מבעס כי לא היתה לזה סיבה בכלל - פספוס אידיוטי
היא זאת שהתחילה איתי בקטע הכי קלאסי.פעם ששאלתי אותה כשהיא עם הציצי בחוץ, ואני מעליה כזה "מתי חשבת שיקרה בנינו משהו?" - היא:
"איך שראיתי אותך בפעם הראשונה..." - זאת לא הפעם הראשונה שאני מפספס איתה, הזדמנות ,אבל אז זה היה בקטע אחר - כשהיינו נפגשים,היאהתנהגה כמו אחת שטוטאלי מאוהבת עם חולשה אלי, אמרה לי שהכל אפשרי, אבל פספסתי את ההזדמנויות האלה - וגם אחרי הקטע הזה היא אמרה לי:
" אם היתה יודע איך שרציתי אותך..." כך שלא היתה לזה סיבה בכלל - לא בא לי להיות דאווין, או בכיין אבל
כן - היא נורא יפה! נורא רגישה! וטובת לב - מאד חכמה! - קבלתי ממנה את כל המחמאות בעולם - לא היה מה לפפספס שם - והרגשתי שאני לא שווה אותה - לא על ההתחלה - ( בהתחלה הייתי ב ~ wow ~ ובדאווין עם ים בטחון עצמי איתה - זה קרה אחר- כך - התחלתי לחשוב שאין לי מה להציע לה....
עשיתי שטויות, איבדתי כיוון בחיים - הפסקתי ללימוד באוניברסיטה, עבדתי מוסיקאי בלהקות ארואים יוקרתיות ( אני בוגר קונסירבטוריון) הפסקתי גם עם זה - איבדתי חברים ונשארתי לבד ( לא בוכה - פשוט שהרקע יהיה ברור) ולא עשיתי עם עצמי כלום - והיא בחורה אקטיבית, ומעניינת אז הרשמתי אותה עם אימייג' ודאווין ו cool ~ מהעבר, מצד שני חשבתי שאין לי מה להציע לה ... בגלל זה התחמקתי מלהפגש איתה ... והיא לא ידעה את זה.... - אחרי הקטע עם הללא זקפה - בטלה דייט שקבענו למחר (אני מרגישה רע אחרי אתמול - לוקחת הכל ללב...) ניסיתי להיות בקשר ( קצת ככה...) ניסיתי לקבוע, או להזמין אותה... התחמקה .. ענתה משהו אחר - ואחר - כך כתבה לי " סליחה שלא עניתי לך על ההזמנה להפגש" גם אמרה לי " כל פעם כשאני רוצה של לפגוש אותך אתה רץ לאן- שהוא" - התבעסתי עליה... הפסקתי להיות בקשר איתה - יום אחד שמתי תמונה
ב-face-book - - עשתה לי לייק, וכתבה לי מסר בצחוק " חשבתי שטסת
LOS ANGELES- הייתי ציני אליה, כי הייתי מבועס שהיא לא רוצה להפגש ועניתי סרקזם " ואלל'א חשבתי שטסת למונאקו" היא עונה לי עם חיוך " בכיף - ים - שמש - ועוד כמה מילים - עניתי " טוסי שתי מרטיני ותסתכלי על הזריחה - או על השקיעה- - פתאום היא עונה לי
" למה אתה כזה גס רוח??" "זה מרגיש שנעלבת עלי..." ומאז העיפה אותי עניתי שאני לא גס רוח - התנצלתי - ענתה " הכל טוב לא נעלבתי" הזמנתי לקפה - לא ענתה בכלל...~כמו שחשבתי...~
כאילו ? מה כבר אמרתי לה שהיא מגיבה ככה? או אולי זאת תגובה של לא רק בגלל זה... ראיתי אותה במקרה ברחוב עם אמא שלה - התעלמה מימני טוטאלית - למחרת כתבה ב- facebook: Silence is better then bullshit" אבל לא נראה לי שזה היה אלי... ומאז לא בקשר בכלל - בעסה לא יודע מה לעשות