לא נראה לי הגיוני אבל חייבת לשאול

אור לנו

New member
לא נראה לי הגיוני אבל חייבת לשאול

התחלנו היום בשעה טובה לתת לפשוש אומגה 3. הוא שוקל בסביבות 11 ק"ג והתחלנו עם כמוסה אחת של אומגה לייף - מה שאומר שיש בתוכה 0.6 חומר פעיל. לא נראה לי הגיוני שאחרי כמוסה אחת יש שיפור אבל היום קרו 2 דברים מדהימים לדעתי. הפשוש הקטנטן בן השנה עמד היום בתינוקיה ליד מיטה של ילד אחר, לקח לו את החיתול בד שלו והם התחילו לקשקש בג'יבריש - המטפלות היו בהלם. הילד השני קשקש אל הפשוש והפשוש ענה לו. הדבר השני - שיחקתי איתו היום עם כדור - אנחנו משחקים הרבה עם הכדור אבל היום הצלחתי לשחק איתו 5 דקות מלאות - אני נותנת לו את הכדור והוא צווח בהתלהבות וכשאני מבקשת את הכדור בחזרה הוא משחרר אותו - לא נותן לי אבל משחרר וצווח באושר כשאני לוקחת ואומרת לו תודה. עד היום אחרי 2 - 3 פעמים הפשוש היה נולך לשחק במשחק אחר ובנוסף אם הייתי לוקחת לו את הכדור הוא לא היה משחרר אותו מתרגז. נראה לכם שיש קשר או שזה מקרי בהחלט ?

razgalili

New member
בהחלט יתכן

הי אור לנו כבר קרה לנו יותר מפעם אחת שתוסף מזון זה או אחר הראה תוצאות בפעם הראשונה ותוך זמן קצר. כדי להיות בטוחים תראי אם את שומעת דיווחים חיובים מהסביבה, בלי לספר לאף אחד ובלי לדחוק בהם שיספרו. ו בכל מקרה - מזל טוב על הצווחות המתלהבות. כן ירבו

אור לנו

New member
אני אמשיך לעקוב בימים הקרובים,

את האומגה הוא מקבל בתינוקיה כי את רוב הארוחות הוא מקבל שם וקל יותר לערבב את השמן עם פירות או מרק מאשר עם כריך או ביצה בארוחת הערב, אבל המטפלות לא יודעות למה האומגה משמש ואני אבדוק איתן בימים הקרובים מה דעתן?

נורר

New member
עוד מאמר על ההשפעה של שמן דגים

אנחנו ראינו שיפור משמעותי אחרי שלושה ימים וגם עוד אמא דיווחה על שיפור מהיר מאוד.

אריראלה

New member
האם נכון ל"פזר" את מתן האומגה

על פני כל היום או שאין לכך משמעות וניתן לתת הכל במנה אחת?

razgalili

New member
אין לנו נסיון מעשי שיראה עדיפות

אני חושב שמעבר לכמות מינימלית כדאי לתת את השמן כמה פעמים ביום כדי להנות מהתכונות האנטי דלקתיות שלו לאורך מספר גדול ככל האפשר של שעות, אבל אין לי שום סימוכין לרעיון הזה.

guybz

New member
חד משמעית עדיף לפזר אבל

זה לא קריטי כשלוקחים כמויות קטנות. יש לכך שתי סיבות 1. ישנם השפעות טווח קצר שבהן האומגה 3 פועל כמו תרופה נוירופסיכאטרית ולכן רצוי לעבוד במוד של slow release כלומר לטפטף את החומר לדם במקום להזריק אותו במכה אחת 2. אומגה 3 מעלה מאד את העומס המחמצן בדם. נוגדי החימצון מגיעים בטפטוף עם המזון ולכן רצוי לחלק את העומס המחמצן על פני היממה במקביל לשאר המזון אבל שוב- זה לא קריטי אם לוקחים הכל בבת אחת או אם משנים את מועדי הלקיחה מיום ליום גיא

למעלה