לא נעים לי ליקטול לכם את החגיגה אבל....

survivor online

New member
לא נעים לי ליקטול לכם את החגיגה אבל....

בתור אחת שרואה הישרדות באופן קבוע מאז העונה הראשונה ועד עונה 15 פרק 13 החלטתי לקחת סיכון ולראות את ההישרדות הישראלית, למרות שלדעתי כל חיקוי ישראלי לריאלטי אמרקאי יוצא פשוט גועל נפש ועלוב מאוד. אבל החלטתי לא לשלול את זה מראש ואמרתי ננסה לראות אולי הפעם יצא משהו טוב, אחרי רבע שעה של צפיה הבנתי שטעיתי שבכלל ניסיתי לראות הישרדות ישראלית זה פשוט עלוב משעמם ולא מענין, בעיקר ביאס אותי הקטע ש"הפתיעו" אותנו ואת ה"שורדים" שהם מתחלים את המשחק עכשיו בלי ציוד ובלי כלום זה סתם חיקוי עלוב של ההישרדות המקורית, מצטערת לקטול אבל זאת דעתי הכנה. פשוט בושה גדולה לסידרת ראלטי גדולה רק הישראלים יכולים לקחת רעיון ענק של סידרה מצליחה ביותר בארה"ב ולהפוך אותה לדבר עלוב ביותר זה ממש בזיון, וגם הריינטג היה על הפנים.

אין פה בכלל עניין של קטילה - לא אנחנו ביימנו

לא אהבת?- אל תראי יותר את התוכנית. מי שאהב (כמוני) - ימשיך לראות.

EizoTop

New member
דנהההההה

מה את עושה פה לכי ל-יו יו
סתם, זה דווקא היה נחמד

Fairywitch

New member
לא הבנתי מה היה עלוב תבכנית ואיפה היה הבזיון.

זה היה מועתק לחלוטין מהמקור, בהפקה עבדו בשיתוף עם ההפקה המקורית ולא העתיקו לבד (כמו בכוכב נולד), אז אין סיבה לביזיון.

JoNy Boi

New member
אבל למה?../images/Emo4.gif

אני והמשפחה ראינו..היה כיף ואחלה כזה וזהו כאילו אין שום טעם להיסחף ולבזבז אנרגיה על שטויות.. הסדרה הייתה מעולה.

rsade

New member
למה לקטול

את צודקת מאוד - למה לקטול בפרק הראשון התחביב המועדף על העם הנבחר - קטילה וגם שחיתת פרות קדושות לקינוח אומרים שאין שמחה כמו השמחה לאיד - עובדה ולבסוף לגבי התכנית - אם לא יהיה שיפור משמעותי האתר יחגוג בגדול שחיתה בשידור חי ממש. אז למה........ ואולי למה לא.

SimsY

New member
ציפיות יש רק בכריות

זה לא יהיה ברמה של המקור - כי מקור יש רק אחד - יש את הגרסה שלנו וזהו - את יכולה להשאר עם המקור אם לא טוב לך למרות שיש לי שאלות ודברים שהתמיהו אותי בקשר להפקה.

Jen74

New member
באופן אישי יותר נחמד לי לראות את הישראלי

ניסיתי לעקוב לפחות אחרי עונה אחת של הישרדות ולא מצליחה לעקוב פרק אחרי פרק. אם אני מפספסת פרק או שניים אני לא מרגישה שהפסדתי משהו כי כל הזמן מעדכנים מה היה ואיך היה. הגירסה הישראלית יותר מדברת אליי כי זה אנשים שלנו וזה שפה שלנו וזה המנטליות שלנו וזה מרגיש לי יותר בבית. למרות שהאנגלית שלי ממש טובה ואני מבינה בלי כתוביות כל מה שאומרים במקור, עדיין יותר כיף לי לראות את הגרסה הישראלית ואני מתחברת אליה יותר. בשני המקרים, גם בגרסה המקורית וגם בישראלית - הכללים כמעט אותם כללים, התנאים כמעט אותם תנאים והרעיון הכללי של המשחק/תחרות הוא דומה.

למעלה