לא נעים לי לנדנד, ייט.....

Dandy07

New member
לא נעים לי לנדנד, ייט.....

אני עדיין צריהכ ייעוץ לגבי מידת הסינית הנדרשת לכתיבה באיי פרים! (אני יודעת לעשת בולד ולשבור לימין...
)

איה@

New member
IFRAME ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif

אוקי אז זה הולך כך: את יוצרת טבלה, בתוך הטבלה את קובעת תא - הוא יהיה המקום בו יפתח ה-IFRAME ולכן תקבעי לו את המיקום והמידות הרצויות. אני עושה זאת בפוטושופ - מחלקת בסלייסים - ב-SAVE FOR WEB הפוטושופ כבר יוצר את הטבלה, אבל אפשר לעשות זאת גם בטבלה רגילה. עכשיו את קובעת שם לIFRAME זה כדי שתוכלי לקבוע לעמוד שיכנס לIFRAME- target - כלומר את המקום בו יפתח. את הקוד את מכניסה לתוך התא של הטבלה הקוד נראה כך: <TD> <IFRAME name="iframe" src="XXXX.html" WIDTH="XXX" HEIGHT="XXX" FRAMEBORDER="0" align="top"></iframe></TD> עכשיו את יוצרת עמוד חדש - בו את כותבת את הטקסט, קובעת את צבע הרקע הפונט וכו´ נותנת לו שם. את השם הזה את "מקשרת" ל-SRC שבקוד למעלה, במקום ה-XXXX זהו. אני מוכרחה להגיד - שלהסביר בע"פ הרבה יותר קל .
ואני מקווה שההסבר יצא ברור. בגלל האנגלית - אני מקווה שהקוד לא יצא הפוך. כל בעיה שתתקלי - תחזרי לשאול וכמו שהבנת כבר - את השאלות והתשובות אני מעדיפה לעשות מעל דפי הפורום ולא כמו שביקשת באיסיקיו או אימייל - וזה כמו שאמרתי כדי שמלבדך עוד כמה ילמדו, ואחרים אולי יוכלו להוסיף לשפר לשכלל - לטובת כולנו. צאי לדרך
בהצלחה!!!
איה.

איה@

New member
כמו שחששתי ../images/Emo26.gif

הקוד באנגלית יצא הפוך, אם לא תסתדרי - תגידי. במשפט הזה: זה כדי שתוכלי לקבוע לעמוד שיכנס לIFRAME- target הכוונה היא: כדי שתוכלי לקבוע לעמוד שיכנס לאיפריים טרגאט בשם שנתת לאיפריים.

akravit

New member
אגב...

את הדף הזה של השלבים כתבתי בזמנו כשאוהד לא האמין שאני בניתי את העיצוב בכוחות עצמי! רציתי אז להוכיח לו אבל בסוף זה היה נראה לי שטותי אז ירדתי מזה. אילנה

איה@

New member
אילנה - את ענקית../images/Emo70.gif

יופי של עמוד הסבר הכנת וכל זה כדי להוכיח לאוהד........
אם תסכימי - אני אכין מאמר עם ההסבר שלי ושלך ביחד, שיכנס למאמרים של הפורום. אפשר?? אגב - הסקסית הזו היא משהו!
איה.

akravit

New member
אוהבים אותך איה

בהחלט כן... יהיה נהדר אם תכיני מאמר עם הסבר.

למעלה