לא נראה קצת מוזר ?

לא נראה קצת מוזר ?

זה רק אני או שהפורום הזה התחיל להיות מין "חדר עישון" שכזה - שמגיעים אליו ככה בדרך אגב - בין שיטוט בשאר הפורומים האחרים... מין הפסקת סיגריה יזומה של חמש דקות.... אז מה נעשה - היי נקפוץ לפורום... אוי נגמרה הסיגריה... חוזרים לעבודה.... איפה גאוות היחידה ? איפה חולצת סוף מסלול ? איפה הסיסמה "עד מתי נובמבר 3 - מאחזקי מדפסות אימפריה !!" ? קצת מוראל....

נימשון

New member
../images/Emo7.gif השתמשו בנו וזרקו אותנו

איפה שני 4004 שתתבע אותם על זה

magenta73

New member
טוב, כולם להתפקד!!!!!!

בואו נכניס מוראל פה. רוצים לשחק אמת או חובה?!?

shaniza

New member
מתפקדת

היה לי מבחן היום ואין לי מצב רוח כי אני אמורה ללמוד עכשיו למבחן שיש לי ביום חמישי איך משחקים אמת או חובה ברשת?

orrin

New member
יש משהו חיובי בזה...

זה אומר שגם אנשים שהם לא חברים בפורום מגיעים הנה להתייעץ, בעיקר בגלל שהם רואים פה מקום שיכול לעזור, בטוח יותר בגלל העובדה שזה אינטרנט ולא החיים האמיתיים. ולפעמים אנשים צריכים עזרה נקודתית, מקום לשפוך בו את כל מה שמציק ואחר כך דברים נפתרים ועוברים הלאה. יכול להיות שזה מפריע לך, או לכל מי שנמצא פה יותר זמן ממני, אבל אני חושבת שיש בזה משהו טוב- זה מוכיח שהפורום מממש את המטרה שלו- להיות פה בשביל כל מי שצריך מתי שהוא/היא צריכים, לא ככה?

מוזר למה ! שיבואו כולם כבדרך אגב

ומי שימצא עניין אולי ישאר ויספר תחושותיו וחויותיו עם סיגריה וקפה או כלום בדרכו הלאה . איך עושים פורום פיקנטי ומעניין זה שאלה בנפרד .שאולי תישאל ....

Vdrums

New member
עדיף מאשר פורום של הודעות

בוקר טוב, לילה טוב וכאלה. לפעמים מתפתחים דיונים סוערים מההודעות של האנשים שקופצים ולפעמים לא. ולפעמים הולכים לעשות SNOWBOARD...

למעלה