"לא נעים להיות זקן שמזיל ריר

heaven is here

New member
"לא נעים להיות זקן שמזיל ריר

על סלט של כרוב..." (הברוך של סלקום) יש טקסטים של אינפקציה שאתם לא ממש אוהבים לשמוע
שגורם לכם להרגיש ככה

locrian

New member
"בתוך גיגית של דם

אני יושב לי ושוחט כבשים אז למה אנלא נרדם "

sunshiner

New member
כל ההתחלה של טמפון עם דם

עד היום אני מפחד לשמוע את השיר הזה...הוא קשה מדי אפילו בשבילי בכלל, כל דבר שכולל התעללות בבעלי חיים זה קשה לי גם אם זה פיקציה (כמו באפקט הפרפר) או בצחוק (כמו בטמפון עם דם)

Claw of Death

New member
צודק בהחלט השיר הזה מפחיד

זו היא הפעם ראשונה שאני מצטער שאין צנזורה זה פשוט מעלה לי לראש תמונות מפחידות. זה כל כך מפחיד שלא שמו אותו בשום דיסק איזה מזל. אה יש לי משהו להגיד לסאנשיינר: סוההההההההר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N1ce guy

New member
שוחט כבשים, במקום לספור כבשים...

מי שמנסה להירדם סופר כבשים... זאת שורה שישי בה תחכום מסוים, ובגלל זה אין לי בעיה איתה

../images/Emo54.gifברור ../images/Emo12.gif

כל ההתחלה של טמפון עם דם
ובית אחד ב"בכיף" "נוסע באזור הבורסה איש חבוש כיפה מחפש ת'דרך להרגיע ת'זיקפה גומר ואז זורק את הקונדום על הרצפה בכיף..."

ממ..

ההתחלה הכי טובה בשיר! זה השיר השני ששמעתי של אינפקציה בזמנו[לפני איזה 3,4 שנים] וזה גרם לי לאהוב אותם כ"כ. שיר גאוני!! והבית שב"בכיף" שרשמת, הוא אחד ה-בתים בשיר. קשה לי להבין אותכם

KaRnAf ReShAtOt

New member
פעם לא אהבתי טקסטים שקשורים

לאלימות, בעיקר ב"שוקי". הרגשתי רע לשיר את זה. כנ"ל גם ב"ככה מפנקים". אבל אחר כך זה השתנה-הבנתי שזה בצחוק והתייחסתי לזה כך.

N1ce guy

New member
מתוך "אבר מין"

"דם יורד לי, דם יורד לי, דם יורד לי מאיבר מהמין דם יורד לי, דם יורד לי, דם יורד לי אני לא מאמין דם יורד לי, דם יורד לי, דם יורד לי מאיבר המין כי עשיתי ביד יותר מדי פעמים"

טמפון עם דם-->

שיר גאוני!
לא מבינה איך אפשר לא לאהוב את המילים בו. ואיבר מין, שיר הזוי. אבל אני אוהבת אותו בכל זאת.

חולוני

New member
בושה שפותחים שרשור כזה

בפורום אינפקציה. נ.ב: טמפון של דם זה שיר ענק.

למעלה