לא נשתמש באלימות?

Princess Galush

New member
לא נשתמש באלימות?

אני פותחת שרשור זה במטרה להתייחס לנושא האלימות בתהליך ההנתקות.. ידיעה מYNET: חייל נפצע קל לאחר שהושלך לעברו בקבוק בשירת הים חייל צה"ל נפצע באורח קל לאחר שהושלך לעברו בקבוק ביישוב שירת הים. החייל פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים סורוקה בבאר שבע. (חנן גרינברג, כפר דרום) לפי מה שאני יודעת, נציגי שירת הים אמרו כי לא ישתמשו באלימות כלפי חיילים.. מה קרה פה? בנוסף, יש איומים מצד אריה יצחקי לפתוח באש כלפי החיילים.. מה יהיה עם האלימות? שרשרו לכאן דעות וידיעות על מעשי אלימות בשני הצדדים, למרות שאני לא מאמינה שתהיה אלימות מצד צה"ל...

noamjen

New member
זה לא אלימות!

אלימות זה כשראש הממשלה פועל כדעת רוב העם, אלימות זה כשחייל אומר לך שיש לו צו שמחייב אותך לצאת מהבית, אלימות זה כששמאלנים אומרים שזה לא בסדר שאבא מכירח את בנו לבכות מול המצלמות, או מחזיק אותו מעבר לפתח חלון על מות המצלמות. אבל לפגוע בחיילי צה"ל- זה לא אלימות!

../images/Emo41.gif זה ברור...

הם מספרים הרבה דברים.. אבל לדעתם גם אם הם אלימים ושופכים חומצה ומסכנים חיי אדם ופוגעים בחיילים.. אלוהים יהיה בצד שלהם .. משום מה הם בטוחים שיש משהו חזק... שנותן להם את הכוח להמשיך ולפשוע.. ידוע שדת זה הגורם הכי נוח לגרום לאדם להיות פנאט וחולה רוח... יאללה שיכנסו כבר לבית-כנסת הזה בכפר דרום ונווה דקלים... שיכניסו לשם 3000 חיילים ויעיפו משם את המתבצרים העוברים על החוק! חחחח..
אני מסכל עליהם עכשיו בטלויזיה.. על המבט המטורף שלהם בעיניים... אפילו של הילדים חחח. מסכנים.. מה עשו לילדים מה... |שננצח!|

NimrodOZz

New member
כבר ציינתי שהסאדיזם שלך חולני?

אני פשוט מנסה לאסוף קצת יותר אמירות שלך על מנת לבנות לך פרופיל פסיכולוגי. אתה מגלה סאדיזם ברמה שאף אחד לא הכיר עד עכשיו.

בכתיבה...

רק תכניס את זה לקריטריון של "כתיבה בפורום" :) ולא משהו שהייתי אומר במציאות
אשמח לקבל פרופיל. תודה.

Princess Galush

New member
סיכום כתבה מYNET

שירת הים מכותרת ובמקום מיתמר עשן שחור. ראש "האוטונומיה היהודית" מחזיק רובה ומאיים לפתוח באש. "אעשה בו שימוש רק אם יכוונו נשק לעברנו", אמר ל-ynet והבהיר: "יש לנו די אספקה לחצי שנה". מולו הוצבו צלפים. בכפר דרום מתבצרים מאות בני נוער בבתי הכנסת וזועקים: "חייל, שוטר, סרב פקודה". אחד מהם - חייל במשטרה הצבאית - ציית וסירב. בנווה דקלים: שיחה טעונה בין חנן פורת למפקד המחוז. בנצר חזני הוצת שער היישוב ונשפך נפט כדי ללבות את האש כתבי ynet לאן הגענו?!

noamjen

New member
דיי כבר להתעמת איתם! הפתרון הוא...

כ"כ פשוט! יש להם אספקה לשנה- יופי. שצה"ל יצא, שהחברים שלי יפסיקו למות שם למען חבורת דוסים פאנטיים שמוכנים לעשות הכל בשביל גרגרי חול, אבנים, ודיו שחור על נייר לבן ושהם ישארו במקום שהם כ"כ אוהבים.

