לא נעים..

דספר..

New member
לא נעים..

כל יום אני מופתע מחדש איך זה שתמיד תמיד בכל יום בבוקר כשלוקח את הקטן לגן אני רואה את הילדים שם מקפצים צורחים,מלאי פעילות את ההורים מקשקשים על כל נושא מטומטם שבעולם ורק אני והקטן שלי נראים זוועה? העיניים של שנינו נפוחות והמבט מביע תשישות של בוקר ממש ריטואל קבוע.. בחיי אנחנו מגיעים לגן, נזרקים שנינו על הכיסאות הגמדיים שם ואיזה חמש דקות מתחפשים לצמחים.. שותקים ובקושי נושמים {לא רוצה להגיד שעדיין ירוקים ! אבל..אהממ} אפשר למות רק מהמבט ``שאט נפש`` שעולה על פניו כשהגננת שלא מתעייפת שואלת אותו ``אתה רוצה לשחק בפאזל``? מודה שלי אין כח בכלל לעטות הבעה בכלל אחרי חמש דקות בהייה אנחנו מתחילים להפשיר..ואני מחייך קצת שלא יגידו ``דיכי`` והוא מתחיל להביט מסביב כאילו רואה בפעם הראשונה את הגן אני מתחיל לענות בהברות בלתי ברורות ובמלמול מסויים לשאלות של הקרצייה אופס, הגננת בזווית עין אני רואה איך הקטן מביט בערגה על ערימת המזרנים פה אני מבין שהגיע הזמן של נשיקה , חיבוק ולעוף כמה שיותר מהר והקטן ממלמל לי בעייפות ``ביי אבא`` וחוזר להתיישב לו במבט מפחיד שאומר ``הלוו! אוי ואבוי למי שידבר איתי בדקות הקרובות`` אבל הקטע זה.. שנראה לי שהקטנים כבר הבינו את זה זהו התעייפתי משהו, אני עף להכין לי נס קפה בוקר טוב!

תגובה ראשונה- רצינית להחריד..

אתה אומר שכל בוקר זה ככה האם זה נובע מזה שהילד עייף כי לא ישן מספיק? או שהוא לא ``מת`` על הפעילות בגן? בשני המקרים זה חמור... צריך לבדוק מה שורש הבעיה.

דספר..

New member
מפתאום עצלן???

רק אהמממ... אוהב לקום כשהשמש נמצאת בזנית יעני בצהריים!! וגם הוא ככה מה רע??? לעומת זאת בלילה אנחנו אהמממ.. חיות?! B-)

זה כל העניין...

אולי אם בלילה לא תשחקו בגן חיות בבוקר לא תגיעו לגן בעיניים טרוטות.. פשוט, לא? ;-p

מיה30

New member
מה זה????!!!

מי הולך לגן בשעה 9:00????? זה בגלל ההוללות בלילה???? מכניסים את הילד בכייף נשיקה, חיבוק ו...הופס...לעבודה למי יש זמן לפרידות ארוכות כל כך וחוץ מזה...שהגננת והסייעת יתמודדו עם מצבי הרוח שלו אנחנו בדרך כלל מכניסים אותו עד השער ומשם הוא רץ טס לו לתוך הגן {דווקא בשמחה, אולי בגלל הגננת...} ובימי שישי שיש קצת יותר זמן זה באמת יותר ארוך כי זה הולך כך: ``אמא, תספרי לי סיפור``, `` אמא, בואי נשחק בזה..`` וכו` אז הפרידה לוקחת בערך חצי שעה וחוץ מזה....אין כמו בגן מיה30 {שמתה לחזור לגן} :cool:

לבונה

New member
לך לא נעים??????????

אני אפילו לא מעיזה להסתכל על הגננת נכנסת חמושה במשקפי שמש ומחפשת מחבוא אחרי איזה שולחן ממוזער

למעלה