לא נראה לי שמישהו ידע/יזכור אבל-

Shades Of God

New member
לא נראה לי שמישהו ידע/יזכור אבל-

בכל זאת: פעם היתה סדרה בערוץ -1- (דווקא לא כל כך מזמן) "תיכון הלבבות השבורים" -סדרה אוסטרלית. בכל מקרה בעונה הראשונה היתה שם איזו בלונדינית יפיפיה ששרה מדהים.. אין לי מושג מה שמה במציאות אבל אולי אתם יודעים אם היא הוציאה אלבום או מה שמה? בכל אופן למרות שאני בספק אם מישהו ידע..תודה:)

yaelosh15

New member
יווווווווווווווווווווווו

אני זוכרת אני זוכרת!!!! אבל לצערי הרב ממש אין לי מושג מה שמה האמיתי (אם שחכת בסדרה זה היה ג´ודי) והיא הייתה בארץ עם דניאל (לא יודעת ת´שם האמיתי) אז אולי איך שהוא אם תחפש/י תמצאי את שמה האמיתי...והיא באמת יפיפיה ושרה אף יותר יפה..... אני לא הפסדתי אף פרק בסדרה!!!!! אם זאת בהתחלה היא הייתה הכי טובה.....עם ניק (שמת
() קון בן הדוד קטרינה סטיב וכל השאר... באמת סדרה ראויה לשבח.... בידיוק אתמול אני ואמא שלי נזכרנו בה.... מקווה שעזרתי ביי ביי אוהבת נ.ב. גם העונות המתקדמות יותר היו טובות (עם אניטה ואחיה ראין ונוווו שכחתי ת´שם..אוףףףףףף חבר שלה שבסוף הם התחתנו גם......אויש לא זוכרת...לא חשוב)

Shades Of God

New member
אויי חמודה :)

לא חשבתי שמישהו יזכור..(או שמישהו יהיה ער בשעות שאני ערה בהן) אם היתה לי איזה קסטה מוקלטת מימי העונה הראשונה זה היה עוזר.. ובאמת שכחתי שהן היו בארץ,אני בהלם שאת זוכרת את כל השמות..זכרון טוב יש לך..חח..אני בקושי עוקבת אחרי השמות בסדרות שאני רואה עכשיו!! תודה בכל מקרה

yaelosh15

New member
נשמה אם הייתי בארץ.......

נשבעת לך שהייתי עוזרת לך למצוא.......מה שגם אני חושבת שיש לי איזה פרק מוקלט.טוב זה בטוח השאלה איזו עונה... אבל חכי אני מחפשת עכשיו באינטרנט

yaelosh15

New member
טוב לא משנה......מצאתי......

שני אתרים נראה אם יעזור פה במשהו

yaelosh15

New member
מצטערת להציף אבל........

נשמתי מצאתייייייייייייי אין אני מתה על עצמי
) אוקי אז השם שלה ABI TUCKER ולהוא שלא זכרתי ת´שם ......דרזיק..עכשיו נזכרתי
היה עוד אחד חתיך חבר של אניטה אבל אין טעם לשאול כי את לא זוכרת
פרטים נוספים בהמשך יעל

GK_FF

New member
הנה רשימת השירים שהיא שרה בסידרה:

Heartbreak High: Valentine´s Day (Rap)(?query title?) - Episode 2, with Alex Dimitriades (Nick Poulos) Raining (T.Newman) - Episode 10 Shaka Jam - with Kulcha (Fidow/O´Connor) - Episode 15 Outside These Walls (T.Hunter/J.Piggot) - Episodes 17, 36 and soundtrack Lyrics You´ve Changed (T.Hunter/J.Piggot) - Episodes 20, 61 Whatever I Had With You (T.Hunter/J.Piggot) - Episodes 22, 61 Besame Mucho (C.Velazquez/S.Skylor)- Episode 23 Miss You - Episode 26, with Heartbreak High Cast Run - Episode 37, with Decoy Vanity Breathes - Episode 37 Breathe In (A.Tucker/D.West) - Episodes 37, 38 and soundtrack Lyrics Only You - Episode 49 Apple Box - Episode 56 Lotus And My Romeo - Episode 58 Down To The River - Episode 61, with Terry Serio Rest In Peace - Episode 61, with Terry Serio Second Chance - Episodes 61, 64 Me And My Marble Bubble (A.Tucker) - Episode 65 האמת שכל הקרדיט מגיע לyaelosh15 כי היא מצאה את השם אז תודו לה :)

yaelosh15

New member
תודה תודה......../images/Emo13.gif

סתם......אמממ מה רציתי......כתבתי ת´שם שלה אבל לא מצא שום שיר..... ואני לא ממש מבינה את השירים שרשמת.....

למעלה