לא נעלמתי

TULANA

New member
לא נעלמתי

אני בעצומן של הכנות לחזור ארצה בלי האיש שלי. בינתיים גיליתי שהוא איבד לחלוטין את חוש המציאות ושבוי בידי אישה אחרת שלא נמצאת בסביבה ומפעילה עליו לחץ להתגרש כדי שתוכל להתחתן איתו ולקבל ויזה. נראה לי שפשוט מנצלים אותו ויש לי רצון להתערב ואו לפחות להשאר בסביבה ולא לותר מראש על משפחה,בימים כתיקונם אנחנו משפחה מתוקה וורא חבל לי להרוס הכל בגלל איזו בחורה מסכנה שבסך הכל מחפשת לעצמה ספונסר ונפלה על בחור טוב מדי שלא ממש יכול לעזור לה.

TULANA

New member
שלחתי אותו למצות את אהבתו

אבל היא לוחצת על גירושין. נראה לכם נורמלי להתגרש בגל סיפור של חודשיים שלושה? הכל נראה לי כמו חלום רע. בקיצור - להיות סמכותית וחזקה או להיעלם ולהודיע שמחכה שיגמור עם השטויות????

אלה_ה

New member
TULANA

יש במשוואה הזו עוד גורם-הוא. את מדברת עליה. היא גורמת לו. היא רוצה שיתגרש.. אבל מה איתו? הוא אדם בוגר, עם נסיון חיים ובעל יכולת להחליט החלטות ולא בן 16 מאוהב. ומה זה סיפור של חודשיים שלושה? אני מכירה אנשים שאחרי כמה ימים החליטו שזהו זה והתחתנו וחיים באושר. יכול להיות שזה סיפור רציני ויכול להיות שזו התאהבות רגעית אבל אותך זה לא צריך לעניין. לא את ולא היא יכולות להחליט בשבילו את ההחלטות. רק הוא. ואם הוא מחליט שהוא רוצה להתגרש מה את יכולה לעשות? בכוח אי אפשר להחזיר אהבה. כמו שכתבתי לך פעם קודמת-לדעתי את צריכה להתרכז עכשיו בבניית החיים בלעדיו. לבדוק את כל ההבטים המשפטיים כדי שלא תצאי בנזק גדול מעבר לנזק הנפשי. רק כשתהיי חזקה ותתרכזי בעצמך תוכלי להתחיל לבנות לך חיים חדשים. איתו או בלעדיו. תחשבי כל הזמן שמגיע לך יותר !

TULANA

New member
הוא נראה לי אבוד

אין לו אפילו עבודה מסודרת. בקשתי שיחשוב האם איתה יהיה מאושר, אם כן אז הוא חופשי ללכת, אבל הוא לא מסוגל להחליט כרגע. לי יש כמובן נטייה להחזיר את הסדר על כנו או לפחות להיות בסביבה למקרה שייצטרך אותי. אני לא מחפשת יותר,אני אוהבת אותו ויודעת שיכול להיות נפלא לכשנגבר על הבעיות. לא להיאבק על המשפחה הקטנה שלי?

אלה_ה

New member
הי TULANA

בהחלט להאבק. השאלה איך. אולי דווקא אם תעלמי מהשטח הוא יבין מה זה בלעדייך, בלעדי המשפחה שלו. ואם את תהיי כל הזמן ליד "מציקה" ללא הרף את תיצרי יותר אנטי. אולי?

האלי

New member
את לא באמת יכולה להאבק

מה את יכולה לעשות? ההחלטות כולן בידיים של אנשים אחרים. את את ההחלטה שלך קיבלת - את רוצה לחיות איתו ולשמור על המשפחה נכון? תבהירי לו את זה, וחכי לראות מה קורה. גירושים זה לא מהיום להיום, זה תהליך ארוך שבמהלכו תהיינה לו הרבה הזדמנויות לחזור בו. תני לו את הזמן שלו, תנסי (אם יש לך כוחות לזה) להיות תומכת ואוהבת, כדי שיעדיף אותך, ועדיף לך להיות רחוק ממנו כדי שיוכל להיות יחד צמוד עם הנערה השניה, לפעמים הסירחון מהפה שלה כשהיא קמה בבוקר (או אלף ואחד דברים אחרים) משכנע הרבה יותר מאלף שיחות שתנסי לשוחח איתו ולהסביר לו... בעצם אין לך מה לעשות חוץ מלנסות להיות הכי טובה שאת יכולה בשבילו, כדי שיבחר בך ובמשפחה. שלך, האלי.

TULANA

New member
קבלתי החלטה ../images/Emo4.gif

עזרתם לי מאד לגבש עמדה, אני לא חותכת - רק מתרחקת לפינה משלי, כלומר לא חוזרת ארצה אלא נשארת כאן. לא אמתין לנצח וגם לא אשב בחיבוק ידיים אני מקווה שרק טוב ייצא מזה.

אלי.מ

New member
בקיצור החלטת לא להחליט

או קיי גם זו גישה.אז את מפקירה את גורלך בידיו,ירצה ילך ירצה יחזור,הוא יקבע לך את החיים את האירועים ואת הקצב.נח לך להיות מובלת? אז זה בסדר.

אלי אתה צודק

לקח לי זמן לעכל ולעבד דברים העצב וחוסר האונים פינו את מקומם לכעס ועלבון צורב סוף סוף מתחילה לקלוט את המצב לאשורו וכנראה שבאמת אין לי מה להמתין חוזרת לארץ, לחיק משפחה וחברים תומכים לקבל קצת עידוד וחיזוקים לקראת דרך חדשה. מפחיד אבל כמו שאומרים, כשדלת אחת נסגרת, נפתחת דלת אחרת. השאלה היא איך מתגברים על האגו הפצוע, האני המושפל. האמון השבור. נו, זה לאחר כך, לכשאתחזק קצת.

טולנה ממחשב של חברה... ../images/Emo9.gif

מרוב שרציתי לכתוב סוף סוף בעברית לא בעזרת מקלדת וירטואלית לא שמתי לב שאני כותבת בשם חברה אצלה אני שוהה בינתיים, מקווה שהבנת שזו אני, טולנה

למעלה