../images/Emo112.gif אני מכירה הרבה אנשים שחשבו ככה
זה יקח לך זמן להתרגל אבל לפחות לדעתי הוא משתפר מאוד בהמשך. זה גם לא שהוא רע, פשוט קשה שלא להשוות אותו לדיוויד (ודיוויד הוא, טוב, דיוויד). ברגע שתתעלם מההבדלים העצומים ביניהם לדעתי זה ישפר לך את הצפייה מאוד...
לא. הדוקטור ה11 ימשיך בעונה השביעית. חוץ מזה, תמשיך לראות את עונה 5. תפסיק להשוות בינו לבין הדוקטור ה10. כל התחדשות בשל עצמה, ומאט סמית'(השחקן) משתפר מאוד ביכולת שלו בביטוא הדוקטור והדמות שלו. מעבר לזה, אתה תראה שהוא גם מביא פן משלו לדוקטור- יותר רציני מזה שהיה לדוקטור ה10.
האם התכוונו לבטל את הסדרה אחרי עונה 4? למה לקח יותר משנה מסיום עונה 4 עד שעלתה עונה 5? אני מבין שבין עונה 5 ל-6 יש רק ספיישל אחד, נכון? A.Christmas.Carol.2010.Special נכון? מה קרה לספיישל פסחא הקבוע...?
ל-BBC היו בעיות תקציב, לכן הם העדיפו, כלכלית, להפיק בין עונה 4 ל-5 את ספיישל הקריסמס ועוד 3 ספיישלים במקום עונה מלאה. כמו שענו לך, בין עונה 5 ל-6 יש רק את ספיישל הקריסמס. אני לא מכירה ספיישל פסחא, למה אתה מתכוון?
וככל שהעונה השישית התקדמה יותר התחברתי למאט. לדעתי השינוי היותר מהותי הוא העזיבה של ראסל ט. דייויס אחרי העונה הרביעית, והעובדה שסטיבן מופט לקח/קיבל את המושכות. לטעמי הוא מנסה לשבור את שיאיי הטוויסטים בכל פרק מחדש, וזה גורם לפרקים לאבד כיוון, ולי כצופה לא להיות מופתע מעוד תפנית בעלילה. (לדוגמא - בפרק האחרון היה לי ברור שמי שנמצא על האגם זו החללית/רובוט בצורת הדוקטור..) נ.ב. עד כמה שידוע לי מאט חתום לעוד שלוש עונות ואין כוונה להחליפו.