אז לפני שבוע הכנתי גולש מושקע ומשום מה לא נגעו בו כמעט . היה בו מלא בשר משובח שלא רציתי לזרוק בשום אופן. הוצאתי את כל חתיכות הבשר מהתבשיל ( היתר ברובו נזרק חוץ ממעט רוטב) קצצתי לקוביות קטנטנות והכנתי ממנו והרוטב בסיס לפאי רועים.
פאי הרועים חוסל עד תום בלי שום חשד ממה הוא עשוי

.
לא גיליתי להם את הסוד…
אז אם קורה לכן משהו דומה, צריך להיות יצירתיים… כי איך לימדה אותי אימי הפולנייה ז״ל ״ -אוכל לא זורקים״!…
פאי הרועים חוסל עד תום בלי שום חשד ממה הוא עשוי



לא גיליתי להם את הסוד…
אז אם קורה לכן משהו דומה, צריך להיות יצירתיים… כי איך לימדה אותי אימי הפולנייה ז״ל ״ -אוכל לא זורקים״!…