לא נעים לי להשוויץ.. אבל פגשתי את מאט!

rachelMcfadden

New member
לא נעים לי להשוויץ.. אבל פגשתי את מאט!

והוא אחד החמודים!!
הוא נורא הופתע מזה שיש הרבה מעריצים לסדרה גם פה, והוא היה בטוח שאוהבים פה רק את סטפן דיימון ואלנה.. אמרתי לו שגם אותו!
סיפרתי לו שראיתי את הפרק האחרון של עונה 3 ושהיה פרק מדהים! והוא נורא שמח.. אמר שלו עדיין לא יצא לראות את הפרק..
הוא סיפר שהחברים אלנה דיימון וסטפן נורא מקנאים בו על שהוא נמצא בישראל ורוצים לבוא גם!

בקיצור, הוא פשוט חמוד ומקסים!

rachelMcfadden

New member
כן יש

הוא היה כזה חמוד! כ"כ הרבה סבלנות הייתה לו בשביל להצטלם.. פתאום אני רואה את מאט אחרת לגמרי

אבל אני מעדיפה לא לשים פה...

בטח במלון ענבל בירושלים.

הוא עדיין שם או טס כבר? כי חשדתי שהוא שם, לאור העובדה שכל המפורסמים שוהים שם, ובכלל עכשיו, יש מלא מסדרות כרגע.

ועכשיו אני רואה תמונה של חברה בפייסבוק,

שמשרתת בח"א. היא וכמה חברות שלה משם פגשו אותו והצטלמו אתו. אוי אוי הקנאה..אני מתגייסת לח"א עוד חודשיים..שיחזור אז!

rachelMcfadden

New member
חח לא במלון ענבל...

הוא בא לבקר באחד ממשרדי הממשלה והייתי שם גם:)

וכן.. היו עוד שחקנים כמו מישהו מהסדרה "מגרש ביתי", היה מישהו ששיחק ב"אי-אר", אחד שמשחק ב"האוס" ומישהו שהיה חוקר ב- CSI מיאמי...

כל הטיול הזה שלהם אורגן ע"י משרד ההסברה... הם מזמינים כלמיני מפורסמים מחו"ל להכיר את ישראל, וככה אותם מפורסמים מצייצים בטוויטר שלהם עד כמה ישראל יפה וכמה כיף פה, והעוקבים הרבים שלהם נחשפים לאור חיובי על ישראל.. ככה אולי גם הם ירצו להגיע לפה והתיירות תגדל..:)

באותו טיול הגיעה גם מישהי שמשחקת בבוורלי הילס המחודש, אבל ספציפית לאותו מפגש היא לא הגיעה.. אמרו שהיא עצבנית ועושה בעיות.. הפסד שלה!

rachelMcfadden

New member
גמני שמעתי שהוא היה אבל לא ראיתי אותו!

אם הוא היה בכלל הייתי מתעלפת.. נמלטים זו אחת הסדרות..

נמלטים ויומני הערפד
חח

D e l i l a h

New member
מי היה מהאוס?? :O

ואת מדברת על אנלין מקורד שמשחקת את נעמי.. היא נראת סתומה חחח

ואיזה כיף לך שפגשת אותו! לא מתה על הדמות שלו אבל הוא נשמע חמוד:)

נקווה שהשמועות שאיאן ונינה מגיעים ביוני לישראל נכונות:)

Karina85

New member
איזה יופי!

יש אלבום ענק בפייסבוק של העמותה/אגודה שדרכה השחקנים האלה מגיעים לארץ, אם זה מעניין מישהו אני אשים קישור.

למעלה