לא נעלמתי מהפורום
למתענינים

לא נעלמתי מהפורום ../images/Emo51.gifלמתענינים

קפצתי לנופש בקפריסין ומאז חזרתי אני שוב על קו י-ם - פ"ת , כדי לבקר את דודתי המאושפזת בביה"ח. בהודעותי הר"מ אני פורעת את חובותי לחברי הפורום ששקק חיים בעדרי.

ל BT ברכות ליום ההולדת שחלף ../images/Emo140.gif

בריאות ונחת מצאצאיך שנפלו לא רחוק ממך. ובקשה(ברצינות), המשך להחכים בורים כמוני בנושא התרבות ההונגרית. רחל

B T1

New member
לרחל---תודה על האיחוליים....../images/Emo140.gif

בגלל האיחור אני יאלץ להשתמש בהם רק בשנה הבאה (אם ירצה השם-ועוד כמה שמות) כן, נכון הצאצאים שלי זה משו משו (אתם זוכרים את "ברון" שהעיר את הפורום מהתרדמת הזמנית?) ולגלי- אני לא צריך להוסיף, היא מדברת בעד עצמה...

וכדי להסיח את הדעת מהדאגה../images/Emo7.gif

הגיעה יוליקה שהפיחה
חיים בקרב המוטרדים. לא יאומן אך היו כמה שכנראה "התגעגעו" ללהגי,אחרת לא ברור לי מדוע התענינו בשלומי.
אני מקווה שעתה "כולם" רגועים. בעצם אולי לא הבנתי את שאלתך? האם התכוונת שהפורום מוטרד לדעת איך קפריסין?
רחל

ju100

New member
שלומלום רחל..../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

חסרת לי.. זהו ככה בלי להודיע בספונטניות פראית "קפצת" לך לקפריסין? מבקשת פעם הבאה לפחות להודיע.. כי כבר ניכנסתי למו"מ עם כוחות הביטחון לצורך חיפוש אחריך..

ברק 188

New member
בשנת 97/8 נפשתי בקפרסין .

כמובן ערכתי טיול בכל האי מלרנקה, איזור הרים, כפרים, המלון היה באייה נאפה (משהו כזה) היה נחמד, אבל הכל יקר ללא הצדקה, זכור לי בעיקר ריקוד הכוסות שלהם ,ראית אותו רחל?

לא, לא הזדמן לנו.

אבל ראינו את האוסף המדהים של כלי הקרמיקה במוזיאון בניקוסיה. ואני לתומי חשבתי שתזכור את החתיכות החשופות המסתובבות באיה נאפה. ואת מקום הולדתה של אפרודיטה.

ברק 188

New member
ראו ראית מדהימות בנות אפרודיטה.

ולמרות שהם אפרו- עורן לבן ורדרד מענין, אלא שהיו ת'פרניות לא היה להם כסף לקנות את החלק העליון של הבגד ים מסכנות...היו להם בעיות אם גלי הים, טוב זה היה מזמן כעת הללו שראתי כבר לא אותו דברף יש חידושים ואת תבאי לידעתנו! המלק התרבותי גם ראינו את הקרמיקות ועוד דברים ימים אבל יקר מאוד אז היה הכול. תלקום וסירופ תאניים לקחת ארצה?

דרדרית

New member
איה-נפה זכור לטוב גם

מבקורי שם לפני כ-6-7 שנים... לא זכור לי שהיה כ"כ יקר. כנראה אחרי שברק חזר לארץ- הורידו ת'מחירים... כן זכורות לי אותן בחורות מסכנות עם בגדי הים החלקיים הללו... ממש אומללות... שכרנו שם אופנוע ו"חרשנו" ת'איזור. זכור לי הים הקסום בצבעו הנפלא שכמותו ראיתי רק בשארם א שיך בתקופת שרותי בצבא (וזה היה מ-ז-מ-ן)

ברק 188

New member
דרדרית...

אכן הזכרת לי גם אנחנו שכרנו אופנוע, כלי מאוד נפןץ שם להשכרה ,איזה קטעים היו לנו...לגבי צבא הים את צודקת גם בשרם היה כך וברס מוחאמד בסיני בשנת 72 (בצבא) צללתי שם הרבה יותר יפה מאילת.

למעלה