Princess Galush

New member
נווה דקלים:

נווה דקלים: מתנגדי ההתנתקות שפכו שמן על הכניסות לבתי הכנסת מתנגדי ההתנתקות בנווה דקלים שפכו שמן על הכניסות המובילות לתוך בתי הכנסת ביישוב. זאת, על מנת להקשות על כוחות הביטחון כאשר ינסו להיכנס לתוך בתי הכנסת. התושבים והמסתננים מתפללים כעת בבתי הכנסת וקוראים פרקי תהילים. (אפרת וייס, נווה דקלים) אז אולי זאת לא אלימות, אבל ממעשים אלה עלולים להיפגע חיילים..

Princess Galush

New member
המתבצר מכפר הים:

המתבצר מכפר הים: אני לא מציע לאיש להתקרב לכאן יום חמישי, 18 באוגוסט 2005, 14:46 מאת: מערכת וואלה! פעיל הימין הקיצוני, ד"ר אריה יצחקי, עומד במרפסת ביתו בהתנחלות כפר הים כשהוא חמוש ברובה אם-16 וייתכן גם במטעני נפץ. כשנשאל אם ביתו ממולכד, השיב לערוץ 10: "הכל אפשרי ואני לא מציע לאף אחד להתקרב לכאן". מתוך וואלה!

הרגע שמעתי בשידור חי...

את השיחה בינו לבין שלי יחימוביץ בערוץ 2. הוא מבוצר שם על גג ביתו (או מבנה אחר) עם אשתו ועם נדיה מטר ובעלה - ולדבריו "...הגג ממולכד...". אתם יודעים מה? לא הייתי מבזבזת עליהם את האנרגיות של החיילים - שישארו, הוא וחבריו, שם ויחכה לפלשתינים. אם מישהו רוצה לקפוץ ממהגג - שיקפוץ, זה לא תפקידו של צה"ל לעצור אותו!

Princess Galush

New member
נסיון להצית אוטובוס צה"ל

ניסיון להצית אוטובוס חיילי צה"ל בכיסופים יום חמישי, 18 באוגוסט 2005, 10:03 מאת: מערכת וואלה! אוטובוסים בציר כיסופים (צילום: ערוץ 10)צעיר מאזור המרכז נעצר בעת שניסה להצית את האוטובוס שעמד בצד הדרך. ביקש לחסום את ציר כיסופים כדי לעכב שיירות הפינוי פעיל ימין, תושב המרכז בן 22, נעצר בחשד שניסה להצית אוטובוס של חיילי צה"ל, שעמד בצד הדרך בכביש הגישה למחסום כיסופים. הצעיר נעצר בעת שניסה להצית את האוטובוס בעזרת בקבוק עם חומר דליק וסמרטוטים טבולים בדלק. בגלי צה"ל דווח, כי באוטובוס שהו באותה עת מספר חיילים. חיילי צה"ל השתלטו על החשוד ועצרו אותו. על גופו נמצאה סכין גדולה. החשוד הודה בחקירה ראשונית שתכנן לדקור את גלגלי האוטובוס ולאחר מכן להציתו, במטרה לחסום את ציר כיסופים ולעכב את שיירות הפינוי על מנת לאפשר לתושבי הגוש לשהות שעות נוספות במקום.

Princess Galush

New member
אתם מוזמנים

להוסיף ידיעות נוספות עליהם שמעתם ברדיו/בטלויזיה/באתרים השונים..

../images/Emo41.gifכמה זמן לוקח.....

לפרוץ לבית כנסת קטנצ'יק אחד ולפנות משם כמה מאות פושעים... יאללה.. יש שם אלפי חיילים.. שיכנסו (בהם) כבר... שיעצרו את כולם..

Princess Galush

New member
זאת לא ידיעה כתובה, אבל

ראיתי בטלויזיה- צעירים זורקים בקבוקי פלסטיק על חיילים ושוטרים, החיילים מחזיקים קרטונים שאמורים להגן עליהן אם המתנחלים יזרקו פחיות צבע..

Princess Galush

New member
כפר דרום

כפר דרום: אדם ניקב גלגל של רכב משטרתי להתזת מים אחד ממתנגדי ההתנתקות בכפר דרום פגע ברכב משטרתי להתזת מים שניסה להגיע בסמוך לבית הכנסת ביישוב. הגבר הצליח לנקב את אחד מגלגלי הרכב ולהשביתו זמנית. (טלי צין, כפר דרום)

למעלה