לא!!! נשברה לי המראה

Shlomi TC

New member
לא!!! נשברה לי המראה ../images/Emo7.gif

הייתי היום בצופים ובדיוק איך כשבאתי לצאת כדור כדורסל עף לכיווני, אני מתחמק ממנו אבל... המראה לא שרדה... נשאר רק המוט של אבל המראה עצמה נשברה (הפלסטיק) ועכשיו אני נטול מראה שמאלית. לקחתי את כל השאריות האפשרויות אבל אי אפשר להדביק אותן כל כך... מישהו יודע מתי יוני אופנועים בירושלים נפתח מחר? אני רוצה על הבוקר לנסוע לקנות חדשה (במידה ויש לו) או שיסדר לי קומבינה, או שיזמין לי. אוף...

S A T L A N

New member
לא נורא...

משתתף בצערך אבל תזכור רק מראה יצאת בזול תחשוב זה היה פוגע בך והיית מאבד שליטה תחשוב על הגלבה שהיית נותן ועל השריטות על האופנוע ואולי גם היית סודק שמהוא תגיד תודה כולה מראה כמה 300 שקל מקורית...? אתה תחייה עם זה אני כבר עברתי דברים נוראים יותר... ודרך אגב על איזה כלי אתה???

S A T L A N

New member
הכל תלוי

בשאלה של כמה היא נפגעה אם היא ממש מתנדנדת אז אני חושב שראוי שתחליף אותה אלא אם אין לך בעייה לנסוע עם מראה רועדת אם היא רק פשוט קצת פחות יושבת במקום שמעתי לפניי כמה ימים בפורום השכן על הדבר עם דבק שמחזקת את היציבות של המראה אבל אני לא בטוח על כלום והכי טוב אם תשאל אותי לקנות חדשה ואם אפשר אז גם מקורית מהיבואן למה שמעתי שחלופיות עושות בעיות לפעמים (למרות שהאמת שדיברו על כאלה שנוסעים במהיריות תלת ספרתיות דבר שהטייפון לא ממש מגיע אליו אז הוא אולי במצבך כן כדאי לשקול מראה חליפית שעולה כמדומני שליש...) הכי טוב סע למוסך הם כבר ייעצו לך מה לעשות אם אפשר לתקן או שחובה להחליף כמובן לך למוסך שאתה סומך עליו שלא כל רצונתיו לחלוב אותך כספית

TheReverend

New member
לפני שאתה נוסע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קח בחשבון שעפ"י החוק אתה מחוייב במראה שמאלית. אז "תסדר משהו" יהי עקום ככל שיהיה רק שיהיה משהו אחרת יכולים לתת לך קנס.

Shlomi TC

New member
הלוואי שיכולתי

זה אפילו לא עומד על המוט. נשבר הפלסטיק שמתחבר אליו.

S A T L A N

New member
אז כמו שהכומר

ציין אתה לא יכול לנסוע בלי וזה רציני ביותר עדיף לך כבר לנסוע כאשר אתה מחזיק עם יד שמאל את המראה או שתהייה חכם ותיסע (לא בקטנוע!!!) ותקנה מראה ותרכיב אותה בעצמך או שתגרור תקטנוע כמה דבילי שזה נשמע

Shlomi TC

New member
למרות שהחוק לא הגיוני

הרי בטסט במפורש אתה מחוייב להסתכל עם הראש אחורה. למה לא מחייבים אותך להסתכל במראה?

Shlomi TC

New member
לא, אבל זו לא השאלה

בכל מקרה, הבעיה נפתרה... מחר בבוקר אני הולך ליוני אופנועים בירושלים כדי שירכיב לי חדשה. ערב טוב

ixmix

New member
תשובה

אתה מסיט את הראש לא כי אתה צריך, אלא כדי שהטסטר יראה שאתה מעיף מבט. זה הכל. (ותמסור ליוני שאני אצלו בצהריים, ושהמים בקומקום יהיו חמים בבקשה, ואתה גם מוזמן לוודא שהוא יודע שאתה בפורום
).

זה שטויות..

אני במישלוחים נוסע עם מראות שהתקינו אותם שאני יכול לראות בהם רק את הארגז המבורגרים או את השמיים אי אפשר לכוון אותם לכיוון שיעזור לי ואני לא משתמש בהם וחוץ מזה שאיך שאני מגיע ל-70-80 קמ"ש הםם מתקפלות... מה שדפוק בהם שהם לא בולטות החוצה מהצדדים וכ"כ קרובים למרכז וזה גורם לכך שזה לא מועיל...אז חוץ מהחוק לא צריך מראות..

למעלה