לא נראה לי שישראל באמת מעונינת בחזרתו

לא נראה לי שישראל באמת מעונינת בחזרתו

של גלעד שליט הביתה בגלל היום שאחרי. כלומר, מה, הוא יחזור וימשיך להיות אזרח פה וינצנץ כתוזכורת לכך שאפשר לבלות שנים בשבי של החמס. והוא עצמו מי יהיה, ובאלו דעול יחזיק? הוא הרי ידע מה באמת מסתתר מאחרי כל מה שהם אומרים. ומה יהיה להם להגיד לו, איך ימשיכו לדבר כשהוא יהיה כאן בין שאר השומעים. הוא יאיים על מורל ההתגייסות לצבא. זה חלום בלהות של ההנהגה כאן. כשישראל הפציצו בעזה ללא הבחנה, חשבתי לעצמי מה קורה שם, הרי הוא נמצא שם איפשהו. מה שבעצם היה כאן זה מבצע חיסול גלעד שליט. מותו/קבלת גופתו בתמורה לכו וכו עדיף לישראל מחיו.

דקל נור

New member
עכשיו הבנתי למה

התכוונת בהודעה הקודמת שאתה סובל. כל אחד זועק את שחסר לו. בשורות טובות ידידי.

משמרותי

New member
הבאמת סבור אתה

שכל הרעש והמהומה של ה"מבצע" היה בשביל לחסל את גלעד שליט? זה כמו לומר שהשב"כ רצח את רבין... ואתה עדיין אוהב את המדינה... אז אולי תעשה קצת שלום עם עצמך

לא במאה אחוז

לכן ייתכן שלא דייקתי לגבי מה באמת נראה לי זה משהו שעלה במוחי ממש עכשיו תראה, מה ז"א לאהוב את המדינה, אוהבי מדינה מסוגי כבר היו כאן. מישעיהו ליבוביץ דרך אפרים קישון ועד מאיר אריאל. אלה גם המעטים שמבינים חיי חייל ערכם באמת מהו. אני לא טוען שכל המבצע נועד אך ורק למען זה. אני רק אומר שאני חש ברצון שלהם בכך שלא יהיה חי. אני לא ארחיב כאן בנימוקים בענין הזה. אבל אתה יודע שכאשר אצלי קיימת טענה ישנן בצידה גם אחושרמוטה נימוקים.

משמרותי

New member
מה שהם היו מעדיפים

שזה לא היה קורה כלל ועיקר אך מכיוון שזה קרה,מעדיפים הם,מבחינה אגואיסטית גרידא,זה לשחרר את גלעד כמה שיותר מהר.כל תוצאה אחרת מציגה אותם כנכשלים ומה שאתה כתבת. גלעד שליט חוזר לא חי,ובמחיר גבוה,כמו החטופים מלבנון,זה הכישלון הגדול ביותר של כל המערכת ואת זה הם יודעים!

דקל נור

New member
גם אני לא מבין

למה לא מגיעים כבר לעסקה. אני לא חושב כמוך אבל גם לי לא נראה שהכל תקין שם. למה לא לקחת עשרה אוטובוסים מלאי מחבלים עד למעבר קרני , ולומר להם תביאו את שליט עכשיו וקחו את האוטובוסים . שיעבירו קצת את הלחץ אליהם נכון שאצלם חיי אדם הם לא פרמטר והגישה שלהם קצת שונה משלנו אבל גם הם רוצים בשיחרור יקיריהם לא ? בסופו של יום 400 או 500 לי אישית לא משנה והרי זה מה שיקרה בסוף אז למה לחכות? דם על הידיים או על האזניים כולם לא רוצים בקיומינו אז WTF זה משנה ? ולא הייתה שום כוונה לפגוע בו וגם לא לשחרר אותו במבצע יציקת העופרת. והרי חיסלנו בערך פי שתיים מהדרישות שלהם אז אנחנו עוד בפלוס אם להתייחס לזה כך. תחושה שלי שזה ממש קרוב ב"ה. בשורות טובות .

הלואי שזה אכן קרוב.

דרך אגב - פי שנים ולא שתים (אחרי פי יבוא מספר בזכר). חג שמח ושנזכה לראות את גלעד חוזר הביתה בקרוב כמו שאתה חש.

למעלה