחם ו/או היסטרוסקופיה. לפעמים בעקבות לידות וגרידות ישנן הידבקויות ברחם שלא מאפשרות להריון להמשיך ולהתפתח. ישנה בדיקת דם (למעשה מספר בדיקות דם) שנקראות בירור טרומבופיליה (חלק מהן בתשלום)- בדיקה שנועדה לבדוק האם לאישה יש קרישיות יתר בדמה- לעיתים הדבר מביא לבעיות פוריות ולעיתים להפלות עקב אי הספקת דם מספקת לעובר ולשילייה. ישנם בארץ מספר מרכזים רפואיים המתמחים בהפלות חוזרות. לא תמיד מוצאים את התשובה. לרוב הבעיות שהעליתי כאן יש פתרון- גם אם הוא לעיתים ארוך וכרוך בטיפול ממושך. גם שלא מוצאים את התשובה לבעיית ההפלות ישנם אמצעי הגנה שחלק מהרופאים נותנים. שיהיה בהצלחה, ואשמח לחלוק איתכם עוד מידע.

למעלה