IFRAME ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif
אוקי אז זה הולך כך: את יוצרת טבלה, בתוך הטבלה את קובעת תא - הוא יהיה המקום בו יפתח ה-IFRAME ולכן תקבעי לו את המיקום והמידות הרצויות. אני עושה זאת בפוטושופ - מחלקת בסלייסים - ב-SAVE FOR WEB הפוטושופ כבר יוצר את הטבלה, אבל אפשר לעשות זאת גם בטבלה רגילה. עכשיו את קובעת שם לIFRAME זה כדי שתוכלי לקבוע לעמוד שיכנס לIFRAME- target - כלומר את המקום בו יפתח. את הקוד את מכניסה לתוך התא של הטבלה הקוד נראה כך: <TD> <IFRAME name="iframe" src="XXXX.html" WIDTH="XXX" HEIGHT="XXX" FRAMEBORDER="0" align="top"></iframe></TD> עכשיו את יוצרת עמוד חדש - בו את כותבת את הטקסט, קובעת את צבע הרקע הפונט וכו´ נותנת לו שם. את השם הזה את "מקשרת" ל-SRC שבקוד למעלה, במקום ה-XXXX זהו. אני מוכרחה להגיד - שלהסביר בע"פ הרבה יותר קל .
ואני מקווה שההסבר יצא ברור. בגלל האנגלית - אני מקווה שהקוד לא יצא הפוך. כל בעיה שתתקלי - תחזרי לשאול וכמו שהבנת כבר - את השאלות והתשובות אני מעדיפה לעשות מעל דפי הפורום ולא כמו שביקשת באיסיקיו או אימייל - וזה כמו שאמרתי כדי שמלבדך עוד כמה ילמדו, ואחרים אולי יוכלו להוסיף לשפר לשכלל - לטובת כולנו. צאי לדרך
בהצלחה!!!
איה.