לא נעים לי מהסייעת

לא נעים לי מהסייעת

רציתי להתייעץ אתכם על נושא שמציק לי. לאחר שקבלנו תקציב לסייעת ניגשתי למשימה לחפש מישהיא שתסכים לבוא לשעתיים כל יום. מצאתי משהי מהמושב שחפשה עבודה כזו (אמא טריה..) והפנתי אותה למנהלת המעון. אז הכל הסתדר והיא היתה צריכה להתחיל אתמול - אבל - שרון חלתה. מנהלת המעון אמרה לה שכאשר שרון לא מגיעה היא לא מקבלת משכורת. האם זה נשמע לכם הגיוני? אני יכולה להבין, שאם אני מודיעה מראש ששרון לא תגיע לגן אפשר לתת יותר שעות בימים אחרים, אבל, מה עושים כשהילדה חולה במשך מספר ימים? (ולצערי, זה קורה כל שבוע שני...). אני מרגישה מאוד לא נוח אם זה שהסייעת לא תקבל משכורת כי אני מחליטה להשאיר אותה בבית כשהיא לא מרגישה טוב. אשמח לשמוע מה ידוע לכם על מקרים דומים. תודה מראש יטבה

נִירִית

New member
היה לנו מקרה דומה

וגם אצלנו הבייעת לא קיבלה כסף על אותם ימים. דווקא הצעתילסייעת להשלים את השעות האלה בימים אחרים, אבל זה לא הסתדר לה עם לוח הזמנים שלה. אני זוכרת שבתחילת השנה אמרולנו שהשעות שהסייעת נותנת הן שעות שבועיות - כלומר אם הסייעת לא מגיעה ביום מסויים, או אם חג נופל על יום מסויים, הסייעת צריכה להשלים את השעות האלה ביום אחר. שווה לברר אם דבר כזה אפשרי גם במקרה של מחלת ילד. כך במקום שעתיים ביום תקבלי 3-4 שעות.

יטבה יקרה

זה קורה שילדים חולים, זה באמת לא נעים במיוחד כשמדובר ביום עבודה ראשון של מי שאמורה ללוות את הילדה, ולהשגיח עליה. זה לא נשמע לי הגיוני שכשהילדה חולה, הסייעת לא תקבל משכורת, הסייעת צריכה לקבל משכורת על כל ימי החודש, ללא קשר למצב בריאותה של שרון. אני מאחלת לשרון בריאות, ושתחזור מהר לגן, ליאת.

ומסיוני הקטן הסייעת...

מקבלת גם אם הילדה לא מגיעה ששרון תרגיש טוב מכל ה

נשמה הפצועה

תודה על האינפורמציה, ואני חושבת שאת צודקת, אבל אני לא בטוחה. הלוואי ששרון הקטנה תרגיש טוב, ותחזור מהר למעון, ליאת.

למעלה