לא נעלמתי,

לא נעלמתי,

קצת חולה, הרבה עובדת על פרוייקט הליבוד הנוכחי ניסיתי לצלם אותו, אבל לצערי לא זכרתי לצלם כל שלב הנה תמונה אחת שתתחילו לנחש מה זה יהיה... ועכשיו שאלה - ביקשו ממני להעביר סדנא לכ 20 נשים ביישוב, ישר חשבתי על פיות, מתה לשתף עוד אנשים ביופי הזה, השאלה כמה חומר אני צריכה לרכוש לכל פיה? מישהי יכולה להעריך? שאלה שניה , האם בפנאי לי בת"א יש שוטלנד או מרינו טבעי? או לחלופין איפה קונים בירושלים?

md55

New member
הדדדדדס ברוכים השבים.

אז כמה תשובות פיה רגילה 20 ג' ומוקצפת 45ג' . צמר בירושלים אפשר ליקנות אצל שני במרתף העיר בן יהודה 34 ויש לי גם טלפון 6241597 02 בהצלחה מירה

smady a

New member
הדס החלמה מהירה.וזו תהייה ג'ירפה?

לגבי ירושלים קיבלת תשובה ממוש ולגבי סדנא לפיות בהצלחה 20 נשים זה אחלהההההההההה. מירה ענתה לך.

בינגו !!

וכבר יש הזמנה לפרוייקט הבא , תחזיקו חזק ............................. קנגרו !! ועוד שאלה בנושא הסדנא, כמה הכי מעט לתמחר חומרים לכל משתתפת ? בלי חישוב של זמן שלי..

20 גרם מרינו זה 5 ש"ח

אם תוסיפו קישוטים לפיה- כל פיה 7 ש"ח מקסימום.... עכשיו תעשי לבד חישוב עלויות של הזמן שלך ותגיעי למחיר אותו את רוצה לגבות

ג'ירפה?

לכל פיה רכשי בערך 20 גרם צמר (+-) בפנאי לי יש גם שוטלנד וגם מרינו אבל המחירים שלהם מאוד מאוד יקרים. אל תשכחי לקנות מספיק מחטים. אם מדובר על סדנא חד פעמית קני להן מחטים בפנאי לי והשאירי את המחטים אצלן, המחטים לא באיכות מי יודע מה גבוהה אבל המחיר זול מאוד אז זה משתלם (אני יוצאת מנקודת הנחה שהליבוד היחיד שיעשו יהיה של שביל השיער אז האיכות של המחט מספיקה לזה) בעבר דובר פה בפורום על חנות בשם סביבון, אם אני לא טועה, שנמצאת בירושלים. המון בריאות!

8 מחטים זה בסדר

קצת גבולי אבל "בסדר" בהדרכה ראשונית הבנות עושות את כל השלבים יחד (בפיה השנייה כבר כל אחת בקצב שלה) ולכן יהיה קצת תור על המחטים. בהתחלה הייתי מביאה בערך 6 מחטים לסדנאות שלי ובנות היו מחכות בתור, כעת אני מביאה מחטים כמספר הבנות המשתתפות (אבל קונה את המחטים הזולות של פנאי לי בשביל ההדרכות)

smady a

New member
הדס 8 מחטים זה בסדר גמור.חיבור

השיער לא אורך זמן רב.

md55

New member
דס , אפשר לחבר את השיער ,

בחוט ומחט רגילה חבל לך על מחטי הליבוד לתת לאנשים שלא מיומנים,זה מאוד שביר

לי עוד אף פעם לא נשבר (טפו,טפו,טפו)

וגם הבנות שלי עובדות קצת ועוד לא נשבר, אני אציע גם את האופציה של חוט ומחט, עוד שאלה.. יש שיטה קלה לקריעה של רצועות הצמר ? אני רוצה להכין מראש את הצמר בגודל שמתאים לפיה כדי לחסוך זמן, וממש קשה לי לקרוע אותו.

אור224

New member
הדרך שאני מצאתי שעוזרת לכך

לוקחת את רצועת הצמר ופותחת אותה,כמה שיותר. היא הופכת להיות "מאווררת" ופחות דחוסה. אז אוחזת בשתי הידיים ומושכת . מניסיון שלי ,יש מספר סוגים של צמרים אפילו אם כולם נקראים מרינו ויש כאלו, שקצת יותר קשה לקרוע אותם. בהצלחהההה בהדרכה.

אור224

New member
הדס,ברוכה השבה אלינו

החלמה מהירהההההההההההה ובהצלחה בהדרכה.

למעלה